Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 579580581582583 ... 2815>
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 12:37

Вы по ВВП осилили, что налоги не уменьшают ВВП на всю сумму, а часть их идет на создание этого самого ВВП? Ага - оставили без ответа. А через неделю опять начнете утвержать что это так??

Знову до кінця не розібрались , так з поверхні нахапались , а все туди ж , вчити .
Я побачив що Ви не доганяєте , але просто не хотів заганяти під плінтус , щоб Вам не так соромно було від власної некваліфікованості.
Отже Спочатку беремо три основних цифри , а потім на хлопський розум їх розкладаємо , так що навіть jde зрозумів :D
Можливо самі по собі цифри не абсолютно точні , але для приблизного розрахунку піде .
ВВП ------- 914 млрд грн
Бюджет - 280 млрд грн
Пенсійний -147 млрд грн
Отже . в попередніх розрахунках я писав що в ВВП
матеріальна складова становить 914 - 280 - 147 = 487 млрд грн --- 487/914 =53,3%
пенсійна-____________________________________147 млрд грн ----147/914 =16,1%
податкова___________________________________280 млрд грн___280/914=30,6%
Айде впирався що гроші які зібрані в бюджет потрібно ще один раз додавати до ВВП бо там не все податки :D
Насправді все дуже просто .
Отже
1 кв , в держави грошей ще не має , але ВВП вже створюється :D
Створено нехай 228 млрд ВВП , відразу в дію вступає фіскальна система і забирає з 228 млрд
30,6 % - до держбюджету = 70,0 млрд грн
16,1 % - до пенсійного ___= 36,8 млрд грн
53,3% мат виробництво _=121,2 млрд грн
2 Квартал
Створено нехай 228 млрд ВВП , відразу в дію вступає фіскальна система і забирає з 228 млрд
3 Квартал -
4 Квартал на ринок виходить держава і починає виконувати бюджет з розрахунку попередніх періодів , тобто вона зібрала за три квартали 3 х 70 млрд грн = 210 млрд грн які вона збирається потратити за перших два місяці кварталу
Отже за два місяці 4 кварталу -210 млрд ВВП
30,6 % - до держбюджету = 64,26 млрд грн
16,1 % - до пенсійного ___= 33,81 млрд грн
53,3% мат виробництво _=111,93 млрд грн
Але як бачимо держава всетаки отримала за цих останніх два місяці ще 64,26 млрд , які вона збирається потратити в останній місяць + держава знає що тратячи цих 64 млрд вона додатково заробить в вигляді податків ще 64,26 х 30,6 % =20 млрд
Таким чином в останньому місяці створюється ще 20 млрд ВВП
30,6 % - до держбюджету =6 млрд грн
16,1 % - до пенсійного ___= 3 млрд грн
53,3% мат виробництво _=10 млрд грн
А тепер плюсуємо
____________1 кв____2 кв_____3 кв__4кв(жовтень, листопад)__4кв(грудень)___Всього__%
ВВП_________228____228_____228________210__________________20_________914____100
Держбюджет_70,0___70,0_____70,0_______64,26_________________6__________280____30,6
Пенсійний____36,8___36,8_____36,8_______33,81_________________3__________147____16,1
Матеріальний_121,2__121,2___121,2_______111,93________________10_________487____53,3

Я надіюсь що Ви побачите що держбюджет навіть в цьому випадку на 100% враховувався у створенні ВВП держави .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 12:45

Re: Вопрос к незаангажированным прагматикам

jde написав:
uniorJ написав:
jde написав:
uniorJ написав:П.С. http://republic.com.ua/politics.php?id_show=17369 почитайте только в марте удалось незначительно сбить "фиксированную" цену. Перечитав по формуле. Но нигде не сказано что перерасчет автоматический и зависит от например цен на нефть.

"В этом году, согласно договору, цена рассчитывается по европейской формуле и составляет
порядка 300 долларов за тысячу кубометров, хотя потребителям в Украине газ достается еще дороже", - отметил Язев

Европейская формула предполагает формирование цен на газ на основании цен на мазут и газойл. Они естетственно также связаны с ценой на нефть (бывают лаги по времени, но всетаки зависимость есть). Индивидуальны для каждого такого контракта: коэффициенты, лаг по времени от цен на газойл и мазут (6-9 месяцев) и начальная цена на газ.
Если ГП снизит цену - то только за "что-то" (политические преференции или в собственность что-то пообещали). И если пойдет на это не по политическим мотивам, то естественно из-за того, что Украина сможет предложить ВЫГОДНУЮ СДЕЛКУ (например долю в ГТС за дешево).

Я так понял, что нет разницы по какой формуле "в ручную" пересчитывать цену. Хоть по китайской или индийской :) Если таковые имеются. Главное отличие от европеской ценовой политики в не автоматическом перерасчете с лагом по времени или без. Поехал наш царек договорился за определенную цену, а не за определенный механиз автоматического перерасчета цены в соотвествии с ценой на коммоды. Так?

И да и нет. Есть договор. А допонения можно сколько угодно принимать - лишь бы они были подписаны всеми сторонами.
В прошлом году получили уступку на объемы (они же в контракте тоже оговорены), в этом можем по цене, т.к. объемы уже увеличили.
Но контракт и формула - актуальны - просто поправки вносят свои коррективы. Все просто...

Ну нету автомата. Хоть как это называть.
Реакция цены на импорт газа зависит от принятия как вы говорите дополнений к договору. Надо ехать в Москву на поклон. Раз в год как показывает практика. А вот реакция цены на экспорт металла заметно живее. Что мы и наблюдаем по курсу гривни. Все просто... :)
uniorJ

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 12:50

Вы прочтите вначале о методике, а потом уже пишите, а то как всегда!

Замість того щоб читати товсті книжки з іноземними термінами , мені достатньо кинути один погляд на графіки які ведуться вже 7 років і цього для мене достатньо щоб зробити висновок що методологічні підходи які використовувались при побудові графіків - однакові , особливо якщо врахувати що максимальна похибка між цими графіками на протязі всього часу їх публікації ніколи не була вищою ніж 10 %
Все інше - від лукавого і спосіб замутити воду .
Завжди казав
Для чіткого розуміння ситуації метод спрощення - найкращий , особлив якщо відкинути 90 % інформації ( по кількості видів ) , яка в кінцевому варіанті впливає всього на 10 % кінцевої ціни )
Жалко, все-таки, что коллега откоментировал раньше вас и дал прямую подсказку

1 Повірте на слово , що для мене це підказкою не було
2 В мене не має економічної освіти ( якщо не враховувати здається 3-5 курс ) - економіка будівництва
3 Не зважаючи на це міг захищати кандитатську як по економіці так і по матеріалам ( по економіці - в принципі можу і зараз , але вважаю це просто - понти )-розуму це не додасть , а з яким титулом помират - якось все одно .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 12:50

budivelnik написав:
Я тут специально для вас на скорую руку наваял следующее:
.....

Катком ні по кому їздити не буду , але
Погіршення ситуації у доходах , автоматично призвело до зменшення пропозиції нового житла в 1,5 рази . Вторинку не рахуємо , це не ринок ( грошовий ) це бартер , тому рівень доходів тут не грає ролі .
Отже пропозиція новобудов - зменшилась ( а не збільшилась ) практично так само як і зменшився попит , а те що збільшилась пропозиція на вторинному ринку - це ні про що не говорить , це не товар який можна купити , це товар який можна тільки обміняти на інший такий самий товар , просто в іншому місці розташований .

Мда... Вы на досуге перечитайте все это...
Вторичка как раз наиболее информативна по тенденциям на цены!
Почему это бартер??? Есть квартира - у нее есть цена. Это товар! Ее будут покупать за деньги!
А откуда они получены - не имеет никакого значения. Просто вторичка это для вас не товар - вот и все. например я не курю - мне считать что сигареты не товар? :)

Я уже также неоднократно приводил пример того, что кто-то уменьшает метраж, а кто-то докупает. Вот эта разница в метражах при обмене или покупке-продаже имеет значение для объема сделок. А иначе на вторичке был бы примерно одно и то же кол-во сделок купли-продажи и зависил бы только от сезона. Но сейчас все иначе...
Цена на вторичке слабо зависит от цены стройматериалов, рабочей силы и т.п. Но это только в вашем представлении. Все же она связана с ценами на первичку. В одни периоды времени достаточно жестко, в другие идут существенные расхождения в цене первички и вторички.
А рассказывать об уменьшении предложения - бесполезно - оно выросло!
И выросло из-за того, что не покупают!
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 12:57

budivelnik написав:
1 Повірте на слово , що для мене це підказкою не було
2 В мене не має економічної освіти ( якщо не враховувати здається 3-5 курс ) - економіка будівництва
3 Не зважаючи на це міг захищати кандитатську як по економіці так і по матеріалам ( по економіці - в принципі можу і зараз , але вважаю це просто - понти )-розуму це не додасть , а з яким титулом помират - якось все одно .

1. Верю.
2. Понятно.
3. Согласен.
Per-Cent

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 12:58

Почему это бартер??? Есть квартира - у нее есть цена. Это товар! Ее будут покупать за деньги!
А откуда они получены - не имеет никакого значения.

В ідеалі - Ви праві , а в реалі 95 % коштів виручених від продажу житла йдуть на ...... купівлю житла .Тобто в перекладі на хлопський розум можна сказати слідуюче:
Вторинний ринок практично не потребує коштів на обслуговування операцій купівлі продажу .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 13:18

budivelnik написав:
Очень не хотелось-бы Вам такого говорить, НО просто вынуждаете

Я бы с удовольствием посмотрел на картину; где ВЫ с женой живете в своей заработной 2к квартире и имеете ЗП скажем учителя; и тут приходят два ваших нащадка и говорят
"предки, в этой 2к квартире наших 50% законных, и мы хотим их себе - чтобы продать, а где будете жить ВЫ нас не колышет" !

Вот раз Вы так рассуждаете и другим такого желаете; то думаю сами в такой ситуации побываете, а я бы с удовольствием на неё посмотрел

А Ви як нащадок , зробіть хід конем , заробіть хочаб на 20 кв м і прийдіть до батьків з пропозицією
Мама-тато , може я куплю собі кімнатку в гуртожитку , а то вже так Вам надоїв ... , або в мене є 30 000 . може допоможете ще 10 000 додасьте і я свою частку брату/сестрі залишу , а сам в тмутаракані однокімнатну куплю .
І Вам добре і батькам легше . і у мати/тата + сестри/брата з 12,5 кв м на особу частка до 17 кв м збільшиться .
Думаю батьки оцінять
А так сидите в них на голові і мрієте про час коли те що вони все життя заробляли( 2 кімнатна 50 кв м ) - Ви за 5 років та щей у більшому розмірі ( 3кімнатна - 60 кв м)отримаєте .
такую лютую телегу пишете........ :roll:
franKIMOrales

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 13:31

budivelnik написав:

2 Ті хто купують в мене , чомусь віддають перевагу мені , а не наприклад Вам , значить мій продукт нехай і дорогий з Вашої точки зору , але більш потрібний людям , бо за нього вони згодні віддавати так важко зароблені власні кошти .

Виддают вам только перевагу. А деньги не отдают. Вы же сами жаловались что долги вам так и не вернули. А на халяву и я бы Вам отдал перевагу.
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 13:35

budivelnik написав:матеріальна складова становить

Я под столом! Что это за показатель? Это я его привел смеясь над вашими высказываниями!
Все услуги также входят в ВВП !!!
И медицина тоже! Только не на 100% - вот и все.
А если из бюджета мост построили - это не "материальный" ВВП???
А что же с этими налогами, которые пошли на мост сделали???
Я привел конкретный пример и о-о-чень просил вас прочесть 2 раза. Прочтите 3-й раз :)
Вот вы допустим платите налоги. И с этого года вдруг(!) всем надо заплатить на 1000 грн. в год больше. И старому и малому. Но при этом вам домой будут бесплатно возить продукты на эту сумму и вы уменьшите свою расходную часть семейного бюджета (напоминает медицину и образование, верно?). Налоги вроде бы и выросли. Но ваш ВВП остался тот же (произвели вы столько же). И по потреблению тот же - сколько ели столько и едите. Просто часть ваших обязанностей по покупке продуктов питания взяло на себя государство. На самом деле ничего не поменялось! Никакая структура потребления не нарушена! Все как было - так и осталось! Сколько производили - столько и производите. ВВП прежний! Сколько вы потребляли - столько и потребляете!

Вот в этом примере "материальный" ВВП получается что упал??? :) Как поясните такое могло случится??? По какому методу вы считатет???
А! Там где выгодно меняем метод с потребелния на производство :)
Ведь ВВП страны остался прежним и по методу потребелния и по методу производства (есть ни больше ни меньше не стали), а бюджет вырос на 45 млрд грн :)
Прочтите еще раз чтобы понять это.
Вот это и называется СУСИДИИ. В каком виде их выдают - неважно!
Перечитайте о методах расчета и увидите, что в ВВП входят налоги МИНУС субсидии.

Я надіюсь що Ви побачите що держбюджет навіть в цьому випадку на 100% враховувався у створенні ВВП держави

Конечно входит! Только не полностью! Ведь бюджет - это тоже траты! Например построили мост... Ветку железной дороги или автобан. Стадион во Львове!!! :)
Раздали дотациями-субсидиями! Понятно???
Поэтому само понятие как материальный ВВП как ВВП минус налоги абсурдно по определнию!!
Вы не учитываете еще 1 слогаемое!!!

И пенсионный у нас 163 млрд. - перестаньте постить свою чушь о 147 млрд рассчитанную по 13 млн пенсионеров умножить на НЕПРАВИЛЬНУЮ среднюю пенсию.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 13:38

Виддают вам только перевагу. А деньги не отдают. Вы же сами жаловались что долги вам так и не вернули. А на халяву и я бы Вам отдал перевагу.

1 Не жалівся
2 На зараз рівень проплати становить 80 % від проданого + люди стараються проплачувати , а те що не завжди вчасно - так криза .
3 Ніколи не вів бізнес агресивно ( по відношенню до клієнтів )
4 Навіть зараз надаю безвідсоткове відтермінування платежу в 30% на 1 рік , для тих хто хотів би купити збудовані , але не здані квадратні метри.

Так що життя йде .
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 579580581582583 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти