Угу, іноземні чоловіки акі побачать цікаву жінку з України одразу такі, потрібно менше допомогати, а не познайомитись

|
|
![]() Угу, іноземні чоловіки акі побачать цікаву жінку з України одразу такі, потрібно менше допомогати, а не познайомитись ![]() ![]() Знизили; не штрафують; не обмежують; хай би вже відкривали ----- хто приймає ці всі рішення? Все у ваших руках, як каже місіонер. Ви не залежите від чужих рішень. Працювати треба так, щоб не залежати від чужих рішень. Його вам заповіт.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуя слухаю двох віськово політичних блогерів оглядачів Yigal Levin та ще одного , але вони генерують стільки контента по 2 години в день один та інший нагенерував за два дні 3 годин , я так довго не бігаю і не гуляю щоб 6 годин за два дні прослухати
це вже не кажучи щоб прочитати новини . тобто або забити болт на ті всі новини , або скоротити той час ну до години максимум в день на новини і блогерів і то забагато, бо краще поспілкуватися з дівчиною\ родиною і та далі та й просто послухати музику а не по 3 години трепа і срача на форумі .. пенво залишиться лише один сайт новин і кількість сміних талегарм каналів теж треба зменшувати ![]()
достатньо Соскіна та БТС ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄ емоційні критерії - наприклад - захмарнй.. Є реалії життя - наприклад ФОПів менше 2 млн осіб. Можна заявляти що можновладці написали поганий закон і цим стримали створення фопів.... Тоді питання А чому зараз Гетьманцев пробує погіршити становище ФОПІв з точки зору оподаткування? Тому пояснюю для теоретика Правильний Закон - це не той який прописаний в розових слониках.. А той на виконання якого є а - ресурси б - підтримка серед тих для кого він написаний. тому ЗАВЖДИ ПІСЛЯ того як ПРАКТИК щось зробив - вилазить з нірки сотня теоретиків і починає розповідати чому можна було зробити краще.. Але поміть розповідати про те як ХТОСЬ мав зробити - ти вмієш А сам зробити ТАК як розповідаєш - не можеш При чому порівняй з тим же практиком Я розповідаю як я ЗРОБИВ Різницю бачиш? А те що теоретики вважають що можна було швидше/краще/легше... Можна Можна навіть комунізм побудувати , членін був на 100% впевнений... от тільки ні в нього (теонретика) ні в сраліна(практика) не вийшло в довготривалій перспективі перемогти той самий заскорузлий капіталізм. Тепер для інших Є правильний алгоритм діяльності. І цей правильний може бути різним для громадянина і Держави Для Держави вигідно якнайшвидше догнати США ( як приклад) Чи це можливо? Теоретично так Якщо ЗМУСИТИ два покоління СВОГО населення працювати на перспективу(так як це робив я без зовнішнього примусу) - то реально От тільки населення яке ПОГОДИТЬСЯ щоб його змушували в таких кількостях немає. От і все Теорія- з рахунком 95-5 програла практиці. Тобто Людина може програти СВОЇХ 20 років для того щоб його сімя виграла 10 років - дружина і четверо дітей по 20 років... Це ефективний алгоритм і дуже зручний для сімї.. Але використати цей алгоритм(змусити голову сімї так робити) навіть сімя не в стані. Це виключно його рішення. Тому й пояснюю Поки кількість совкозалежних(напвіть тих хто себе таким не вважає) не наблизиться до маргінальних цифр в 1-15% , доти можновладці будуть враховувати побажання цих совкозалежних.. А які побажання наприклад у воєнпенса? якщо відкинути мішуру і надуті щоки там тільки одна розкуркулити чи то багатих чи то супербагатих на користь бідних і таким чином створити умови для того щоб бідні збагатіли Це ж його теза Полегшити умови збагачення для бідних... А як це можна зробити практично? В кого є які варіанти? Бо я знаю тільки два які пришвидшать збагачення адже Багатий це не той хто багато заробляє і не той хто мало витрачає Багатий це той хто створює більше ніж витрачає... Так от Перший спосіб збагатити бідних - це забрати в багатих ( спосіб вже неодноразово використовувася і завжди приводив в еволюційний тупік Другий спосіб збагатити бідних це старий як світ Менше годувати і більше доїти.... І тим хто виживе розподілити порівну все що здоїли з усіх.
![]() Я поставив тобі запитання Що краще ___________працездатних ___платників податків__пенсіонерів___дітей__середній вік Держава40млн____20 млн_______12 млн_____________13млн________7млн______43 роки Держава 30млн__15 млн________15 млн_____________11 млн_______4млн______50 років Давай розраховуй без того що тобі статистики не вистарчає Просто прийми до уваги що продуктивність праці працюючого однакова що в першому що в другому випадку і становить нехай 6 000 доларів ВВП/рік, і податки що там що там 35%
|
|