Wirująświatła написав:Успіх скажу то что знаю, на этой и военной ветке собрались любители споров. Классический пример детроид и будивельнык. Вроде бы люто спорят, но оторваться друг от друга не могут. Среди молодежи такое явление не встречается, спор это уже агрессия.
спор возникает в результате "общения без принятия" оппонента (самая частая причина конфликтов, в т.ч. внутрисемейных). Спор часто переходит в буллинг и другие виды агрессии. Упомянутым детроиду и будивельныку как-то удаётся на вербальную агрессию не переходить. Оба не заинтересованы в эскалации. Спорят, но меру знают.
Те кто умеют принимать оппонента разбежались по другим площадкам. Вот такое наблюдение.
Ага Крайній пост Чет 10 лип, 2025 06:33:
detroytred написав:
budivelnik написав:тому ти не дурень ти клінічний де-Біл ( вибачайте за французський) Який в одному повідомленні робить взаємовиключні твердження і при цьому ще й хамить.
Тому ти, посланий лісом, йди-йди, не обертаючись та знов, як завжди, вигадуючи свої дурниці, які ти начебто знайшов і заєралашив. Халяви тупому місіонеру не буде.
rjkz написав: Абсолютно согласен. Пока не встречал ситуации, при которой психолог нес положительную функцию. В США направить родителей к психологу - это первый шаг ювенальной юстиции. На эмигрантской ветке Дюри-бачи рассказывал о школьных психологах в Германии. Недавно смотрел интервью Яны Глущенко - эксдизельши, ее мужа психолог к которой они пошли вообще решила примерить на себя.
++ Це схоже на деструктивну секту. От вже нема права погано відноситись до банд) поки лічно не заділо. ніякого суспільного осуду, нічого тиснути на роздовбаїв.
Когда лично задело, тоже нельзя. Просто не ходите, где не надо.
ЛАД написав: Когда лично задело, тоже нельзя. Просто не ходите, где не надо.
чисто для справки і тих що вважає що зараз інші часи в сша не так давно виникла теорія розбитих вікон. Про те що безлад в дрібницях провокує безлад глобальний. Боролись з графіті, мусором і ознаками приналежності до молодіжних вуличних банд(одягу, татуювань і тп). Для прикладу в школах забороняли вхід в червоному чи синьому... В європі багато де не приймають цю теорію тому берлін і париж в мусорі і графіті, на відміну від будапешту.
Banderlog написав:В європі багато де не приймають цю теорію тому берлін і париж в мусорі і графіті, на відміну від будапешту.
Будапешт, коли я останній раз був, вразив кількістю "бомжів", які спали всюди, хто в спальниках, хто тупо на якомусь смітті. Нікому до них не було діла. На рахунок саме графіті- не пам`ятаю.
Якось до мене звернулась знайома, яка зараз мешкає в Естонії, на предмет постійного доступу до якихось відео якихось "психологів" з якоюсь передплатою. Ну викачав я їй ті усі відео, але це пісець у шо вірять жіночки. "Я самая богатая и привлекательная", "Секреты счастливых отношений", "Я богатая". Глянув швиденько шо вона дивиться, цепісець, закрив- нуйогонафіг, подумав я, хто в таке вірить, це якійсь мазохізм, поки я не побачив скільки коштує абонемент на доступ до цього відео. Це пісець в кубі, відвалить штуку баксів за доступ на 3 місяці?
Water написав:Це пісець в кубі, відвалить штуку баксів за доступ на 3 місяці?
Это неотъемлемая часть терапии. По законам психологии, бесплатные советы абсолютно бесполезны, независимо от степени разумности. Мы склонны ценить то, за что заплатили.