Я вийшов з ефіру. Трошки у збиток, але там у мене інші інструменти чекають, а ефір був перехідним етапом "на попробувать" купівлю крипти на Революті. Просто воно вже декілька разів доходить до 2800, а потім розвертається до 2500. Ну зараз по закону підлості має пробити 2800 і піти штурмувати 3000, тому Вітаха - удачі)
Підкажіть, будь ласка, як найвигідніше реєструвати на сьогодні нові акаунти на Бінанс, Байбіт, Вайтбіт і так далі? Де краще реферальні посилання? Ціль - розмістити криптодепозит. Які є підводні камінці?
ВЕСЕЛЬЧАК У написав:Підкажіть, будь ласка, як найвигідніше реєструвати на сьогодні нові акаунти на Бінанс, Байбіт, Вайтбіт і так далі? Де краще реферальні посилання? Ціль - розмістити криптодепозит. Які є підводні камінці?
По достойних відсотках - тільки Вайтбіт, але повинні усвідомлювати ризики щодо власників На інших біржах відсотки не дуже: Мекс от 0 до 500 8%, а вище 3%. на Бінансі 0-200 7,19%, а сума вище 2,19%. А вигоду від реферала отримує той, хто дає своє посилання - частину торгових комісій, які заплатите біржі ви у випадку торгівлі. Може хіба що деякі біржі для нових клієнтів дають ставку краще на якийсь фіксований термін (Мекс або ОКХ). Мекс для нового користувача дає можливість потримати декілька днів Тезер в Лаунчпулі під гідні відсотки - але це разово. На Байбіт можна примати участь у Мегадропах або пулах, але їх давно не було. Щоб збільшити суму, на яку рахується більший відсоток, тримаю частину в USDT та частину в USDC.
The_Rebel написав:Я вийшов з ефіру. Трошки у збиток, але там у мене інші інструменти чекають, а ефір був перехідним етапом "на попробувать" купівлю крипти на Революті. Просто воно вже декілька разів доходить до 2800, а потім розвертається до 2500. Ну зараз по закону підлості має пробити 2800 і піти штурмувати 3000, тому Вітаха - удачі)
Ви, як мої думки сьогодні прочитали. Як думаєте, є сенс мені сьгодні-завтра вийти по 2800, а на вихідних знову буде пролив, як усі минулі рази, і на наступному тижні перезайти нижче? Умовно по 2400-2500? Бо вже кілька разів за останні 2 місяці саме так і відбувалося.
ВЕСЕЛЬЧАК У написав:Підкажіть, будь ласка, як найвигідніше реєструвати на сьогодні нові акаунти на Бінанс, Байбіт, Вайтбіт і так далі? Де краще реферальні посилання? Ціль - розмістити криптодепозит. Які є підводні камінці?
whitebit хороший відсоток, проблем поки з ними не було.