|
Идеи: портфель-2011 (архив) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Фондовий ринок
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:32
Монах написав:Доброе утро  Сегодня работаем по басне Крылова "Лебедь, рак и щука" 
Доброе! и главное - профитное! Да вот не знаю, я наверное с повестью Александра Грина "Бегущая по волнам", если время позволит. А то тут разные белочники сутра названивают, все че-то хотят. Пока есть волатильность, грех не покататься. зы. не назвал бы я реакцию азии бурной. имхо, кто не набрал лонгов вчера, сегодня еще дадут спокойно зайти. нужны новые драйвера для рынков. терь на стате походу будем ездить.
-
MacAndrew
-
-
- Подякував: 915 раз.
- Подякували: 955 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:38
Влада хоче відбирати землю у "неефективних" власників
Придбання земельної ділянки в українських реаліях не передбачає права на його вільне використання.
Навіть якщо інвесторові вдасться обійти сотні перепон, встановлених перед покупцем законопроектом "Про ринок землі", то використовувати ділянку він зможе лише з застереженнями і під пильним наглядом влади, пишуть "Экономические известия".
"Земля - це не звичайний товар. Це товар, який обтяжений державними вимогами", - заявив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.
Видання пише, що міністр однією цією фразою істотно скоротив кількість охочих придбати землю після зняття мораторію.
Чиновник підкреслив, що, враховуючи специфічність такого товару, як земля, контроль над його раціональним використанням необхідний.
"Є норми навантаження на 100 га. Вони повинні виконуватися, - розвинув свою думку міністр .- Державні органи будуть пильно контролювати оборот сільськогосподарських земель та їх використання".
"Під цю благородну мету можна буде вписати все - вимогу розширити посівні площі, вказівку аграріям, які культури сіяти, або вимогу скоротити на полях посіви ріпаку та соняшнику; такі спроби вже були", - прогнозує один з учасників ринку.
При цьому земельна реформа передбачає серйозні санкції за порушення правил землекористування - штрафи і конфіскацію землі з передачею її іншому власнику.
Як саме буде визначатися "ефективний" власник, поки залишається розмитим.
Серед базових показників, за якими можна буде підрахувати ефективність, - оцінка дотримання агротехнологій.
Так, планується законодавчо посилити контроль за родючістю грунтів - згідно з проектом, агровиробники, витративши на підвищення родючості ґрунтів, зможуть розраховувати на компенсацію витрат з бюджету, і одночасно аграрії, в землях яких баланс поживних речовин буде негативним, заплатять штраф державі.
Однак за такою схемою в останні роки більшість сільгоспвиробників навряд чи можуть бути віднесені до числа ефективних власників, оскільки в умовах низьких цін і мінімального банківського кредитування економія на агротехнологіях була фактично єдиним способом провести посівну кампанію.
Контроль над дотриманням правил землекористування і родючістю ґрунтів швидше за все буде покладено на профільні управління в місцевих органах влади.
Вже зараз аграрії побоюються, що ці повноваження чиновники зможуть обернути проти землевласників на користь собі.
Можливість корупції лежить як на етапі перевірки дотримання правил землекористування, так і при визначенні санкцій, якщо порушення будуть виявлені.
Однак найбільші ризики таїть в собі норма закону, що дає можливість конфіскувати ділянку на користь більш ефективного власника.
Якщо трактувати її буквально, то в нинішніх реаліях більшість земель можна було б передати на користь кількох десятків агрохолдингів, оскільки їх ефективність традиційно максимальна в галузі.
Проте насправді, якщо дійде справа до використання механізму конфіскації, фактор ефективності швидше за все буде вторинним.
"Страшно уявити собі, як може бути використана ця норма на користь перерозподілу найбільш привабливих земель на користь наближених до влади людей", - вважають учасники ринку.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:44
MacAndrew написав: Монах написав:Доброе утро  Сегодня работаем по басне Крылова "Лебедь, рак и щука" 
Доброе! и главное - профитное! Да вот не знаю, я наверное с повестью Александра Грина "Бегущая по волнам", если время позволит. А то тут разные белочники сутра названивают, все че-то хотят. Пока есть волатильность, грех не покататься. зы. не назвал бы я реакцию азии бурной. имхо, кто не набрал лонгов вчера, сегодня еще дадут спокойно зайти. нужны новые драйвера для рынков. терь на стате походу будем ездить.
Доброе утро Всем!!! Главное в єтом всем фраза " будем работать", тобишь жертвы есть но еще шевелются  ( шучу) Хороших торгов парни, без суеты, задротсва и всякой паники. 
-
swiss_made
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:45
MacAndrew Мне больше нравится выражение "выхватывать монетки из-под катка", я недавно этим и занимался, пока каток на руку не наехал.  Теперь осторожничаю. А в целом по рынку: мега-развод продолжается, опять стричь инвестора будут. 
-
Монах
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:45
MUDRIY_Kааа написав:FX Так что буш лонги отдавать!? Хотя  ...оставь себе  ...енто подарок,нам чужого не надо  ...Сами шлака накупили всякого,девок вертлявых и коксу стакан для опохмела,после затяжного медвежьего запоя 
По обстоятельствам будем работать - а пока роста хочу  , а потом отдам бумагу в хорошие руки, тебе например 
-
FX
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:47
Решение по Греции будет 22 августа - на этом решении тоже многое чего могут сотворить неожиданного ) Ребята, кто подскажет расписание нашей УБ в День Независимости 24 авг .
-
skipperD
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:48
[b]roman tr.[/b] Теперь ясно куда Роман собрался фьючерсный профит направить 
-
alex10
-
2
-
- Подякував: 2653 раз.
- Подякували: 2061 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:50
roman tr. Роман, я даже не знаю что ответить, нечего не удивляет..Это смахивает на то, мы вот туалет тебе поставили( а походу туалет твой)..сиди тужся..трудись, но как до дела дойдет, ты ж делай так и что "нам" надо...и даже не помышляй.Кинули кость и не знают как бы так обложить тяжжбами Шоб же Это работало, но так тяжко что бы тебе не когда было думать что тебя 
-
swiss_made
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:54
FX написав: MUDRIY_Kааа написав:FX Так что буш лонги отдавать!? Хотя  ...оставь себе  ...енто подарок,нам чужого не надо  ...Сами шлака накупили всякого,девок вертлявых и коксу стакан для опохмела,после затяжного медвежьего запоя 
По обстоятельствам будем работать - а пока роста хочу  , а потом отдам бумагу в хорошие руки, тебе например 
Да я буду рад принять...но такая оказия...ручек нет Нет ручек-нет бумажек Зато езьмь жало и хвост 
-
MUDRIY_Kааа
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 09:55
smart-lab.ru/blog/videos/12803.php
как я ржал, особенно после первого видео)) жизненно
-