Список новобудов Львова

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1011121314 ... 28>
Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 12:05

McRival
Ви готові інвестувати свої кровні лише від тексту на форумі?? Якщо в Вас є та сума не полінуйтесь дізнатись більш надійну інформацію.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 12:52

galician написав:McRival
Ви готові інвестувати свої кровні лише від тексту на форумі?? Якщо в Вас є та сума не полінуйтесь дізнатись більш надійну інформацію.

Як її дізнатись??????
Видаліть своє повідомлення воно не несе ніякого змісту та ще й опосередковано ображає мене.
Я збираю всі відгуки і складу собі картину
Оскільки не стикався взагалі з питанням новобудов
то читаючи різні форуми деколи тяжко читати що сімя з дітьми живе у гуртожитку через те що якийсь забудовник їх ......або вже 3-роки тягне з обєктом або взагалі його заморозив.
НЕ ХОЧУ ПОПАСТИ!!!!!!!!!!!!!!!
впринципі для того і існують форуми .
McRival

Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 15:09

McRival

Як дізнатись - включаєте капітана очевіднасть.

А Ви впевнені, що зібрані Вами відгуки будуть написані не працівниками компаанії чи кимось, що щось чув але сам далеко не при тій справі?
Чи варто вірити форуму?

Чи ображає воно Вас чи ні - порблема суто Ваша. Зверніться до адміністраторів, це їх робота. Також додам, що писа я його не лише для Вас і те, що моє повідомлення Вам не несе ніякого змісту це не означає що і всім решту так само.

П.С. Щоб не читати про сім"ї в гуртожитку і такими не стати - включаєм голову і шукаєм. як знайти інформацію.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 17:00

McRival мені відомо що Веем-буд збудували у львові консульство республіки польща та квартирний будинок по вул шевченка 318б. Як у них справи по інших проектах мені невідомо.
stasiv

Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 17:32

galician написав:McRival
Чи варто вірити форуму?

Якого милого ви тоді сидите на форумі ?????????
Про решта все згоден.
І для мене цікаво шо люди напишуть.
McRival

Повідомлення Додано: Вів 28 лют, 2012 17:50

McRival
Інколи тут пишуть такі перли. Варто почитати.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лют, 2012 01:40

Ріел

Може хтось мав справу з ПП ЖБК Ріел? бо майже нема про них інформації. А на своєму сайті вони так багато завершених проектів вже виставили. Чи надійна фірма?
P.S.
Був сьогодні на кн.Святослава 5, то там тільки 2 чи 3 майстри цеглу клали, 1-2 розчин замішували. З таким темпом вони довго будуть першу чергу завершувати, не кажучи про другу (саме на ню акційна ціна). Питався в прораба де і коли вони планують рити котлован під другу чергу, то казав що не знає - послав в офіс Ріелу.
olezha

Повідомлення Додано: Сер 29 лют, 2012 12:20

Re: Список новобудов Львова

По кн. Святослава - йде масована реклама, банери на ЗІКу, ще десь бачив, бігборди. На самому сайті, де вони червоним кружочком відмічають, що продане, а що ні, нічого ще не продано. Як показує досвід, якщо будинок покривають дахом, він тут же розпродується весь. Це свідчить, що компанія має достатній запас коштів. Якщо вона живе виключно на кошти забудовників, то виникають сумніви...
На Сихові, біля Верхнього шувару, за заправкою ОККо, мали 16-монолітний будувати. Підняли 2 поверхи, рік стояли. Потім пішла масована реклама, нагнали робітників, кран щось цілий тиждень взад -вперед піднімав, і знов все зупинилось. Навіть кран опустили на землю.
Загін АЛЄНЄЙ?
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лют, 2012 12:52

McRival

Ви бачите як люди дізнаються інформацію і включають капітана очевіднасть?

Ось Вам і відгуки. а що Вам заважає поїхати на будову ввечері і купити пива сторожу?

Я не намагаюсь Вас якимось чином образити чи принизити, мені просто шкода людей яких кидають.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 лют, 2012 12:53

Re: Список новобудов Львова

.lvivcottage.com.ua/home/index.php
НЕ РЕКЛАМА
Хто шо чув за такі проекти можливо хтось купував чи має досвід,насторожує дешевизна.

РІЕЛ зараз активно рекламуються цікаво що з того вийде.
McRival

#<1 ... 1011121314 ... 28>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє