Будівельник - докази та факти

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
  #<1 ... 789101112>
Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 22:05

vasul_lviv
Вася , чого ти розхвилювався , я ж тобі написав
це все фікція ,
квіти рієлтори підливають ,
будинок не має першого поверху , бо гаражі намальовані і по угоді з господом-богом і нютоном на нього не діє сила земного тяжіння і він парить в повітрі.
і так далі.....

А от на рахунок колгоспу - то тут ти помилився.
Платили по одному лічильнику до грудня 2011 , а далі вже табачок врозь( памятаєш я скан техумов по газу викладав , датований листопадом 2011 , так от я ці техумови для 6-квартирного будинку виконав.)

А велосипеди чи квартири ти дуже легко можеш побачити і навіть зі мною інкогніто познайлмитись ( це правда якщо молоко обсохло і сопліів не має )
Звониш рієдторам і домовляєшся про зустріч не признаючись хто ти.
Правда розуму на такий крок в тебе не вистарчить, а чужим ти користуватись не вмієш.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 22:08

vasul_lviv написав:я зовсім не насміхаюсь, але не соромно "найуспішнішому" їздити на такому іржавому тарантасі котрий на фото?
я не маю на увазі марку, ціну, колір, а тільки технічний стан автомобіля? не соромно?
може краще на маршрутці як твої студенти-опоненти?

1 Вася я спеціально поміняв , бо тебе як кожного неврівноваженого так дратував колір моєї такуми
2 Ти напевно забув , що я ж нічого не продав з збудованого , а тому продаю з хати все що можу і будую по 200-300 м2 в рік на протязі вже трьох років.

Якщо навчишся обміняти такуму на тарантас збудувати 600 м2 - так відразу й отримаєш право на зубоскальство , а поки що ....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 22:17

Вспомнилась прибаутка советских времён:
Мальчик нейтронную бомбу нашёл
С бомбою мальчик в школу пришёл.
Долго смеялись потом в районо
Школа стоит а в ней никого.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 22:25

budivelnik написав:
  vasul_lviv написав:я зовсім не насміхаюсь, але не соромно "найуспішнішому" їздити на такому іржавому тарантасі котрий на фото?
я не маю на увазі марку, ціну, колір, а тільки технічний стан автомобіля? не соромно?
може краще на маршрутці як твої студенти-опоненти?

1 Вася я спеціально поміняв , бо тебе як кожного неврівноваженого так дратував колір моєї такуми
2 Ти напевно забув , що я ж нічого не продав з збудованого , а тому продаю з хати все що можу і будую по 200-300 м2 в рік на протязі вже трьох років.

Якщо навчишся обміняти такуму на тарантас збудувати 600 м2 - так відразу й отримаєш право на зубоскальство , а поки що ....

будівельнику, справа не в попередній машині, і не в кількості м2, а в твоєму відношені до майна. просте питання: не соромно їздити на іржавому тарантасі? немає 150-200 дол., щоб арки колісні підварити ?
будуєш ти також з таким відношенням?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 22:34

vasul_lviv
1 Вася , а можна я якось сам буду визначати як витрачати свої кошти ?
2 Як я розумію то ти вже зрозумів що з жильцями будинку - лаханувся , і тепер пробуєш перевести розмову на моє виховання ? , так не утрудняйся до думок таких му..дельманів як ти , я якось прислуховуватись не звик.
3 придумаєш якусь нову проблему на моєму будинку - звертайся , обговоримо.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 23:13

а можна я якось сам буду визначати як витрачати свої кошти ?

це просто характеризує тебе, і твоє відношення до майна.

3 придумаєш якусь нову проблему на моєму будинку - звертайся , обговоримо

а що тут придумувати, ти думаєш, що виклавши загальні фото, котрі я виклав ще 4 міс. тому, ти щось довів?
ти нічого не довів.
проходь мимо.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 23:35

1 Я радий що попісти загалом і вася зокрема можуть тільки в інтернеті визначати правильність моїх дій і при цьому їх рекомендації не коштують ломаного гроша в реальному житті
2 Я ж признався що це змова всіх успішних проти васі-попіста, адже тільки вася бачить суцільну задницю і тільки будівельник з рієлторами підтримують в населення думку що не все так плачевно ( про те васю тут вони не заспокоюють , в нього по стилю і переконанням життя крім в задниці не має ).
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 тра, 2012 01:02

2 Я ж признався що це змова всіх успішних проти васі-попіста, адже тільки вася бачить суцільну задницю і тільки будівельник з рієлторами підтримують в населення думку що не все так плачевно ( про те васю тут вони не заспокоюють , в нього по стилю і переконанням життя крім в задниці не має ).

ти не повіриш, але є маса інших видів діяльності, де можна працювати.
а проблеми тільки в шарлатанів-будівельників, котрі привикли до халяви, халява закінчилась, от вони і зупинились.
привикайте до ринкової економіки, а не до бюрократичної монополії

vasul_lviv написав:
Бувай здоровий вася

і тобі будя не хворати...

я тобі вже казав, потриндів ні про що, - проходь мимо :!: :arrow:

P.S. транспорт найуспішнішого ))))

http://fotohost.org/images/a1a6dd27-152kB.jpg
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 03 тра, 2012 13:01

1 По житлу у васі питань вже не має

є. вони всі залишились.
тому не трать зусиль на те, щоб перевести розмову на флуд і образи - не получиться!

Оповідання про попу в будівництві і розквіт у васіних спеціальностях - це ідейний стержень попістів ( у всіх попа - у нас ні )

навпаки, у всіх +/- нормально, а попа у будівельників, банків і інших халявщиків.

З другого боку авто виглядає ще гірше

ніхто і не сумнівається.а що під капотом твориться, можна тільки здогадуватись...
я ще раз повторю для геніального розуму будівельника - машина, одяг, стиль спілкування - це дуже прості і в той же час достовірні дані про внутрішній світ людини.
ти є саме таким, як твоя машина, не в плані ціни, а в плані доглянутості, справності і т.д.

P.S. а те куди ти цим проіржавілим тарантасом можеш заїхати розказуй особам із співставним із твоїм інтелектом. вони повірять.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 03 тра, 2012 20:53

як було 4 сімї з 12 чоловік проживаючих , так і залишилось

це вже прогрес, а квартир скільки? значить в якій частині будинку ніхто не проживає?

далі від будинку ( попа жим-жим) нікого не побачив,простий приклад теорії

жим-жим було в тебе коли ти відмовився зустрітись, в органи звертатись хотів, сцикливий стукач.

я розумію що юристу з ухилом в філологію цифри не говорять нічого, тому спробуюзадати простеньке запитання

я тобі вже говорив, в мене інша професія. але такому рогулю як все одно нічого не поясниш.
а судячи із кількості постів, то "вилизування пятої точки" краще в тебе получається.

а- скільки житла збудвали будівельники в 2007-2008 роках ?
Відповідь- щорічно 1.3-1.4 млн м2
б- скільки житла збудували в 2011 ?
1,5 млн м2

до чого тут твоя статистика? ти ж сам стверджував, що будівництво триває 2-3 роки.
те, що зараз вводять в експлуатацію, це те що було продано в 2006 - 2008 роках.
ти краще скажи чи багато нових будівництв по Львову розпочали?

Обовязково не забудь додати ,що внаслідок попи у всьому світі ,нас чекає ще більша.

та ні, світле майбутнє і комунізм настане :mrgreen:

давай от прямо зараз зїздимо, і подивимось у скількох вікнах світло світиться?
vasul_lviv

#<1 ... 789101112>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Ірина_
Топ
відповідей
Топ