Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
vasul_lviv Вася , чого ти розхвилювався , я ж тобі написав це все фікція , квіти рієлтори підливають , будинок не має першого поверху , бо гаражі намальовані і по угоді з господом-богом і нютоном на нього не діє сила земного тяжіння і він парить в повітрі. і так далі.....
А от на рахунок колгоспу - то тут ти помилився. Платили по одному лічильнику до грудня 2011 , а далі вже табачок врозь( памятаєш я скан техумов по газу викладав , датований листопадом 2011 , так от я ці техумови для 6-квартирного будинку виконав.)
А велосипеди чи квартири ти дуже легко можеш побачити і навіть зі мною інкогніто познайлмитись ( це правда якщо молоко обсохло і сопліів не має ) Звониш рієдторам і домовляєшся про зустріч не признаючись хто ти. Правда розуму на такий крок в тебе не вистарчить, а чужим ти користуватись не вмієш.
vasul_lviv написав:я зовсім не насміхаюсь, але не соромно "найуспішнішому" їздити на такому іржавому тарантасі котрий на фото? я не маю на увазі марку, ціну, колір, а тільки технічний стан автомобіля? не соромно? може краще на маршрутці як твої студенти-опоненти?
1 Вася я спеціально поміняв , бо тебе як кожного неврівноваженого так дратував колір моєї такуми 2 Ти напевно забув , що я ж нічого не продав з збудованого , а тому продаю з хати все що можу і будую по 200-300 м2 в рік на протязі вже трьох років.
Якщо навчишся обміняти такуму на тарантас збудувати 600 м2 - так відразу й отримаєш право на зубоскальство , а поки що ....
Вспомнилась прибаутка советских времён: Мальчик нейтронную бомбу нашёл С бомбою мальчик в школу пришёл. Долго смеялись потом в районо Школа стоит а в ней никого.
vasul_lviv написав:я зовсім не насміхаюсь, але не соромно "найуспішнішому" їздити на такому іржавому тарантасі котрий на фото? я не маю на увазі марку, ціну, колір, а тільки технічний стан автомобіля? не соромно? може краще на маршрутці як твої студенти-опоненти?
1 Вася я спеціально поміняв , бо тебе як кожного неврівноваженого так дратував колір моєї такуми 2 Ти напевно забув , що я ж нічого не продав з збудованого , а тому продаю з хати все що можу і будую по 200-300 м2 в рік на протязі вже трьох років.
Якщо навчишся обміняти такуму на тарантас збудувати 600 м2 - так відразу й отримаєш право на зубоскальство , а поки що ....
будівельнику, справа не в попередній машині, і не в кількості м2, а в твоєму відношені до майна. просте питання: не соромно їздити на іржавому тарантасі? немає 150-200 дол., щоб арки колісні підварити ? будуєш ти також з таким відношенням?
vasul_lviv 1 Вася , а можна я якось сам буду визначати як витрачати свої кошти ? 2 Як я розумію то ти вже зрозумів що з жильцями будинку - лаханувся , і тепер пробуєш перевести розмову на моє виховання ? , так не утрудняйся до думок таких му..дельманів як ти , я якось прислуховуватись не звик. 3 придумаєш якусь нову проблему на моєму будинку - звертайся , обговоримо.
1 Я радий що попісти загалом і вася зокрема можуть тільки в інтернеті визначати правильність моїх дій і при цьому їх рекомендації не коштують ломаного гроша в реальному житті 2 Я ж признався що це змова всіх успішних проти васі-попіста, адже тільки вася бачить суцільну задницю і тільки будівельник з рієлторами підтримують в населення думку що не все так плачевно ( про те васю тут вони не заспокоюють , в нього по стилю і переконанням життя крім в задниці не має ).
2 Я ж признався що це змова всіх успішних проти васі-попіста, адже тільки вася бачить суцільну задницю і тільки будівельник з рієлторами підтримують в населення думку що не все так плачевно ( про те васю тут вони не заспокоюють , в нього по стилю і переконанням життя крім в задниці не має ).
ти не повіриш, але є маса інших видів діяльності, де можна працювати. а проблеми тільки в шарлатанів-будівельників, котрі привикли до халяви, халява закінчилась, от вони і зупинились. привикайте до ринкової економіки, а не до бюрократичної монополії
vasul_lviv написав:
Бувай здоровий вася
і тобі будя не хворати...
я тобі вже казав, потриндів ні про що, - проходь мимо
є. вони всі залишились. тому не трать зусиль на те, щоб перевести розмову на флуд і образи - не получиться!
Оповідання про попу в будівництві і розквіт у васіних спеціальностях - це ідейний стержень попістів ( у всіх попа - у нас ні )
навпаки, у всіх +/- нормально, а попа у будівельників, банків і інших халявщиків.
З другого боку авто виглядає ще гірше
ніхто і не сумнівається.а що під капотом твориться, можна тільки здогадуватись... я ще раз повторю для геніального розуму будівельника - машина, одяг, стиль спілкування - це дуже прості і в той же час достовірні дані про внутрішній світ людини. ти є саме таким, як твоя машина, не в плані ціни, а в плані доглянутості, справності і т.д.
P.S. а те куди ти цим проіржавілим тарантасом можеш заїхати розказуй особам із співставним із твоїм інтелектом. вони повірять.
як було 4 сімї з 12 чоловік проживаючих , так і залишилось
це вже прогрес, а квартир скільки? значить в якій частині будинку ніхто не проживає?
далі від будинку ( попа жим-жим) нікого не побачив,простий приклад теорії
жим-жим було в тебе коли ти відмовився зустрітись, в органи звертатись хотів, сцикливий стукач.
я розумію що юристу з ухилом в філологію цифри не говорять нічого, тому спробуюзадати простеньке запитання
я тобі вже говорив, в мене інша професія. але такому рогулю як все одно нічого не поясниш. а судячи із кількості постів, то "вилизування пятої точки" краще в тебе получається.
а- скільки житла збудвали будівельники в 2007-2008 роках ? Відповідь- щорічно 1.3-1.4 млн м2 б- скільки житла збудували в 2011 ? 1,5 млн м2
до чого тут твоя статистика? ти ж сам стверджував, що будівництво триває 2-3 роки. те, що зараз вводять в експлуатацію, це те що було продано в 2006 - 2008 роках. ти краще скажи чи багато нових будівництв по Львову розпочали?
Обовязково не забудь додати ,що внаслідок попи у всьому світі ,нас чекає ще більша.
та ні, світле майбутнє і комунізм настане
давай от прямо зараз зїздимо, і подивимось у скількох вікнах світло світиться?