mandelbrot написав:Я дивлюсь Дрегон рекомендує лонг по коксохімам, але ньютрал (що на таких рівнях означає фактично шорт) по металургам. Це шизофренія?
ось це - шизофренія
Спочатку Масяня, тепер це... Шо я тут роблю?!
Треба напевно слухатися Пенсіонера, закінчу перебалансування, і відпочивати.
По состоянию на 16 августа 2012 года для обеспечения исполнения договоров по ценным бумагам, заключенных на "Украинской бирже", в депозитарии предварительно зарезервированы денежные средства на сумму 78 185 908 грн. и ценные бумаги на сумму 826 420 649 грн.
подозреваю, что утлм гоняли сортис и/или и-нвест. Ну вторых я подозревал еще в пятницу, а вот сортис удивил. Может, они где-то в другом месте нагоняли сделок?
У липні-серпні уряд України заморозив близько 4 млрд гривень, які повинні були бути перераховані місцевим бюджетам на ремонт доріг, благоустрій прибудинкових територій. За словами експертів, причина банальна - в державній скарбниці просто не вистачає грошей на виконання передвиборчих обіцянок Партії регіонів на зразок роздачі компенсацій вкладникам "Ощадбанку" тощо, пише видання "Експерт". Затримки пов'язані з різким скороченням доходів держбюджету (у липні до загального фонду надійшло всього 18,9 млрд гривень, це на три мільярди менше, ніж за аналогічний період минулого року), йдеться у публікації. Більше читайте тут: