Да эта стратегия четко передрана у Френсиса Коппола он ее замечательно показал в Крестном отце)))
П.С. а если серьезно реально ребята работают неплохо в рамках выбранной стратегии...
я даже немного удивлен как у них все красиво клеится...
|
|
Re: У "Батьківщини" рейтинг знижується, в "УДАРу" расте" - рДа эта стратегия четко передрана у Френсиса Коппола он ее замечательно показал в Крестном отце))) П.С. а если серьезно реально ребята работают неплохо в рамках выбранной стратегии... я даже немного удивлен как у них все красиво клеится...
ricardo
Ну це зважаючи які пропозиції. Наприклад, ви успішний бізнесмен-фермер. У вас землі 15-20 тис. га. Декілька сільгоспвиробництв. Даєте роботу тисячам людей. Фінансуєте соціальні проекти. І ось вибори. Викликають вас у штаб відомої партії і кажуть - йдеш у депутати мажоритарником під нашими прапорами, а якщо ні то у багатьох людей виникнуть сумніви щодо чесності твого бізнесу, повноти сплати податків, дотримання санітарних норм, трудового законодавства, правил пожежної безпеки, законності оренди та приватизації державного майна... І от людина думає піти у владу і отримати додаткові бонуси та зберегти бізнес, а з ним і все те, що ти робиш для громади чи стати в позу і зрештою віддати все і бізнес, і владу, і здоров'я, а може і волю?.. Чи ви думаєте, що такі пропозиції та обіцянки влада не виконає? Я знаю декілька чоловік, які не ризикнули перевіряти.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||