У "Батьківщини" рейтинг знижується, в "УДАРу" расте" - резул

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 4567
Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 07:34

Re: У "Батьківщини" рейтинг знижується, в "УДАРу" расте" - р

zeleniy написав:Вибрана правильна стратегія - обираєш в окрузі найбільш поважну людину і робиш їй пропозицію від якої вона не може відмовитись...

Да эта стратегия четко передрана у Френсиса Коппола он ее замечательно показал в Крестном отце)))

П.С. а если серьезно реально ребята работают неплохо в рамках выбранной стратегии...
я даже немного удивлен как у них все красиво клеится...
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 10:15

odessit2007 написав: П.С. а если серьезно реально ребята работают неплохо в рамках выбранной стратегии... я даже немного удивлен как у них все красиво клеится...

А я не дивуюся. Дана стратегія не може не працювати - в Україні найбільш вагомі пропозиції робить влада...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 10:21

zeleniy написав:Дана стратегія не може не працювати - в Україні найбільш вагомі пропозиції робить влада...

Правда, вона їх не виконує, але це ж не важливо?
ricardo

Подякував: 333 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 11:40

ricardo

Ну це зважаючи які пропозиції. Наприклад, ви успішний бізнесмен-фермер. У вас землі 15-20 тис. га. Декілька сільгоспвиробництв. Даєте роботу тисячам людей. Фінансуєте соціальні проекти. І ось вибори. Викликають вас у штаб відомої партії і кажуть - йдеш у депутати мажоритарником під нашими прапорами, а якщо ні то у багатьох людей виникнуть сумніви щодо чесності твого бізнесу, повноти сплати податків, дотримання санітарних норм, трудового законодавства, правил пожежної безпеки, законності оренди та приватизації державного майна... І от людина думає піти у владу і отримати додаткові бонуси та зберегти бізнес, а з ним і все те, що ти робиш для громади чи стати в позу і зрештою віддати все і бізнес, і владу, і здоров'я, а може і волю?.. Чи ви думаєте, що такі пропозиції та обіцянки влада не виконає? Я знаю декілька чоловік, які не ризикнули перевіряти.
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

#<1 ... 4567
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор