Нерухомість у Львові

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6061626364 ... 285>
Сообщение Добавлено: Чт 22 ноя, 2012 09:57

Re: Нерухомість у Львові

З розповідей людей, які займаються будматеріалами, найякісніше будують "Міра і К". Для прикладу - будинок на Чупринки, біля польської школи, на місці пожежної частини. Ціна квадрату там найвища, але квартири продаються практично на рівні фундаменту. Це не реклама, можете навести довідки щодо цієї компанії в інших.
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 22 ноя, 2012 21:59

найякісніше будують "Міра і К"

такої будівельної компанії не чув. є ідентична компанія, яка пасажирські перевезення виконує.
може то і вона будує?
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Чт 22 ноя, 2012 22:12

На жаль для себе - мушу констатувати , що й друга угода в мене не відбулась.

щось в мене таке враження, що будівельник вирішив змінити тактику.
для більшої правдоподібності декілька разів заявити, що угода не відбулась, а потім, - раз і продано.
vasul_lviv

Сообщение Добавлено: Чт 22 ноя, 2012 22:15

ostrig Ви, напевно, помилились з назвою - "Міра і Ко", як справедливо зазначили в попередньому пості, займається перевезеннями (зокрема маршрутки). А на Чупринки будинок побудувала МІФА як підказує гугл - http://mifa.com.ua/ Правда інших будов від них я на їх сайті не знайшов, тому про якість чи надійність нічого навіть припустити не можу :)

http://fotohost.org/images/a178e716-64kB.jpg
tester

Сообщение Добавлено: Чт 22 ноя, 2012 23:21

А що вартує там метр?
galician

С нами с: 08.04.11
Благодарил (а): 3 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 23 ноя, 2012 11:34

Так, я дійсно помилився, це "МІФА". Просто знайомі розказували, що вони , для прикладу, фасади утеплюють Церезітом, а не термітом чи іншими розробками студентів Львівської політехніки.
ostrig

Сообщение Добавлено: Пт 23 ноя, 2012 15:55

ostrig писал(а):Так, я дійсно помилився, це "МІФА". Просто знайомі розказували, що вони , для прикладу, фасади утеплюють Церезітом, а не термітом чи іншими розробками студентів Львівської політехніки.

1 А чим церазіт кращий від терміту?
2 Я особисто
а - мав колись пряме відношення до створення компанії яка сьогодні випускає буд матеріали під маркою Терміт
б - на своїх обєктах використовую виключно Терміт
в - жодних претензій по якості чи ціні за роки співпраці в мене до Терміту не було.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 23 ноя, 2012 16:12

budivelnik
Ми з Вами в приваті про терміт вже спілкувалися. Ви ж не для себе будуєте.
Я не кажу, що він поганий. Але я, наприклад, дитині іграшки купую дорогі, але відомих брендів. Є речі, на яких не економлять.
ostrig

Сообщение Добавлено: Пт 23 ноя, 2012 17:02

ostrig писал(а):budivelnik
Ми з Вами в приваті про терміт вже спілкувалися. Ви ж не для себе будуєте.
Я не кажу, що він поганий. Але я, наприклад, дитині іграшки купую дорогі, але відомих брендів. Є речі, на яких не економлять.

Шановний
Ви пробуєте рекламувати те що продаєте Ви чи Ваші знайомі і при цьому пробуєте принизити якість продукту до створення якого я мав безпосереднє відношення.

То чим те що рекламуєте Ви краще від того що захищаю я ?

А єдина різниця між церазітом і термітом - це виробник , при чому той самий церазіт випускається сьогодні і в Україні , а до ідеї яка привела до розробки Терміту фахівці ( кандидати і доктора Львівської Політехніки ) прийшли після того , як досконально вивчили всі слабі і сильні сторони Церазіту
ПС
До речі Церазіт - це не синонім мерседес в автобудуванні , це одна з багатьох марок будівельних матеріалів ( яка тому що не була дорогою , тому й потрапила на Український ринок і я був серед тих які використовували цей матеріал в буремні 90-ті )
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 26 ноя, 2012 12:51

До Будівельника.
1.До продажу Серезіту я не маю анінайменшого відношення. Родич продає. Причому йому все одно що продавати.
2 З його слів, терміт купують підрядники, щоб здешевити собівартість метра. Той, хто бере для себе, терміт не бере.
Нічого дивного, що продукт "до створення якого я мав безпосереднє відношення", ви будете тільки хвалити.
3. Я на цьому форумі, щоб придбати квартиру, тому на відміну від Вас, нічого не рекламую. Що почув - те й написав. Взагалі є відомий метод - стати на місце людини, з якою сперечаєшся, щоб зрозуміти її докази. На Вашому місці я б вчинив би аналогічно. Думаю, дискусію в цьому напрямку продовжувати не варто. Принаймні, я точно не буду.
ostrig

#<1 ... 6061626364 ... 285>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор