|
|
![]() -
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 07 гру, 2012 12:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Козак-характерник
1 Вхід окремий чи по балкону ? 2 Кімнати прохідні чи ні 3 Планування - більше до квадрату чи тонка кишка ? 4 Перекриття бетон чи дерево ? 5 55000 це вся сума чи ще + нотаріус+пенсійний і так далі ? 6 Опалення - пічка/двохконтурний котел/центральне ? 7 Так як я не маю відповіді на питання 1 , то санвузли в приміщенні чи на балконі ?
![]()
А Галицкий район Львова как в городе котируется - высокие там цены на ЛРН или низкие? ![]() -
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 07 гру, 2012 12:02, всього редагувалось 1 раз.
![]()
1 Один з найдорожчих 2 Житло у Львові є різної якості , особливо в старому фонді , тому мої запитання в попередньому повідомленні були спрямовані на те щоб вияснити до якого з сегментів відноситься куплене . Якщо це вхід через балкон , то ..... фігня ще та ( людина отримала ге за свої повноцінні 55 ) , якщо ж в сталінці чи чомусь аналогічному - то вона купила мерседес по ціні таврії.
![]() -
![]() -
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 07 гру, 2012 12:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ще б фото , або адресу - бо щось ціна дуже приваблива.... , всього в 2 рази вища від тих цін що пропоную я ( а як на мене повинно бути в такому місці в 2,5-3)
![]() -
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 07 гру, 2012 12:03, всього редагувалось 1 раз.
![]() -
|
|