Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:не буде мати жодного відношення до внутрішньоміських перевезень.
Поясните чому?
В загальних рисах - можу. Одна з туристичних компаній вирішила отримати додатковий прибуток. Тому придумала слідуючий варіант 1 Будуємо автокомплекс за межами Львова , який складається з автовокзалу + готель( вокзал збудований , готель застиг на рівні 1-го поверху ) 2 Беремо туристів зі Сходу України і перекидаємо їх під Львів. Тут зупинка ( як не як 1000-1500 км по наших дорогах на наших автобусах), поселяємо в готелі ( одночано ознайомлення з Львовом) і за пару днів відправляємо на Захід.
Туристам зручно - сидіння в автобусі розбито в два заходи по приблизно 20 годин ( + є правило що після 24 годин перебування в автобусі шофери повинні відіспатись мінімум 8 годин не на ходу, жорстко контролюється на Заході ) Фірмі зручно два рази а - по Україні наш транспорт - по Заходу іх (Євро-5 і так далі) б - додаткові послуги ( готель(проживання-харчування)-екскурсія Львовом )
Для зручності в вокзалі передбачався дюті-фрі і митне оформлення ( щоб не стояти зайвого на кордоні)
Таким чином , якогось додаткового сполучення до цього комплексу зі сторони міста - як би і не потрібно , достатньо просто дотягнути кінцеву 131 до вокзалу. Обіцяли - але поки що не виконали ( тай потреби не має) хоча мій обєктик від цього виграв би однозначно.
budivelnik написав:В загальних рисах - можу. Одна з туристичних компаній вирішила отримати додатковий прибуток. Тому придумала слідуючий варіант
Мені лише одному здається, що шкіра не вартує вичинки чи Будівельник вкотре придумує?
у меня знакомая ездила в Ивано-Франковск из Киева поездом в Ивано-Франковске группу размещали на окраине города, а с утра и до вечера катали на экскурсии и в горы, назад в отель вечером прибывали.... так всей группе не понравилось именно размещение на окраине - вечером нельзя было никуда пойти - до центра далеко и транспорт не ходит... так что кто селиться на окраине и для чего не очень понятно...
budivelnik написав:В загальних рисах - можу. Одна з туристичних компаній вирішила отримати додатковий прибуток. Тому придумала слідуючий варіант
Мені лише одному здається, що шкіра не вартує вичинки чи Будівельник вкотре придумує?
Шановний - Ви запитали , я відповів. Наявність комплексу - можете побачити на власні очі на гілочці де мене василь критикує. Доцільно-чи ні вкладені кошти в цей комплекс і своє бачення подальшого його розвитку - переадресуйте тим хто в нього вкладав свої кошти.
Nighthawk 1 Давайте не пересмикувати Від Рясне-1 до Оперного я зайду за 1 годину пішки ( там 7 км) 2 Навіть при закритому переїзді , я на авто не добираюсь довше ніж за 30 хвилин ( а літом можу скочити при потребі й через дачі - минуючи переїзд і вискакуючи відразу на Тунельну і це займе 15 хв) 3 Жодна маршрутка не йде в центр більше 40 хвилин ( при цьому може бути що пересування по городоцькій від церкви Анни до Оперного може зайняти 20 хвилин ) 4 Як на мене , то страшилку про 1,5 годинне добирання з Янівського до Сихова ( адже тут показано саме погане сполучення цвинтара з Сиховом ) - не потрібно поєднувати з оповіданнями про добирання з Рясне до центру.
будівельник, давайте не пересмикувати, хто куди йде, і хто кудою на таврії по полях їде..... як там моє парі? тільки молодшого внука не посилайте, хай вже буде старший син...