Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vasul_lviv написав:ясно що так. ти то був. десь. а от біля будови тебе не було. негарно в такому віці брехати. поганий приклад студентам подаєш
Я так понимаю Вы были на том объекте будивельныка, где в прошлом году фотографировали?
На жаль васі не було .І до завтра він не зможе викласти нових фото . А як доказ Запитайтесь у васі - що змінилось на подвірї і в будинку - зміни там наочні - важко не побачити з відстань меншої ніж 100 метрів.
Якщо фото забув зробити - нехай хоч розповість , а я або підтверджу , або заперечу словесно або фотографіями.
budivelnik написав:Зробив ворота до одного з гаражів і вбитий жигуль в другий засунув
а кто сделал гараж? кто сверху живет? или жильцы боковых квартир? гараж не фокус сделать, сложнее заселить, именно тех, у кого нет авто, и квартиру предлагают над гаражами
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 01 січ, 2013 23:02, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Мені цікаво - як вася це зробить , адже мої клієнти на слово не вірять . вони приїзжають . вивчають документи , колупаються пальцями в стінах,знайомляться з майбутніми сусідами і тільки після цього всього приймають рішення.
так может все дело в первых покупателях? скорее всего они своими действиями отпугивают новых , и дом никак не может заселиться? а зачем их шум и гам от новых жильцов, которые ремонт еще затеят на 2-3 года может иногда не нужно показывать соседей люди метры покупают, а не соседей главное для покупателя наличие всего пакета документов у собственника , они могут и без вашего участия поговорить с соседями, если у них будет такое желание
Тутечки зібрано трохи новобудов в місті, правда далеко не всі, і інформації не так щоб вже багато, але списочок є, і це вже радує - http://novobudovy.com
Доброго вечора всім! глянув даний сайт - там більш 100 новобудов по Львову зібрано (десь біля 120-130), шукав в інтернеті сайти про новобудови Львова, то там найбільша кількість їх, якщо зрівняти з іншими
ТзОВ «ЛЬВІВ ЖИТЛО БУД» розпочинає будівництво житлового 6-ти поверхового будинку з мансардою у м. Винники, по вул. Винна Гора. Здача будинку в експлуатацію запланована на четвертий квартал 2014 року.