Тракторист- кар’єрист

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
У цьому форумі обговорюються всі питання, пов'язані з бюджетом: бюджетна система, бюджетний кодекс, державний бюджет, державний борг, місцеві бюджети, місячна звітність, фінансові органи
Повідомлення Додано: Сер 02 січ, 2013 16:34

Тракторист- кар’єрист

Керівник районного масштабу купив собі посаду голови Чигиринської РДА. Прибув в Чигирин з Миронівської РДА де працював четвертим заступником (в усіх районних адміністраціях їй три ) посаду подогнали за деньги – особисто для Цисаренка О.Б.. В його підпорядкуванні був тільки відділ молоді та спорту Миронівської РДА. *Набувши досвіду державної служби* на даній посаді за сім місяців – цей футболіст зажадав взяти вищу планку в державному управлінні. Кар’єр, приватизований ним у свій час був дуже глибокий і його мрія здійснилася. Він як чарівник прихвативши з собою радника хотів прилетіти на вертольоті, але в Чигирині не оказалося злітачки, та очевидно не ризикнув показати своє багатство в козацькій столиці. Вертоліт чигиринці так і не побачили, але круте піке вже видно.
В місті Чигирині на квартирному обліку перебувають багато років більш як півсотні лікарів, вчителів, багатодітний сімей, чорнобильців, військовослужбовців звільнених у запас. Але в першу чергу квартиру, випередивши всіх інших, та перегнувши через коліно мера міста, отримав спортсмен-багатенькій буратіно, та ще й на диво не службову, а приватизовану на своє ім’я. Прийшовши на посаду він клявся Президенту поліпшити життя народу, але в першу чергу він поліпшує своє життя-буття. Кожного дня він полюбляє гучні застілля де його хвалять , невідомо за що, а набравшись по саму зав’язку, починає вчити працівників, при цьому слова не добираючи, а криє трьох поверховими матами, не зважаючи хто перед ним жінка, чи чоловік. Добре коли на вулиці зима і в адміністрації зачинені вікна, а коли літо то і чигиринці і гості славної козацької столиці чують нецензурщину постійно. В п’яних оргіях його оточення на чолі з ним визначають кадрову політику в районі. Звільняють та призначають головних лікарів, їх заступників, директорів шкіл, сільських голів. При цьому освіта цих людей до уваги не береться. Днями у теплові мережі міста керівником був призначений ветеринарний лікар за фахом, який окрім як замірить температуру у корови в даній галузі нічого не розуміє. П’яні оргії закінчуються, даруйте, любовними страстями. Він чоловік молодий,сексуальний природа бере своє, требує, бо дружину він бачить тільки у вихідний день, а тут квартира двохкімнатна – друг АРА та культурна програма з професійно підготовленим сценарієм. А в Чигирині все як на долоні і всі бачать як покращується життя народу.
Створивши фонд ПАРТІЇ РЕГІОНІВ підприємці примусово виділяли кошти офіційно чи не офіційно в цей фонд. Цисаренко кошти використовував і на благоустрій своєї незаконно отриманої квартири, всі роботи в квартирі примушував робити будівельників безкоштовно. Крім того в даний час в житловому масиві багатоповерхівок незаконно виділено місце для будівництва капітального гаража для його авто що заборонено містобудівним законодавством, на що він ложив свій …..* у цієї людини свій бездумний закон*.
Вельмишановний пан спортсмен присланий в козацьку столицю для підняття економіки району та добробуту народу не гербує всеможливими поборами та відкатами з різних комерційних та державних структур. Обібравши таким чином АТП 17139 з державної субвенції на пільгове перевезення пенсіонерів довів підприємство до практичної зупинки, знаючи при цьому критичний стан даного підприємства. Особливе задоволення він отримує від використання бюджетних коштів на реконструкції: дитячого садка, школи чи будинку культури. Днями реконструювали ясельну групу в дитсадку *Зірочка*. Де були використані кошти з міського бюджету в сумі 65 тис. грн., але робіт було виконано за мінусом 20 тис.грн., які Цисаренко привласнив собі. Таких прикладів можна привести безліч: це і не підняття до відповідних відсотків орендної плати за земельні ділянки підприємцям, використання землі без договорів оренди, яких у районі не передано близько 30 відсотків.
Де ж ті контролюючі органи які повинні все це відслідковувати та робити відповідні висновки, хто ж наведе лад та порядок у нашій козацькій столиці, якого ще керівника нам чекати бо до нашого берега припливе як не г***о то тріска? Шановні Чигиринці, пропонуємо скластися грошима та купити йому квиток до його рідного села Бичів, хай ця поважна людина набереться розуму бо він у ньго не ночував, а потім займеться своєю професійною діяльністю та очолить якийсь сільський футбольний клуб.
Leggos
 
 
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама