budivelnik написав:Для любителя коміксів і картинок ( тільки в цих опусах менше 200 слів) 1 В 2009 тільки лінивий не розповідав про радісні попискування продавців коли їм пропонували купити за мінусом в 30% від ціни 2 В 2010 , цих -30% перетворились в -25 3 В 2011 , вже -25% перетворились в -20% 4 В 2012 , -20% перетворились в -15 Сьогодні 2013 - захар мріє про -10/-15%
А тепер задайте собі запитання А чому ці цифри(-30%) за 3 роки навіть в мріях обвалістів опустились в 2-3 рази ( до -10-15%) ?
Відповідь дуже проста Три сторінки тому розповідали що 200 годин щоб знайти потрібну собі квартирку для покупки - дуже вже великий проміжок часу І чомусь ніхто так і не припустив , що якщо покупцю так легко знайти , то й продавцю напевно шукати так само легко ? + Порівняйте свої фантазії про 10-15% знижок , з реальними знижками які надаються в новобудовах. Чи чули Ви про якісь розмір яких більший від 5% ? А якщо не чули - то як вважаєте , якщо на прозорому ринку ціноутворення в новобудовах ( які займають приблизно 50% від усього ринку) розмір знижки дай бог щоб 1-3% , то чому на вторинці знижки повинні бути в рази більші ?
І ще одне Кілька сторінок назад писав Якщо АН показує ціну в 20100 і вище - воно пише про падіння ціни Якщо показує 1600 і нижче - то пише про ріст ціни.
Звідси простий висновок , середня ціна станом на сьогодні знаходиться десь на рівні 1800.
Будивельник, Вы не владеете ситуацией на Киевском рынке и это нормально. За это вас никто не винит. Просто перестаньте постить ерунду таким безапелляционным тоном. Выглядит очень глупо.
zahar_ написав:Как видите даже шаромыга Киевгорстрой даёт скидки и 10% и 15%.
Я взагалі не бачу скидок , я бачу що при різних варіантах оплати - різна ціна , і щоб не приводити дві ціни написано: При 100% оплаті .... Так і в мене при 100% - скидки 10%
Так що не я слабо володію - а захар повністю не розбирається.
Будивельник, тогда что Вас удивляет в том, что на вторичке могут быть скидки в 10-15-20% и более? На вторичке всегда 100% оплата и рассрочек никто не дает.
Я взагалі не бачу скидок , я бачу що при різних варіантах оплати - різна ціна , і щоб не приводити дві ціни написано: При 100% оплаті .... Так і в мене при 100% - скидки 10%
Ваша "моя думка" - "Я взагалі не бачу скидок "- в очередной раз "пасе задніх", так как вице-президент ПАО «ХК «Киевгорстрой» Аркадий Бондарев говорит об этих 10-15% как о СКИДКАХ http://www.kyivmiskbud.ua/rus/news/420/
Если же человек платит не в рассрочку, а готов оплатить всю сумму, мы предлагаем скидки, в среднем 10-15 процентов
Ваша "моя думка" - "Я взагалі не бачу скидок "- в очередной раз "пасе задніх", так как вице-президент ПАО «ХК «Киевгорстрой» Аркадий Бондарев говорит об этих 10-15% как о СКИДКАХ http://www.kyivmiskbud.ua/rus/news/420/
Если же человек платит не в рассрочку, а готов оплатить всю сумму, мы предлагаем скидки, в среднем 10-15 процентов
zahar_ написав:Роман Вы, вроде, как то лихо один прозвонили замануху. Оказали так сказать посильную помочь. Но то видать была эмоциональная одноразовая акция.
ну скучно было и я решил перепроверить свои опасения. как и ожидалось, 80% постящихся сюда мега-объяв с крайне низкими ценами - банальное фуфло и неуважение к форумчанам. вы постите сюда информацию - так сами ее и перепроверяйте, и сами несите ответственность за ее достоверность.
kievlyanka написав: нормальные продавцы на эти объявления никак не реагируют, так как у них свои желания и требования, спадет волна быстрых продажах и можно потом самому продать, так думает продавец в схожем сегменте... т.е. каждый желает от своей недвиги, что-то получить независимо, продаются ли такие квартиры в доме у соседа
Да-да, поэтому я за свое недолгое пребывание на КРЖН уже сталкивался с 3-мя или 4-мя объектами, которые продаются 2-й, а некоторые и 3-й год и по которым цена уже успела сползти на 40-50%, и, типа, находится в рынке, но, почему-то, даже по этой цене эти объекты нафиг никому не нужны. Наверное, вот это и есть - нормальные продавцы, не обращающие внимание на волны быстрых продаж - все ждут "своего" покупателя, не понимая, что он остался в прошлом.
все банально и намного проще. покупалось к примеру на пике за 67 куо. сбросил с 67 до 60, это же ппц скидка по мнению продавана. они никак привыкнуть не могут, что может как дорожать так и дешеветь. да и понимая возможность дешевения продаван надееться переждать провал и продать опять на пике. квартира то есть не просит. можно подождать и выставлять на продажу хоть 5 лет. есть экземпляры, которые накупили "инвестбетон", там ремонт недаланный соответственно в аренду не сдашь. делать ремонт и покупать мебель - надо деньги. продавать по цене ниже чем "была когда-то" жаба давит. в результате обяву о продаже впадло подавать, или подают раз в пол года "на пробу" "пощупать спрос".
другие вот офанаревают, говорят мол просмотры идут, но не покупают. некоторых продаванов это достало и тема у владельцев недвиги пошла - спрашивать "у вас есть деньги?".
airmax78 написав:Будивельник, Вы не владеете ситуацией на Киевском рынке и это нормально. За это вас никто не винит. Просто перестаньте постить ерунду таким безапелляционным тоном. Выглядит очень глупо.
1 Отже Ваші нічим не підкріплені заявки про те що я вчомусь не розбираюсь - це геніальний витвір не признаного майстра А мої простині цифр з якими можна погоджуватись - можна не погоджуватись , але які по собі є якоюсь аргументацією моєї позиції - глупо ? 2 Будете сміятись , але в 2009 , будь-хто з сьогоднішніх обвалішок зоповіданнями про падіння в 10% в рік , або про торг в мінус 10% - був би закиданий тапками 99% інших форумчан. Не вірите - можете самі подивитись що тоді прогнозувалось: Тільки прогнози в абсолютних цифрах
sxanep написав:И я скопирую сюда, дабы не потерялось...
Як бачите , людина серьозно прогнозувала падіння в 3-5% в місяць і при цьому навіть не боялась виглядати смішною. Тому з точки зору цієї людини ( тоді) , Ваші сьогоднішін заявки про мінус 10% - це бред растішки.
zahar_ написав:Ваша "моя думка" - "Я взагалі не бачу скидок "- в очередной раз "пасе задніх", так как вице-президент ПАО «ХК «Киевгорстрой» Аркадий Бондарев говорит об этих 10-15% как о СКИДКАХ
Так і я кажу що мої 43000 при 100% оплаті в порівнянні з 47000 при розтермінуванні на 15 місяців - це супер-пупер вигідна акція , з диким набором скидок і так далі... Але при цьому 1 Хіба нормальний учасник , фінансового форуму не може сам зрозуміти що Скидка - це зміна ціни при всіх інших сталих умовах А зміна форми олати з розтермінування до 100% оплати відразу - це не є сталими умовами. 2 Дуже легко перевірити що за скидку в 10% пропоную я 43 000 /2 = 21 500 ( середня сумма якою користується покупець на протязі 15 місяців) 4000 - сумма відсотків . які сплачує мені покупець за користування цією сумою 4000/21 500 / 15 місяців = 1,25% в місяць або = кредиту в 15% річних
Так що деколи перевіряйте що Вам пропонують і порівнюйте з тим що пропонували до того , деколи те що скидка - має гірші умови ніж те що стандартні умови.