|
|
![]() EUR/AUD, weekly :
червона низхідна трендова три роки поспіль тиснула вниз та дублювалася/підсилювалася тижневою Хмариною теоретично будь-яке зниження до 9/55 тижневих змінних 1,2535-1,2425 слід використовувати по-господарські розворотна зона - горизонталь лінії шиї (перевернутого H&S) на рівні 1,2129-55 EUR/CAD, weekly : все точнісінько дзеркально за виключенням того, що я не став поки перебудовувати фібо до мін 2010 на 1,2447. причини суто особисті, старі рахунки )) ![]() але поки ці два красавчеги-мажори виглядають бойцюганами ))
AUD, weekly : низхідний начебто зламано. тільки візуально ? USD/CAD, weekly : що завгодно, але це не укріплення канадійця. бовтається без діла )) ПС. короткі пози по AUD & CAD ще в силі (стрілочки приховано) ![]() Європовернемося до хліба насущного ...
якраз над Хмариною (Ішимоку - збіг обставин ?)призупинилися замислитися про подальші перспективи на тижневому інтервалі : мудрий вечір п`ятниці призвів до спрацювавння стопів у тейк-профіт (на денному інтервалі видніше) : IMO до кінця тижня варто шукати перезахід на наступному тижні (30/01) засідає ФРС США, котра має натякнути на слабкість доляра ще раз ... і ще раз ! Востаннє редагувалось ЛОБ в Пон 21 січ, 2013 17:19, всього редагувалось 2 разів.
![]()
От ти змій"стрілочки приховано"(С) Ну я свій спір про 3-тій раз... повторювать не буду виграв. А стосовно розворотна зона - горизонталь лінії шиї (перевернутого H&S) на рівні 1,2129-55(С) то в мене лінія шиї під нахилом,що по великому рахунку суті не міняє ![]() П.С. картинка минулорічна,але ще актуальна... ![]()
В ідеалі від зеленої на твоєму графіку і стопи під 1,2997 ![]() ![]() ![]() ![]() шо бачить громада на єнових кросах ?
EUR/JPY, weekly : GBP/JPY, weekly : CHF/JPY, weekly : зупинку позначено. заштирк доверху - продаж ! ![]() USD/JPY, weekly :
daily : зайшов на почин. ![]()
Wall Добавлено: Вт 15 янв, 2013 10:22
|
|