Индекс стоимости является индикатором текущего уровня цен на недвижимость. Он позволяет выделять существенные тенденции рынка к повышению или понижению
Роман это хотелки. Причём это скачкообразный рост может быть вызван техническим ростом как из-за изменения состава предложения так и из-за что каждый по своему считает перевод гривневых цен в долларовые.
Хотя с таким "рисунком" и индекс "рост" покажет. Вопрос насколько он будет реально отображать картину на КРЖН
Справедливости ради и любопытства из совместил цену с количеством объектов
Kolop Так і зараз є такі що розповідають про завтра па 500 - на них правда уваги вже не звертаютьі і стиха насміхаються. Через пів року будуть насміхатись над тими хто буде обіцяти завтра мінус 10% Але турбіна - все одно залишиться. Правда при цьому в черговий раз перенесе дату на 2016 і нижню межу до 200
budivelnik написав:Kolop Так і зараз є такі що розповідають про завтра па 500 - на них правда уваги вже не звертаютьі і стиха насміхаються. Через пів року будуть насміхатись над тими хто буде обіцяти завтра мінус 10% Але турбіна - все одно залишиться. Правда при цьому в черговий раз перенесе дату на 2016 і нижню межу до 200
Я ж не кажу про па 500. Я ж кажу просто про падіння ціни.
Вам снова лучше "жувати ніж говорити" - "зміна індексу за останні 20 тижнів"?
Хотелки "рванули" вверх с 10 декабря. Какие "20 тижнів"?
1 Подивитись скан який я привів - важко ? 2 Коли подивитесь , то там є останній стовчик( зміни за 20 тижнів) , а в першому стовпчику - назви . Тому для Вас алгоритм ознайомлення слідуючий а - читаєте назву в потрібній вам стірчці першого стовпчика б - дивитесь на зміни які відповідають цій назві в останньому.
Але кому я це говорю .... Людині , якій кавички розум замінили....
budivelnik написав:Kolop Так і зараз є такі що розповідають про завтра па 500 - на них правда уваги вже не звертаютьі і стиха насміхаються. Через пів року будуть насміхатись над тими хто буде обіцяти завтра мінус 10% Але турбіна - все одно залишиться. Правда при цьому в черговий раз перенесе дату на 2016 і нижню межу до 200
Що таке падіння ціни для Вас ? В приведенному графіку - за 4 роки - ціна виросла на 5-10% Домік каже що в якихось сегментах ціна виросла на 0,1% за 5 місяців , а в якихось на 9% за 5 місяців. При цьому той самий домік заявляє що ціна реальної угоди відрізняється від ціни пропозиції на 7%
Тому для мене +/-5% в рік - це не ріст , не падіння - це стабілізація Коли зникає інформаційний шум про -10% в рік , і зявляються графіки про -5%/ +5% за останні 4 роки - то це так само не говорить про зміну ціни - це межа арифметичної похибки.
tyreinua написав:по 500 конечно не будет, но и роста не будет тоже.. откуда ему взяться ?? страна нищяя, жить - стремно...
А от куда такая уверенность ? Можете как то на пальцах ??? Вроде хреново , но вот быть такого не может
ПС Вот интересно на чём базируется уверенность (психология)
если в киеве будет по 500, то на переферии по 100... для этого надо. чтобы жизнь людей скатилась до уровня 90-х, когда зарплата 100 у.е. была чем-то недосягаемым
Що таке падіння ціни для Вас ? В приведенному графіку - за 4 роки - ціна виросла на 5-10% Домік каже що в якихось сегментах ціна виросла на 0,1% за 5 місяців , а в якихось на 9% за 5 місяців. При цьому той самий домік заявляє що ціна реальної угоди відрізняється від ціни пропозиції на 7%
Тому для мене +/-5% в рік - це не ріст , не падіння - це стабілізація Коли зникає інформаційний шум про -10% в рік , і зявляються графіки про -5%/ +5% за останні 4 роки - то це так само не говорить про зміну ціни - це межа арифметичної похибки.
tyreinua написав:по 500 конечно не будет, но и роста не будет тоже.. откуда ему взяться ?? страна нищяя, жить - стремно...
А от куда такая уверенность ? Можете как то на пальцах ??? Вроде хреново , но вот быть такого не может
ПС Вот интересно на чём базируется уверенность (психология)
если в киеве будет по 500, то на переферии по 100... для этого надо. чтобы жизнь людей скатилась до уровня 90-х, когда зарплата 100 у.е. была чем-то недосягаемым
устаревший стереотип
1)Уровень жизни упадёт не бойтесь ; 2)Население падает долговая нагрузка растёт ; 1990 =51 556 500чел ; 2011 =45 598 179чел ; госдолг 500 ярдов грн ! 3)Количество предложения выросло за 10 лет в разы по Киеву ; 4)налоги ; 5)тарифы на коммуналку ; и тд
тут не смеяться надо , а по крайней мере задуматься !
ПС А вообще думаю дискуссия бессмысленна , никто никого не слышит(и не услышит) , поэтому в последнее время больше предпочитаю стебатся
Востаннє редагувалось obval в Чет 24 січ, 2013 19:56, всього редагувалось 2 разів.