Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ALEX66 написав:У меня Сбер. счет со вчерашнего дня заблокирован ... Можно только посмотреть "историю" , а снять и пополнить - нельзя ... Вчера капитализация %% в 07:21 прошла успешно , а вот пополнение с карт. счета в 11:47 до сих пор не учтено в общей сумме , хотя в "истории" оно есть ...
Добрый день, пожалуйста, обратитесь с данным вопросом в контакт-центр банка 0-800-308-308, или написав письмо на info(at)ptclick.com.ua,обязательно укажите Ваши ФИО и ИНН, по возможности, приложите скрин возникшей ошибки. Вы также можете связаться с представителями банка с помощью Skype, логин PtClick.
tatop написав:Haza, кажіть якого банку картка, ну для страховки.
Дельта, золотий гаманець, 14% на залишок, кешбек 1%. Тому "Ощадний" не конкурент у виборі основного рахунку
А якщо Дельта відкриє поруч відділення, то я взагалі не знаю навіщо мені ця "платина"
Згідний. Тут 14+1 не дорівнює 15% Платини. А значно більше. Ось тільки за золотий гаманець там щось платити слід. А ще є Золотий гаманець в кишені в Дельти. Там взагалі на фіксовану суму 17% і кешбек. Коштує 100 грн. А Платина заманила під 20% і зменшила до 15%. Але в Платини більш надійно. Рахунок без картки.
tatop написав:Haza, кажіть якого банку картка, ну для страховки.
Дельта, золотий гаманець, 14% на залишок, кешбек 1%. Тому "Ощадний" не конкурент у виборі основного рахунку
А якщо Дельта відкриє поруч відділення, то я взагалі не знаю навіщо мені ця "платина"
Згідний. Тут 14+1 не дорівнює 15% Платини. А значно більше. Ось тільки за золотий гаманець там щось платити слід. А ще є Золотий гаманець в кишені в Дельти. Там взагалі на фіксовану суму 17% і кешбек. Коштує 100 грн. А Платина заманила під 20% і зменшила до 15%. Але в Платини більш надійно. Рахунок без картки.
В мене акційний Золотий гаманець ПРОМО, той що по 35 грн на 2 роки
Та з самого початку було відомо, що 20% це для збільшення клієнтської бази по банкінгу