|
|
![]() Скажу свою особисту думку.
Я пережив одне "злиття", коли Платінум купив ХК Банк. Як це відбувається - після покупки банку у власника стає дві банківські ліцензії. Взагалі я не чув про злиття саме ліцензій, зазвичай все простіше зробити наступним чином - визначити на яку з ліцензій перевести всі активи і пасиви, зазвичай на ту, де їх більше. Всіх кредитчиків можна і так переписати, а депозитчикам пропонують або переписати депо на новий банк, або забрати кошти без втрати відсотків. Коли від другого банку нічого, крім ліцензії не залишиться, ліцензію можна продати. Є такий собі банк Восток - все що лишилося від ХК Банку. Якщо власник піде за таким сценарієм, то вважаю що залишиться саме ліцензія Ерсте, чому: По-перше Ерсте в кілька разів більше, тобто на нього легше перевести активи і пасиви невеликого Фідо. По-друге - ви сайт Фідо бачили, це ж жах (саме цьому я схиляюсь до такого сценарію). В той час коли Ерсте розвивається і постійно придумує щось нове, банк Фідо - це щось таке незрозуміле. Такий сценарій непоганий, депозитчикам і власникам карток не треба буде нікуди рухатись, а і-нет банк залишиться той же. Але все це лише моє власне бачення, яке може нічого не мати спільного з дійсністю. Думайте ![]() ![]() Re: ЕрстеСайт у Фидо реально ужасный. И он кстати часто не работает - это показывает наплевательское отношение к нему. Я хоть и не клиент их, но интерес был проявлен в связи с их акцией по прозрачной карте , но то другая песня.
![]()
спасибо за ответ, будем ждать.
Сайт не самый плохой, у меня работает нормально. Его нужно просто доработать чтобы было удобней (убрать ссылки на .PDFы, поменять структуру и т.д.) но это не критично. У Erste конечно все намного лучше.
Да но брэнд сменить все же придется на Фидо. ![]() Юля Кіндра
Добрый вечер Юля! А вот у меня вопросик - ждете понедельника, чтобы доставить удовольствие Братюку выложить в Интернете решение Соломенского суда? Кстати, Ваш начальник юр. управления так уморительно убегала от журналистов и телевизионщиков, когда они пытались взять у нее комментарии после судебного заседания.. ![]()
|
|