Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Кто может пояснить: это ставки по депозиту "Готівка щомісяця" на сайте банка http://www.platinumbank.com.ua/view.dep6/. В ИБ эти ставки меньше (до 99999 на год 22%, на 6 месяцев - 20,5%), хотя обычно по онлайн депозитам ставки больше. Я что-то не понимаю или не туда смотрю?
malser написав:Кто может пояснить: это ставки по депозиту "Готівка щомісяця" на сайте банка http://www.platinumbank.com.ua/view.dep6/. В ИБ эти ставки меньше (до 99999 на год 22%, на 6 месяцев - 20,5%), хотя обычно по онлайн депозитам ставки больше. Я что-то не понимаю или не туда смотрю?
На сайте новые (повышенные) ставки, которые вводятся с 1 мая. В ИБ ставки, действующие на данный момент.
Malser, Ви маєте рацію. Звідси запитання до представників банку. При пролонгації депо на рік, 15 міс, 18 місяців старих депо Готівка щомісяця які будуть нараховуватись відсотки?
tatop написав:Malser, Ви маєте рацію. Звідси запитання до представників банку. При пролонгації депо на рік, 15 міс, 18 місяців старих депо Готівка щомісяця які будуть нараховуватись відсотки?
Чітко ж написано 24,5%. Через ІБ тепер теж 24,5%, бонус зменшено з 2 до 1,5%
r_alik написав:Интересно, уже известен счастливый новый владелец банка или карта-непарилка так хорошо пошла?
Швидше причина в масовому завершенні 18 місячних депозитів й виводі їх з банку. Слід втримати ліквідність, не надовго. Скоро хвиля спаде разом зі ставками.
tatop написав:Malser, Ви маєте рацію. Звідси запитання до представників банку. При пролонгації депо на рік, 15 міс, 18 місяців старих депо Готівка щомісяця які будуть нараховуватись відсотки?
Винен, не зауважив де це чітко прописано. Виходить, що Дельта зі своїми 22% в порівнянні з 24,5% Платинума зовсім не конкурент.
r_alik написав:Интересно, уже известен счастливый новый владелец банка или карта-непарилка так хорошо пошла?
Швидше причина в масовому завершенні 18 місячних депозитів й виводі їх з банку. Слід втримати ліквідність, не надовго. Скоро хвиля спаде разом зі ставками.
Я також так думаю. І слід в цьому, як на мене підтримати банчок. Ризики в Платинумі більші і відповідно суми менші ніж в Дельті.
Винен, не зауважив де це чітко прописано. Виходить, що Дельта зі своїми 22% в порівнянні з 24,5% Платинума зовсім не конкурент.
Что-то Платинум резко поднял депо-ставки по гривне ... А в других банках идет процесс снижения ставок ...