Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
повинно ж бути якесь районування багаті(престижні) райони, бідні райони як в інших країнах?
Ще в підручниках з англійської було прийнято писати, Вест-Енд — центр багатіїв і розваг, а Іст-Енд (розташований на схід від Сіті / the City) — промисловий центр, район нетрів бідняків, робітників та іммігрантів. Але з 80-х років Іст-Енд почав набирати популярність у заможної публіки.
ТупУм написав:Берете циркуль, карту... ставите циркуль на Хрещатике и обводите кругами, чем больше радиус, тем беднее люди (а соответственно и районы).
Хрещатик історично не престижний район, гарне місце повинно бути на горі, а не в долині
Після татаро-монгольської навали озеро перетворилося на багнисту місцину, яку нарекли «Козине болото» і з якою тривалий час не могла впоратись міська влада.
Коли почалася забудова навколишньої місцевості, влада спочатку не заперечувала проти існування тутешнього невеликого базару, де відбувалися циркові вистави і народні гуляння. Проте 1874 року його все ж перенесли на Бессарабську площу, аби на цьому місці влаштувати сквер. Згодом у долині під забудову виділили 118 ділянок землі, які в першу чергу надавалися представникам панівного класу, а вже потім купцям, міщанам і дрібним чиновникам. 1797 рік. Саме тоді у Хрещатій долині постає перший будинок виконаний у класичному стилі красивий двоповерховий мурований палац поміщика Онуфія Головинського.
навіть зараз там ходять всі кому не лінь найкращими місцями будуть гори, точніше пагорби міста
«Под светом красных фонарей» На лекции, посвящённой злачному Киеву, расскажут о периоде XIX — начале XX века, когда порядочным женщинам не рекомендовалось ходить вечерами по Крещатику, а Андреевский спуск был главным развлекательным кварталом города.
якщо найкращий район Києва визначити складно... може спробувати визначити найгірші райони? Або райони де не варто купувати нерухомість або навіть орендувати.
tobias написав:якщо найкращий район Києва визначити складно... може спробувати визначити найгірші райони? Або райони де не варто купувати нерухомість або навіть орендувати.
Мне нравятся Теремки-1, особенно улицы Глушкова (дома которые окнами смотрят на лес и школы с садиками, и Теремковская. Теремки-1, ближе к лесам и паркам, хотя и Теремки-2 тоже ничего. Лес расположен прямо рядом с домами улиц Глушкова и Заболотного, очень близко выставка (ВДНХ бывшая) и Голосеевский лес - шикарные возможности для походов, прогулок и вело, или лыжных катаний. Ну, и рядом вся эта гнусь цивилизационная, без которой, нынче, не обойтись - супермаркеты, метро, какие-то медучереждения, даже какая-то академия, или что там, институт есть. Дома здесь панельные - дрянь, но если сделать ремонт со звуко-теплоизоляцией, то жить можно.
вирішив "зануритись у реальність" на Борщагівці - проспект космонавта Комарова, бульвар Лепсе. нічого майже не змінилось за 20-30 років - ті самі будинки, тільки будинок культури Метрополітену виглядає покинутим, додалось кілька нових офісних висоток. Єдина разюча відмінність з СРСР - іномарки на вулицях виглядають як космічні кораблі прибульців на фоні звичного радянського пезажу, бо відверто контрастують з навколишньою архітектурою, вулицями та краєвидами. А ось що пише очевидець про Оболонь:
О «простой жизни», недавно я решил сделать себе прививку «простой жизнью», решил пройтись по предлагаемых вариантах на вторичке, скажу больше, я просмотрел варианты на оболони. Не знаю, что повергло в шок больше. Просматривать вторичку на оболони мне было просто страшно, масса инженерного мусора, море засцанных парадных. Кто в этом живет? И главное зачем? Ремонты лишь бы что-то покрасить, планировка лишь бы всунуть любимый диван, дворы ужасно раздолбанные. В стиле «у меня крутой джип» и я его поставлю, где захочу. Раньше я воспринимал эти постройки как необходимость, где-то должны жить те, кто работает в сельпо или выдают чизбургер на мак драйве, но теперь я понимаю, что моя интерпретация совсем не правильная. В этом нельзя жить, они изношенные, лишенные элементарных азов эстетики строения, способные вмещать в себе люмпенов. Имея кое какое представление об искусстве, я прекрасно понимаю, что все этим строениям надо ставить в паспортах «пошлый кич-барак стиль», да я жесткий. Но подумайте сами к чему ведет продажа такого жилья? В силу того что это уже здесь настроили и развалить это в ближайшее время не получится, я выбираю другую недвижимость. Клубные новостроии, продуманные планировки, удобные парковки. Я не пафосен и у меня нет понтов. Но я действительно в шоке от районов со старой застройкой.
tobias Ну можливо якийсь там Відрадний і не конкурує з елітними районами, але принаймні дихається там краще, ніж на 25 поверху люксу якогось модного сірника.
Olenka-S написав:tobias Ну можливо якийсь там Відрадний і не конкурує з елітними районами, але принаймні дихається там краще, ніж на 25 поверху люксу якогось модного сірника.
очень ветхий жилой фонд... нормальных домов на Отрадном почти нет