|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 29 січ, 2014 12:45
kulikrom написав:откровенно, то мне Кредитка
так чего мы тут спорим? 
-
qwe_ua
-
-
- Подякував: 198 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2014 13:08
qwe_ua написав: kulikrom написав:откровенно, то мне Кредитка
так чего мы тут спорим? 
Тссс... истину рожаем!  По-хорошему, есть у Рацио одно преимущество - кеш всего под 2%, при том, что некоторые южные командиры и яйцеголовые, например, на тот же период готовы забрать его, кеш, под 2,083-2,25%/мес. Как бы на деньгах ПУМБа можно профит для себя словить. Однако, есть, как и во всём, ложка дёгтя - кредитный лимит настолько мизерен, что месячного профита хватит разве что на пару поездок в общественном транспорте. Для информации - кредитную линию не повышают по действующему счёту. Если очень хочется, закрываешь, ждёшь 45 дней, делаешь новую заявку, по которой, может быть, откроют более высокий лимит (инфа от экономиста отделения). Остаётся только поставить работникам этого банка в пример терровскую "Щедру карту", в условиях которой банк чётко и ясно расписал алгоритм увеличения кредитной линии, явно для стимуляции клиента.
-
kulikrom
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 02:01
Так, зараз скажу все, що думаю. Заходжу в Пумб-онлайн і з якогось дива бачу: Період дії Вашого договору на користування системою ПУМБ онлайн закінчився і Ваш доступ до системи зараз обмежений. Якщо Ви бажаєте відновити користування послугою ПУМБ онлайн, виберіть, будь ласка, один з пропонованих варіантів: - Ви можете сплатити річний доступ в систему ПУМБ онлайн, згідно з діючими тарифами (розділ 2.1) або - Ви можете звернутися до відділення ПУМБ і перейти на пакетне обслуговування, в рамках якого доступ до ПУМБ онлайн надається безкоштовно. З моменту оплати або оформлення відповідного пакетного обслуговування, доступ до системи буде відновлено у звичайному режимі.
А це нічого, що в мене вже кілька місяців як є пакетне обслуговування, за яке щомісяця я сплачую? І навіщо така служба підтримки, коли дзвониш, а вони відсилають у відділення? Щось розчаровуєте все більше...
-
ulya
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 10:53
ulya Та же проблема. На ГЛ объясняют тем, что ИБ был привязан к счету, на котором изначально ПУМБ-онлайн не был включен в стоимость пакета. Пообещали разобраться в течение 5 рабочих дней, что не радует 
-
feniks
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 10:57
feniks сейчас pumb придет и всех поторопит 
-
qwe_ua
-
-
- Подякував: 198 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 11:04
qwe_ua написав:feniks сейчас pumb придет и всех поторопит 
Да мне как бы не к спеху. Я успел сделать все, что хотел  А вот если бы горело, был бы сильно опечален такими сроками.
-
feniks
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 11:18
Період дії Вашого договору на користування системою ПУМБ онлайн закінчився і Ваш доступ до системи зараз обмежений. >>> у меня то же самое. я 5 лет обслуживаюсь в ПУМБе. что за жлобство??! Я не сноб, но я столько денег храню в ПУМБе, что мне нач. отделения должен кофе в постель приносить. Придется наверное попрощатся.
-
bofh
-
-
- Подякував: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 12:29
Нині зранку після довгого дзвінка на ГЛ і їх вияснення з відділенням, в межах двох годин ПУМБ онлайн мені повернули. Отже, як бачу, вони так багатьох "порадували". Дзвоніть і додзвонитесь, але кому тепер там випишуть п...ремію, тобто знімуть за таке?
-
ulya
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 14:25
Період дії Вашого договору... ulya, bofh, feniks, перепрошуємо за тимчасові незручності. Технічні моменти будуть комплексно виправлені найближчим часом, щоб подібних ускладнень не виникало у наших клієнтів. Дякуємо за зворотний зв'язок!
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 219 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2014 14:35
Часов в 12 позвонили и проинформировали, что все исправлено. Оперативно.
-
feniks
-
-
-
-
Профіль
-
-
|