vkuzemko написав:zzzzzz Поставил плюсик. на самом деле делаете тяжкую работу. Хотя, я бы сейчас на Вашем месте не разбирался сам - неблагодарное это дело. Налоговая вскоре всё "объяснит". Вот кк она скажет, так и будет и логично, и справедливо
Сомневаюсь, что господин zzzzzz (почти наверняка являясь 100% рантье), делает это в ущерб основной работе
ihorsic написав:А новые депозиты ктото открывает??? Или все налогами заняты. Куда уважаемые аполагеты гривну пристраивают? Или это БООООЛЬШОЙ секрет? Как оцениваете сейчас ПЛАТИНУМ мона рискнуть? Рассматриваю еще Фин Ин. кто что посоветует? (Налог платить обязуюсь )
Ukrainian написав:Можна підводити результати нового покращенння, купу нових податків для пересічних, мир олігархам, і долар майже по 12 гривень на додачу, як кажуть їже не обляпайтесь. Федьорьовіч верьнісь я все прощу
А чи не завдяки пьордичу долар по 12? Як таким люмпеном можна бути, стільки сидіти на фінансовому форумі і абсолютно не розбиратися в економіці.
+1. Також люб"язно нагадаю фразу цього індивідуума "а пачіму демонстрантів на Майдані не розганяють водометами і/чи гумовими кулями", бо то ж загроза стабільності, йопта! Шо, пацанчєг, були тобі і гумові кулі, і бойові патрони! Тільки ж, падла, нє памагло ето Фьодоричу, а асабліва твоїм грндепо... А про тягучі екзерсиси на тему "НБУ, ну пажалуйста, зроби курс грЮвні вище 8,20, ібо хочу долляр якнайвигідніше здати" (це, нагадаю, було у вересні 2013), і таке ж тягуче, аж до нудоти розповідання байок, шо грндепо лучше всєх і всьо в гривню, навіть згадувати не хочу. Хай тепер "вкусит по полной"... Країна не повинна забувати про таких "хероїв"