Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 763764765766767 ... 5791>
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 01:30

Hotab написав:Если газ покупается по одной цене, а населению продается в разы дешевле (дешевле даже, чем само население России за него платит!!!), то должно это дело когда-нибудь придти в соответствие?
Скажите мне, в чем из сказанного выше вина Яценюка?

Нам даже оппозиция при Януковиче постоянно твердила что у нас есть свой газ, который для населения должен быть дешевле российского.
Востаннє редагувалось Ревизор1 в Сер 02 кві, 2014 01:32, всього редагувалось 1 раз.
Ревизор1

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 01:31

Re: Байки про банки і не тільки....

Ukrainian написав:Хто не голосова за податок за депозитів, і хто в своїй програмі пропонує його відміну ?

Леня Черновецкий. Он еще и гречки может отсыпать. ;)
  Ukrainian написав:ПС Мені чужого не потрібно, моє не чіпайте.

А с чего бы недовыплаченные %% по депо (отминусовав налог) - это успело стать Вашим? Считайте , что банк понизил %% ставку на 4 пункта. С чего бы он Вам обязан платить именно 25% (или 13 в долларе), а не 21 и 11 соответственно???

Ревизор1 написав:Нам даже оппозиция при Янукович постоянно твердила что у нас есть свой газ, который для населения должен быть дешевле российского.

Когда оппозиция говорила правду (вне зависимости, кто власть, кто оппозиция)??
1. Своему газа хватает (хватало! крымского уже нет) только на газовые плиты. Но и его добыча стоит не меньше, чем в России. Почему россияне платят сами за свой газ дороже нас?
2. Газ для теплокомунэнерго не свой. Не хватало для них своего.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 01:41

Hotab написав:
  Ревизор1 написав:Новой власти нельзя так бездарно растрачивать потенциал доверия, который всегда как правило достаточно высок в послереволюционный период. Даже выплаты на ребенка, и те сократили задним числом. Доверие - вещь очень хрупкая. Годами можно зарабатывать и за день растерять. И снова годами восстанавливать.

У меня не вызывает доверия (и даже вызывает страх), когда мне дают обезбаливающее, в то время как у меня гангрена. Дальше нельзя скатываться. Радикальные не популярные решения, по другому не выйдет.

Думаю это решения, которые принесут разве что краткосрочный эффект. Стратегически это решения неправильные. Нельзя обдирать людей задним числом. Объяви о налоге, что вступит в силу через год - пусть люди думают, класть им деньги в банк на этих условиях или нет. Расскажи что выплаты на ребенка будут урезаны через через год - пусть молодежь думает, заводить им детей или нет при таких раскладах. С доверием шутить нельзя. "Единожды предав — предаст не раз. Единожды солгав — солжет и дважды." - чьи слова не помню.
Так что аналогия тут другая - тут с наркотиками аналогия. Сейчас станет легче, может даже хорошо, а потом? Нельзя просто больше доить!
Востаннє редагувалось Ревизор1 в Сер 02 кві, 2014 01:44, всього редагувалось 1 раз.
Ревизор1

Заблокований

Профіль

Ukrainian написав:
  Nighthawk написав:
Країна не повинна забувати про таких "хероїв"

Таких Хероїв уже половина(почитайте форум)

Ага, то половина форуму цинічно запропонувала розігнати акції протесту, шоп не пропали % по депо? Цікаво, цікаво...

ще пару місяців такого *покращення* і податок на депозити в дії, і Хероями буде вся Україна, а не пару сотень тисячь як було на майдані.

Середній розмір депозиту в Україні-8000 грн. А 50% вкладів формуються 0,5% вкладників. Це-не пів-України, і навіть не чверть грудневого Майдану. Жирні коти з автоматами? Це так зворушливо...Забздять вони...

Я кажуть з вогню (ВФЯ) та в полумя (самі здогадайтесь хто).

Чому вогонь? Так файно ж було рубати 25% по грндепо протягом 4 років... Ващє зашибісь! Тільки ж платити за цей стабілізець довелося пАпізже... Чи з ВФЯ чи без нього...

ПС.А за мої заощадження так не хвилюйтесь, в мене було тільки половина в гривні, тай основний дохід не до нашої красивої привязаний. :wink: Подумайте за пенсіонерів та бюджетників яким мало того що зарплату на 40 відс зменшили, так ще й ціни на газ на 50 піднімають.

А у мене дохід в гривні, і Азіров, падлюка, не лише зажилив 15 000 грн за моє закордонне відрядження, яке висить у казначействі ще з вересня-2013, але й 100 000 грн на матеріали та обладнання, які висять там же ще з липня-2013, коли було повне і прекрасне пАкращення. Тож девальвація дуже боляче вдарила по моїх наукових проектах. І той факт, що всі мої заощадження на 100% в доларі, зате дохід просів на 40%, мене абсолютно не тішить. Але я при цьому не клікушествую, шо усьо плохо, а продовжую працювати. Краще різке кровопускання зараз, ніж рубання хвоста мааленькими частинами протягом 5 років...

В енний раз повторюю-вам треба % по депо і гауляйтер Малоросії Йанукович чи -2% по депо і нормальна економіка?

ПСС. Немає щоб олігаргів трусити, так пересічного трясуть. А самі на кортеджах під 200 - по Києві. Радійте.

До них теж черга дійде. Не все зразу. Вже на Авакова окремі товариші верещали "подавай нам усіх з першого дня". За місяць результат налицьо-сепаратисти на Сході прижучені, пішли перші арешти а-ля Мельник. Хоча цього ще мало, відверто мало.
Якщо не бажаєте долучатися до розбудови держави-робіть благодійний внесок зі своїх депозитів. Не подобається-прошу на Майдан. На цей раз Вас гумовими кулями та водометами розганяти не будуть, тож прапор Вам в руки!
Востаннє редагувалось Nighthawk в Сер 02 кві, 2014 01:42, всього редагувалось 1 раз.
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Ревизор1 написав:Расскажи что выплаты на ребенка будут урезаны через через год - пусть молодежь думает, заводить им детей или нет при таких раскладах.

Да бросьте Вы! Разве детей заводят глядя на эти суммы? Да ихдаже до 3-х лет (их предназначение) не хватит.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 02 кві, 2014 01:44, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 01:42

Hotab
я не проти податку як такого, навіть проголосував в опитувані, що не забиратиму гроші ( поки що, серйозно думаю все Index funds переводити ). Але по перше, нехай цим займаються банки, а по друге, нехай всі платять, а не лише бідняки і середній клас.
Ну і я маю сумніви що хтось з ЦИХ буде президентом.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 01:47

Ревизор1 написав:Объяви о налоге, что вступит в силу через год - пусть люди думают, класть им деньги в банк на этих условиях или нет.

це точно в цивілізованих країх, навіть зміна уже існуючого податку на 0.5-1.0 % доводиться до відома мінімум за рік.
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 02 кві, 2014 01:48

Чужие деньги многим спать не дают.Считают и считают.Считают и считают.Как финал:взять все да и поделить! Половина - моя, половина - наша!
Спис

Заблокований
Подякував: 26 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Hotab написав:
  Ревизор1 написав:Расскажи что выплаты на ребенка будут урезаны через через год - пусть молодежь думает, заводить им детей или нет при таких раскладах.

Да бросьте Вы! Разве детей заводят глядя на эти суммы? Да ихдаже до 3-х лет (их предназначение) не хватит.

Оглянитесь вокруг. У нас достаточно малоимущей молодежи. И для кого-то даже эти суммы, хоть какая-то, но помощь. Рождаемость у нас возросла в свое время кстати в том числе и вследствие этих выплат. Это факт. Ну или по крайне мере очень тесная корреляция.
Ревизор1

Заблокований

Профіль

Nighthawk написав:Краще різке кровопускання зараз, ніж рубання хвоста мааленькими частинами протягом 5 років...

якби ці 40 відсотків розтягнути на 5 років, ніхто б не замітив, навіть Кубів так сказав.
Ukrainian

Профіль

1
  #<1 ... 763764765766767 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість