Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 915916917918919 ... 5791>
Повідомлення Додано: Вів 15 кві, 2014 23:54

Ukrainian написав:
  Козак-характерник написав:
  Ukrainian написав: нам нада щоб написано було десь, мол так і так стану презом, обязуюсь дурнуватий податок на відсотки з депозитів, упразднити. Тому хто так скаже і достануться голоси моїх рідних та мій особисто.
А партійна приналежність мені особисто до фені. Своя сорочка ближче до тіла.

Об экономическом блоке партийной предвыборной программы рассказал экс-вице-премьер Александр Вилкул: он пообещал снизить ставки потребительских займов и кредитов для малого и среднего бизнеса до 4—7% годовых (сейчас малый и средний бизнес кредитуют под 25%, а ставки по потребительским кредитам доходят до 80%. — Авт.). «А кредиты на жилье сроком на 20 лет будут стоить 3% годовых. Принципиально: никаких налогов на депозиты в банках», — сказал Вилкул. По его словам, менять нужно и налоговую политику: снижать налог на прибыль до 12,5% (сейчас 18%. — Авт.) и подоходный — до 14% (сейчас 15—17%. — Авт.).

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/k ... 10836.html

оце правильно, вольності потрібні всі в тому числі бізнесу, а то душать з усіх сторін, і так ледве кінці з кінці з зводиш.

Трындец, а четыре года у них вся власть была, они это делали?
За обещания, неполноценные, чувствую и за гитлера проголосуют, вам не хватило прошлых обещаний?
Не наголосовались? "покращення вашого життя вже сьогодни", "почухаю кожного"...
Тьху...
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:04

Козак-характерник написав:
  Ukrainian написав:
  Козак-характерник написав:На одній з телепрограм....сам чув...на інтері здається... :)

нам нада щоб написано було десь, мол так і так стану презом, обязуюсь дурнуватий податок на відсотки з депозитів, упразднити. Тому хто так скаже і достануться голоси моїх рідних та мій особисто.
А партійна приналежність мені особисто до фені. Своя сорочка ближче до тіла.

Об экономическом блоке партийной предвыборной программы рассказал экс-вице-премьер Александр Вилкул: он пообещал снизить ставки потребительских займов и кредитов для малого и среднего бизнеса до 4—7% годовых (сейчас малый и средний бизнес кредитуют под 25%, а ставки по потребительским кредитам доходят до 80%. — Авт.). «А кредиты на жилье сроком на 20 лет будут стоить 3% годовых. Принципиально: никаких налогов на депозиты в банках», — сказал Вилкул. По его словам, менять нужно и налоговую политику: снижать налог на прибыль до 12,5% (сейчас 18%. — Авт.) и подоходный — до 14% (сейчас 15—17%. — Авт.).

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/k ... 10836.html

чистое вранье и популизм расчитанный на массы и тупых.
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:04

Политики должны выполнять волю народа! 8) Я как гражданин Украины....заявляю: "Я против налога на депозиты!" Желаю видеть сей пункт в программе кандидатов.
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:07

Re: Байки про банки і не тільки....

komp написав:Трындец, а четыре года у них вся власть была, они это делали?
За обещания, неполноценные, чувствую и за гитлера проголосуют, вам не хватило прошлых обещаний?
Не наголосовались? "покращення вашого життя вже сьогодни", "почухаю кожного"...
Тьху...

А взагалі на владу рідко скаржусь, але тут вже чесне слово довели, чекав того 28 березня як сонця, думав нарешті зможу доступ до своїх кровних отримати, та ні на тобі подарунок до 1 травня уже. Я розумію паніка все таке, хочуть щоб олені за завалили БС, так введіть мораторій йо-ма-йо, я чому маю страждати ?
І при Ющенкові, і при Янукововичу, доступ до свого я завжди мав.
А тут цирк якись, точно що за Гітлера скоро готовий буду голосувати.
Ще раз кажу мені чужого не потрібно, дайте мені вільний доступ до моїх грошей.
Ну і податок на депозити якщо вже так прижало їх там я можу платити, але ні більше 10 відс, незалежно від суми, і банк податковий агент, записуйте. :wink:
Востаннє редагувалось Ukrainian в Сер 16 кві, 2014 00:12, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:07

Козак-характерник написав:Политики должны выполнять волю народа! 8) Я как гражданин Украины....заявляю: "Я против налога на депозиты!" Желаю видеть сей пункт в программе кандидатов.

народ схавал, массовых демонстраций нету, значит можно оставлять новую кормушку
йцукен

Подякував: 219 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:19

Ukrainian написав: Ну і податок на депозити якщо вже так прижало їх там я можу платити, але ні більше 10 відс, незалежно від суми, і банк податковий агент, записуйте. :wink:

Я проти! 8) Ні копійчини! :lol:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:21

Козак-характерник написав:Политики должны выполнять волю народа! 8) Я как гражданин Украины....заявляю: "Я против налога на депозиты!" Желаю видеть сей пункт в программе кандидатов.

Опять два клоуна троллят всю ветку! Какой Допкин, какой Вилкул?! Вы еще давайте пообсуждайте, что Янукович-младший остается патриотом Украины... Снова нытье про налог... Козак, вы, кажется, грозились свалить с этой ветки... Извиняюсь за наивность и детскость вопроса - слабо быть последовательным?!
sleazy

Подякував: 1621 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:23

Ukrainian написав: А взагалі на владу рідко скаржусь, але тут вже чесне слово довели, чекав того 28 березня як сонця, думав нарешті зможу доступ до своїх кровних отримати, та ні на тобі подарунок до 1 травня уже. Я розумію паніка все таке, хочуть щоб олені за завалили БС, так введіть мораторій йо-ма-йо, я чому маю страждати ?
І при Ющенкові, і при Янукововичу, доступ до свого я завжди мав.
А тут цирк якись, точно що за Гітлера скоро готовий буду голосувати.
Ще раз кажу мені чужого не потрібно, дайте мені вільний доступ до моїх грошей.

А от тут я навіть за законодавчу заборону дострокового розірвання вкладів...і за мураторій на ВСІ вклади...до стабілізації...а то дискримінують по валютній ознаці... :twisted: Баш на баш....Скасування податку в обмін на законодавчу заборону дострокового розірвання депозиту!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:24

Re: Байки про банки і не тільки....

sleazy написав:Опять два клоуна троллят всю ветку!

Вибачте де ви тролізм побачили, в тому що не можу мати вільний доступ до своїх грошей ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 16 кві, 2014 00:25

krasavchik написав:фишка
http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/pu ... t_id=39574
кто нибудь знает о каком рос банке речь??
где то проскакивало что о ВТБ, но источник вспомнить не могу
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 915916917918919 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему