Час Х для прихильників золота наближається : інфляційні наслідки тривалих програм монетарної еспансії мають матеріалізуватися впродовж найближчого року-півтора
тобто ріст золота після значного падіння?
не бачу протиріч сходити на тищу ))
не можу сказати, яким буде дно, але теж думаю, що вниз. Сьогодні надибав дещо цікаве. На недільному періоді перетин МА 100 з МА 200 (обидві прості) відбулося лише 2 рази, перший раз 100-та перетнула 200-ту знизу вверх, коли почався довгостроковий тренд росту (десь в 2002 році - зараз доступу до графіку немає), а нещодавно відбувся навпаки перетин 100-ї зверху вниз, тому цікаво, як довго триватиме цей тренд і яким буде дно.
Час Х для прихильників золота наближається : інфляційні наслідки тривалих програм монетарної еспансії мають матеріалізуватися впродовж найближчого року-півтора
тобто ріст золота після значного падіння?
не бачу протиріч сходити на тищу ))
не можу сказати, яким буде дно, але теж думаю, що вниз. Сьогодні надибав дещо цікаве. На недільному періоді перетин МА 100 з МА 200 (обидві прості) відбулося лише 2 рази, перший раз 100-та перетнула 200-ту знизу вверх, коли почався довгостроковий тренд росту (десь в 2002 році - зараз доступу до графіку немає), а нещодавно відбувся навпаки перетин 100-ї зверху вниз, тому цікаво, як довго триватиме цей тренд і яким буде дно.
Сейчас все будут кричать о падении на 1000, но при нынешний уровнях денежных масс и при том, что центробанки не распродают золото, а фонда переоценена, это вряд ли возможно, разве что на несколько дней.
Выгодно ли покупать золото каждые полгода на протяжении трех лет? Допустим, сегодня я купил золота на 6 000$, а через пол года еще на 6 000$ и так в течение трех лет.
Востаннє редагувалось takeMehearAndNow в Нед 15 чер, 2014 20:23, всього редагувалось 1 раз.
takeMehearAndNow написав:Выгодно ли покупать золото каждые полгода на протяжении трех лет? Допустим, сегодня я купил золота на 6 000$, а через пол года еще на 6 000$ и так на в течении трех лет.
час розпочати/відновити формування консервативних ощадних стратегій на купівлю рудого у розрахунку на повернення до позначки $1.500 за півтора-два роки та перепис історичних максумумів над $1.900 на горизонті у 3-5 років
дно по ауруму не вгадаємо, а чи буде розводняк на падінні - ніким не гарантовано
інфляція у США непомітно підібралася до 2,0 % річних, що відповідає таргету за Грінспенa, але ще не дотягує до підвищеного орієнтиру у 2,5 % по Бернанке
немає сумнівів, дотягнуть. та перетягнуть.
ПС. за гривню час давно прийшов, на жаль, гривня слабшатиме й надалі. 15-17 цілком це реально й без загострення сепаратизму.