Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14731474147514761477 ... 5791>
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 17:32

KIM30 написав:Ukrainian
а що хіба президент ще не підписав? вже стільки часу пройшло?
І за кого це ви зібралися голосувати? за комуністів чи за ПРастів?

За опозицію до теперішньої влади, яка своїми не професійними діями, викликала масове збанкрутіння цілої низки українських банків, ( мораторій чому не ввели ) всі ці банки були і є членами фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Фонд заснований з метою захисту прав та законних інтересів вкладників банків.

Основним завданням Фонду є забезпечення функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб та виведення неплатоспроможних банків з ринку.
http://www.fg.gov.ua/about/info/

=====
Зокрема УФС банк - закрив усі відділення на запити в тому числі з НБУ не відповідає.
І де мої кровні ? Мало того що ви їх податками обклали, а тепер взагалі не відаєте.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 17:34

неверное за "мір і стабільність" :mrgreen:
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 17:41

WachtAmRhein написав:

неверное за "мір і стабільність" :mrgreen:

За повернення моїх заощаджень, які гарантуються фондом. Що тут не зрозуміло ? Мені чужого не потрібно відайте моє.
Кожному вкладнику банку Фонд гарантує відшкодування коштів за його вкладом та відшкодовує кошти в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних, у розмірі загальної суми вкладів, але не більше 200 тисяч гривень.

Фонд гарантує кошти у готівковій і безготівковій формі у валюті України або в іноземній валюті, розміщені вкладниками на умовах договору банківського вкладу, банківського рахунку або шляхом оформлення іменного депозитного сертифікату. Виплати гарантованої суми здійснюється Фондом у національній валюті України.

Вклади гарантуються окремо у кожному із банків. У разі розміщення декількох вкладів в одному банку гарантується сума всіх вкладів, але не більше визначеного законодавством розміру.

Фонд гарантує відшкодування коштів за вкладом, який вкладник має в банку, що в подальшому реорганізувався шляхом перетворення, на тих самих умовах, що і до реорганізації.

Вклади, передані перехідному банку, гарантуються Фондом на тих самих умовах, що існували до дня їх передачі.
http://www.fg.gov.ua/depositors/guarantee/
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 18:03

Розрахуйтесь з вкладниками УФС банку та інших.

Пряме порущення норм конституції та цивільного кодексу.
у вказаного банку вже немає майбутнього, він практично банкрот, але керівництво НБУ плювати хотіло на вкладників цього банку та вперто не бажає розібратись з вказаною банківською установою, що суперечить вимогам:
– статті 41 Конституції України (Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю. Ніхто не може бути позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним..)
– частини другої статті 1060 Цивільного кодексу України (За договором банківського вкладу незалежно від його виду банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника.);
– статті 629 Цивільного кодексу України (Договір є обов'язковим для виконання сторонами.);
– статті 22 Конституції України (Конституційні права гарантуються і не можуть бути скасовані.);
– статті 64 Конституції України (Конституційні права не можуть бути обмежені.).

Що робити ? Писати листи чим більше листів отримають тим швидше НБУ почне щось робити.
А хто взагалі казав, що керівництво НБУ захищає права вкладників? Навіть подумати смішно. І, по скільки, так названий « регулятор «, покриває банки, які ошукують своїх вкладників, то і керівництво НБУ має за це відповідати. Примусити Нацбанк України розібратись з банками банкротами та визнати їх такими не дуже складно. НБУ вже стоїть на колінах перед МВФ, випрошуючи додаткові кредити та намагаються довести керівництву вказаного фонду, що в Українській банківській системі все гаразд, жодних порушень немає. Треба відкрити очі не тільки Голові МВФ, а і іншим міжнародним організаціям, без підтримки яких Нацбанку прийде кінець, а саме:
1.Голові місії МВФ в Україні. 01021, м. Київ, вул. Інститутська,24/7.
2.Постійному представнику МВФ в Україні. 01021, м. Київ, вул. Інститутська,24/7.
3.Голові євро комісії, Представництво євро комісії в Україні. 01024, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 10.
4.Директору ЕБРР в Україні. 01133, м. Київ, вул. Немировича-Данченко, 16.
Повірте мені, що керівництво НБУ дуже боїться того, що ошукані вкладники Українських банків почнуть масово жалітись в вищевказані міжнародні інстанції на корупційні дії банків.
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 18:03

Re: Байки про банки і не тільки....

Ukrainian написав:Я не засмучуюсь, я роблю для себе висновки якщо до виборів в парламент фонде не поверне вклад. Я буду голосувати за опозицію. Теж саме рекомендую зробити вкладникам інших банків банкротів. Я не один нас тисячі.

Поддерживаю! При Арбузове все вклады замороженные Ющом возвратили !

Внимание! Профинбанк = Ситикоммерцбанк. Кто увидит в каком-либо банке фамилию Хтей бегите из этого банка без оглядки.

Вкладчикам CityCommerceBank!
Митинг с требованием вернуть депозиты состоится 28 июля, 10-00, под НБУ
inshor

Заблокований
Подякував: 30 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 18:27

А раніше цей Цицябанк був Конверсом?
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 19:32

mike41
типа того...
и шо вы себе думаете, завтра пойдёте снимать про запас или ещё помучится охота :roll:
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 19:58

чик написав:mike41
типа того...
и шо вы себе думаете, завтра пойдёте снимать про запас :roll:

А шо делать :?: :) Зняти можна було і вчора, і сьогодні - банкомати працюють. Завтра побачимо аски банків. Подивимось, чи спрацює стоп (12,23). І як спрацює, уперед із піснею Семеновича: "На этот раз я потерпел фиаско. Надеюсь, это был последний раз". Таке валютне життя... :wink:
П.С. А чи не мав часом інтересів у СоСобанку пан на прізвище Антоновс?
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 19:58

Ukrainian написав: якщо до виборів в парламент фонде не поверне вклад. Я буду голосувати за опозицію.

Я висловив свою громадську позицію .

Громадянська позиція полягає в тому, щоб голосувати за будь-кого (хоч за диявола) аби гроші платили - це громадянська позиція?!!
Завдяки таким "позиціям" ригі творили стільки років все, що хотіли.
Завдяки таким "позиція" Україна опинилася в такому стані, яким маємо зараз.

Тому - це не позиція. Це прояв продажності та ницості.
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 лип, 2014 20:01

V2 написав:
  Ukrainian написав: якщо до виборів в парламент фонде не поверне вклад. Я буду голосувати за опозицію.

Я висловив свою громадську позицію .

Громадянська позиція полягає в тому, щоб голосувати за будь-кого (хоч за диявола) аби гроші платили - це громадянська позиція?!!
Завдяки таким "позиціям" ригі творили стільки років все, що хотіли.
Завдяки таким "позиція" Україна опинилася в такому стані, яким маємо зараз.

Тому - це не позиція. Це прояв продажності та ницості.

Це ваша точка зору.
Ukrainian

Профіль

1
  #<1 ... 14731474147514761477 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему