|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 02 сер, 2014 10:31
Прочитали Закон, підрахували, поплакали, і плануємо, як жити далі. Ні в якому разі не робимо чогось непоправного. Перечитуємо, що сказав Швейк пані Мюллеровій на її погрозу вистрибнути з вікна. А сказав він щось таке: "Ми на другому поверсі. Під вікнами рози. За них же доведеться платити". Цікаво, що десь років 10 тому аналогічно пробував вкоротити собі віку затриманий власник "Банку Старопольскего" (у нас на Новгородській, 11 була його дочка "Інвест-банк Україна"). Про рози не знаю, а ногу зламав, і ходив у кічі на милицях  .
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 10:38
извоер написав:в какой банк сейчас можно ложить гривну ? чтоб надежно
евродочки,и укргос банки
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Суб 02 сер, 2014 10:45
Ukrainian написав:Буду вдячний якщо хтось зможе довести мені протилежне, що курс буде хоча б тверда дванадцятка.
ну вот же топ новости справа http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2014/08/01/33125501.08.2014 11:15 Гривну ожидает плавная ревальвация - она избыточно девальвирована хотя после вчерашнего межбанка всё меньше верится в значимый откат  валюта, как товар, сейчас в большом дефиците и соответственно на неё растёт цена...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 02 сер, 2014 12:04
mike41 Прочитали Закон, підрахували, поплакали, і плануємо, як жити далі. Ні в якому разі не робимо чогось непоправного. Перечитуємо, що сказав Швейк пані Мюллеровій на її погрозу вистрибнути з вікна. А сказав він щось таке: "Ми на другому поверсі. Під вікнами рози. За них же доведеться платити". Цікаво, що десь років 10 тому аналогічно пробував вкоротити собі віку затриманий власник "Банку Старопольскего" (у нас на Новгородській, 11 була його дочка "Інвест-банк Україна"). Про рози не знаю, а ногу зламав, і ходив у кічі на милицяхКумедні люди, плакати то доведеться все-таки банкстерам, хоча, як завжди, це все аукнеться опоседковано в кінці-кінців звичайним людям. Ну хто ж захоче тепер зберігати заощадження у гривні під жалюгідні 16-17% ( жалюгідні - враховуючи, звичайно, валютні ризики ). Таким чином "кєрманичі" повністю доларизують нашу фін систему (що, мабуть, дуже треба і Бараку і МВФ). А так як бакс з банок зараз повертають дуже туго, то й стимулюють "всё в матрас". М-дя, біда-огорчєніє. Одним словом - леволюція  і леволюціоневи.
-
дядя Ваня
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 12:51
дядя Ваня написав:mike41 Прочитали Закон, підрахували, поплакали, і плануємо, як жити далі. Ні в якому разі не робимо чогось непоправного. Перечитуємо, що сказав Швейк пані Мюллеровій на її погрозу вистрибнути з вікна. А сказав він щось таке: "Ми на другому поверсі. Під вікнами рози. За них же доведеться платити". Цікаво, що десь років 10 тому аналогічно пробував вкоротити собі віку затриманий власник "Банку Старопольскего" (у нас на Новгородській, 11 була його дочка "Інвест-банк Україна"). Про рози не знаю, а ногу зламав, і ходив у кічі на милицяхКумедні люди, плакати то доведеться все-таки банкстерам, хоча, як завжди, це все аукнеться опоседковано в кінці-кінців звичайним людям. Ну хто ж захоче тепер зберігати заощадження у гривні під жалюгідні 16-17% ( жалюгідні - враховуючи, звичайно, валютні ризики ). Таким чином "кєрманичі" повністю доларизують нашу фін систему (що, мабуть, дуже треба і Бараку і МВФ). А так як бакс з банок зараз повертають дуже туго, то й стимулюють "всё в матрас". М-дя, біда-огорчєніє. Одним словом - леволюція  і леволюціоневи.
Так, Ви, дядьку, визначиться: доляр - це добро, чи зло  .
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 14:44
mike41
Так я ж синку й написав, що для Бараків всяких, те, що наша Файна вся "озеленіє", то гуд, навіть супер гуд, а для нас пересічних, то мабуть не дуже, але вимушено я теж майже весь в "спинках" зелених. Я вів до того, що цей, так сказати, яйценюківський податок, саме до тотального "озеленіння" і штовхає. І я так розумію, що для держави Україна це не єсть гуд в перспективі
-
дядя Ваня
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 15:07
дядя Ваня написав:mike41 Прочитали Закон, підрахували, поплакали, і плануємо, як жити далі. Ні в якому разі не робимо чогось непоправного. Перечитуємо, що сказав Швейк пані Мюллеровій на її погрозу вистрибнути з вікна. А сказав він щось таке: "Ми на другому поверсі. Під вікнами рози. За них же доведеться платити". Цікаво, що десь років 10 тому аналогічно пробував вкоротити собі віку затриманий власник "Банку Старопольскего" (у нас на Новгородській, 11 була його дочка "Інвест-банк Україна"). Про рози не знаю, а ногу зламав, і ходив у кічі на милицяхКумедні люди, плакати то доведеться все-таки банкстерам, хоча, як завжди, це все аукнеться опоседковано в кінці-кінців звичайним людям. Ну хто ж захоче тепер зберігати заощадження у гривні під жалюгідні 16-17% ( жалюгідні - враховуючи, звичайно, валютні ризики ). Таким чином "кєрманичі" повністю доларизують нашу фін систему (що, мабуть, дуже треба і Бараку і МВФ). А так як бакс з банок зараз повертають дуже туго, то й стимулюють "всё в матрас". М-дя, біда-огорчєніє. Одним словом - леволюція  і леволюціоневи.
Хорошо, что есть хоть один человек, который точно знает глубину девальвации: 20% получается. Вам на валютную ветку.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 15:25
дядя Ваня написав:mike41 Так я ж синку й написав, що для Бараків всяких, те, що наша Файна вся "озеленіє", то гуд, навіть супер гуд, а для нас пересічних, то мабуть не дуже, але вимушено я теж майже весь в "спинках" зелених. Я вів до того, що цей, так сказати, яйценюківський податок, саме до тотального "озеленіння" і штовхає. І я так розумію, що для держави Україна це не єсть гуд в перспективі
Хочете дати зрозуміти, що краще було б орублятися  Чи що було б лучшее у перспективі  Податочок же вперли до кодексу вошиві Тигіпко з Бродським. Тільки не встигли попользоваться 
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 16:07
mike41 написав: дядя Ваня написав:mike41 Так я ж синку й написав, що для Бараків всяких, те, що наша Файна вся "озеленіє", то гуд, навіть супер гуд, а для нас пересічних, то мабуть не дуже, але вимушено я теж майже весь в "спинках" зелених. Я вів до того, що цей, так сказати, яйценюківський податок, саме до тотального "озеленіння" і штовхає. І я так розумію, що для держави Україна це не єсть гуд в перспективі
Хочете дати зрозуміти, що краще було б орублятися  Чи що було б лучшее у перспективі  Податочок же вперли до кодексу вошиві Тигіпко з Бродським. Тільки не встигли попользоваться 
только должно было быть 5%, а вшивые они все,нормальные видимо туда не попадают,фильтр
-
kos65
-
-
- Подякував: 87 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 сер, 2014 17:39