|
|
Интересная статья про коррупцию...
Завтра напишу заяву. Хтось буде кепкувати – уряд і так доживає останні місяці перед виборами. Я згодна: звільнятися треба було раніше. Проте так хотілося доробити початі справи. Так хотілося зробити конкретні корисні речі для України. А тепер прийшло чітке усвідомлення – моє там перебування було ДАРЕМНЕ. Бо не має в Україні політичної волі на безкомпромісну, широкомасштабну війну з корупцією. Навіть, якщо це стосується гвардії Януковича. Не люструвати їх треба, а саджати, їх активи повертати державі. І не лише тих, хто офіційно були при владі, а в першу чергу тодішніх "смотрящих", які навіть під закон про люстрацію, що у ВР не підпадають. Але генпрокуратура давно нікого не арештовує, а навпаки загальмовує справи... Певно я себе буду картати все життя, чому не поставила таку очевидну крапку раніше. Я могла би останні місяці бути поряд з чоловіком,бути собою, бути в справах. Корисніше для країни бути рядовим, ніж урядовим уповноваженим при відсутності політичної волі... В принципі рішення поставити крапку я прийняла під час останнього перебування в батальйоні "Азов". Однак повернулася в Київ сподіваючись доробити кілька справ, яким не вистачало останнього поштовху. Як я ПОМИЛИЛАСЯ. Я так їх і не зробила, а чоловіка не стало. Re: Идеи: портфельКоллеги, никому не видится дальнейший уход ниже 1250 по индексу? Как минимум на 1200
Между тем в пятницу появились сообщения о том, что глава Еврокомиссии Жозе Мануэл Баррозу готовит встречу Владимира Путина и Петра Порошенко. Ночные переговоры глав внешнеполитических ведомств, возможно, были отчасти посвящены именно будущей встрече глав государств.
Они не должны были там что то решать.
Аспирант1
Да мы вообще как попловок. Как только военные действия закончатся, Украина как ракета вверх полетит
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||