Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 266267268269270 ... 1243>
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 15:17

Scorpion 007 написав:Товарищи - кто знает чьи ПОСы стоят в Сильпо?
Оссобенно интересно Сильпо в районе Харьковской Позняков Ревуцкого....

там в принципе должно быть написано.
Например ПОСы ПриватБанка - на кассе написано зелеными буквами Приват банк, прячмо над ВИЗА/МАСТЕРКАРД
У Райффайзена и Укрсоца - наименования банков внизу
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 15:24

Я тут уже пару дней назад писала - введите в любом поисковике словосочетание "Список POS-терминалов" и смотрите по интересующим банкам. Кстати, вчера нормально прошло в Макси там POS-терминал Пивденного. Я понимаю, что это не совсем в указанном Вами районе, но так, на всякий случай :D
Rentiere

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 16:47

justit написав:
Scorpion 007 написав:Товарищи - кто знает чьи ПОСы стоят в Сильпо?
Оссобенно интересно Сильпо в районе Харьковской Позняков Ревуцкого....

там в принципе должно быть написано.
Например ПОСы ПриватБанка - на кассе написано зелеными буквами Приват банк, прячмо над ВИЗА/МАСТЕРКАРД
У Райффайзена и Укрсоца - наименования банков внизу

Спасибо) Я знаю что они марикорованные)

Но не особо хочется ехать в ту степь что бы прочитать там Приватбанк )

Гугление тоже точной инфы не даст - так как магазинов очень много. и разные магазы сети могут обслуживать разные банки (ну эт я о ПОСах) а бывает что и несолкьо в одном магазе....
Scorpion 007

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 17:03

Був сьогодні в рідному відділенні, зняв з карти 50 грн., потім не витримав пішов до начальника, його не було, але поговорив з замом. Коли почне працювати Віза не відомо. Вони всі перейшли на Мастер, і що найцікавіше, що якщо хтось зараз і надумає відкрити рахунок в банку :D , то відкривають саме Мастер, а з Візою типу вони не співпрацюють. Ще порадили мені продовжити депо мінімум на рік, аргументуючи це тим, що ні фіга в вересні давати не будуть :evil: Я подякував і мужньо відмовився. От такі пироги. До речі, коли спитав я про рекапіталізацію, то він саркастично усміхнувся так і нічого не сказавши

Р.S. Про ІСТІЛ також можете забути
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 17:06

Так что получается, с Визы можно снять тольок в отделении? Я звонила в кол центр - сказали, что неизвестно когда Виза заработает. Это просто какое-то издевательство над людьми.
Juliyaf

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 17:35

Juliyaf написав:Так что получается, с Визы можно снять тольок в отделении? Я звонила в кол центр - сказали, что неизвестно когда Виза заработает. Это просто какое-то издевательство над людьми.
Можна, тільки у відділеннях де є ПОС-термінал. Віза не може відключити карту від рідного банку, їм відключили міжбанк
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 17:39

Re: Був сьогодні в рідному відділенні, зняв з карти 50 грн

vitik написав:Вы же очень хотели продать свой депо с дисконтом ,не нашли вариант?Здесь их масса :wink: http://www.capitaltimes.com.ua/deposit-exchange
Максимум що мені за цей час пропонували це дисконт 40% і треба їхати в Київ. Поки що я на такий варіант не погоджуюсь... але поки що.
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 17:45

Re: Був сьогодні в рідному відділенні, зняв з карти 50 грн

kryminalist написав:
vitik написав:Вы же очень хотели продать свой депо с дисконтом ,не нашли вариант?Здесь их масса :wink: http://www.capitaltimes.com.ua/deposit-exchange
Максимум що мені за цей час пропонували це дисконт 40% і треба їхати в Київ. Поки що я на такий варіант не погоджуюсь... але поки що.
а там,что я Вам раньше писал тел.там26-29% предлагали или все вранье?
vitik

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 18:00

kryminalist написав: Віза не може відключити карту від рідного банку, їм відключили міжбанк

судячи з того, що дехто розраховується в Сільпо, ДЦ і т.д. - думка про "міжбанк" хибна
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 18:13

justit написав:
kryminalist написав: Віза не може відключити карту від рідного банку, їм відключили міжбанк

судячи з того, що дехто розраховується в Сільпо, ДЦ і т.д. - думка про "міжбанк" хибна
Як мені пояснили (так як я зрозумів) деякі банки працюють чи то на одній частоті чи в одному режимі і тому ПОС їх від ПОС терміналів не можуть відключити, а от від міжбанку, через який працюють банкомати можна. Хоча я сам не зовсім вірю в цю теорію
kryminalist

Профіль

#<1 ... 266267268269270 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор