В сиву-сиву давнину Козаки йшли на війну, Бо на рідну Україну Сунулися без упину Ляхи, турки та татари, Москалі та яничари. Щоб палить сади і хати, Щоб людей в неволю гнати. Козаки скликають раду : - Не буде ворогу пощади! Вірні коні рвуться в битву, Крешуть іскри з-під копита. За чарівний спів дівочий, За спокійні дні та ночі – Шаблі весело дзвенять, Вражі голови летять. І на морі, і в степах Наганяли вони страх, Бо найкращі вояки – Запорозькі козаки ! І не буде переводу Українському народу Доки із глибин сторіч Долина козацький клич.
mike41 написав:Чесність викликає повагу. І все ж таки профі, що має незапертий вхід до валютної каси, міг і більше Поки Україна не перейде на євро, "домашня" бухгалтерія ведеться у долярі США. Щоб не обманювати себе й родину
Спасибо, мне по душе больше гривна. Если курс устаканится на 12 UAH / USD, то я потеряю всего 7% в условном противостоянии капитализации двухлетнего вклада гривна vs доллар. Гусары ведь стремятся вперед за хорошим процентным доходом, а не трясутся над капиталом. Правда, сейчас против них дополнительно применили 15-%% гаубицы.
Гусарам заздрю по-доброму . Навіть сам цього літа зважився на гусарську атаку. На жаль, невдалу Зараз доводиться штопати нашвидкуруч. І гривня на літеру "Г" П.С. Втрати ж бо від податку та від термоядерної девальвації непорівнянні
Козак-характерник написав:В сиву-сиву давнину Козаки йшли на війну, Бо на рідну Україну Сунулися без упину Ляхи, турки та татари, Москалі та яничари. Щоб палить сади і хати, Щоб людей в неволю гнати. Козаки скликають раду : - Не буде ворогу пощади! Вірні коні рвуться в битву, Крешуть іскри з-під копита. За чарівний спів дівочий, За спокійні дні та ночі – Шаблі весело дзвенять, Вражі голови летять. І на морі, і в степах Наганяли вони страх, Бо найкращі вояки – Запорозькі козаки ! І не буде переводу Українському народу Доки із глибин сторіч Долина козацький клич.
Він. І знав же прогноз мудрого Адама С. Тим не менш впер гривню до сумнівних банків. Як профіти, містер Свіфт? Першого непогані відсоточки очікуємо? Га?
Він. І знав же прогноз мудрого Адама С. Тим не менш впер гривню до сумнівних банків. Як профіти, містер Свіфт? Першого непогані відсоточки очікуємо? Га? [/quote] Гривню я впер до всіх прогнозів Сміта. Ще за *режиму* . Гривні 35% і це цифра постійно зменшується, пропорційно знеціненю гривні. З банків я все заберу бо ліміти фонду не перевищував. Відсотки будуть як звичайно мінус податок. Але на гривню я міцну оскому набив, цур її.