ya2001 написав:Я хочу поповнити "Миттєву карту Visa Electron" з карточки приватбанку через переказ з карти на карту. Чи буде успішною транзакція, якщо вказується лише "Номер карти отримувача" PlatinumBank? Чи є при цьому і яка комісія з вашої сторони?
Доброго дня! Щодо тарифікації операцій іншого банку, рекомендуємо звернутися безпосередньо до служби підтримки згаданого банку. З нашої сторони кошти зарахуються на карту без комісії.
Дякую за оперативну відповідь, Щодо тарифікації відповідь зрозуміла, а щодо переказу ні. Мене цікавить чи пройде платіж, якщо вказувати лише 16-значний номер карточки вашого банку. Тому що в CallЦентрі PB мені повідомили, що у вас при безготівковому переказі коштів потрібно вказати саме номер рахунку 2625... (до якого дана карточка прив'язана), а не номер карточки. А якщо вказувати номер карточки, то операція буде відхилена. Спростуйте або підтвердіть дану інформацію.
ya2001 По-моєму в Приват трохи переплутали миттєвий переказ і міжбанківський. При миттєвому потрібно вказувати номери карток, тоді Приват зніме, здається, 10 грн +1% комісії. При міжбанківському переказі буде дешевше, але це займе кілька годин і тільки в операційні дні
Ну я тоже не врубился, выпытываю вот подробности Если такой как https://www.ipay.ua/ru/p2p, то всё будет чики-пики, ПтБ пока никаких комисс. за такой вход не берет. Деньгу на карту зачисляет момЭнтально, а на картсчету дето через опердень средства будут доступны Да простит меня, манисенд
KOKS написав:Надра вон уставник увеличила, а платина на дно уходит
На какое дно ? нормально работают же.
Нормальная работа это нарушение условий Договоров? Вместо 17.11.2014 банк смог провести выплату только 21.11.2014. При этом нагло врут о якобы "досрочном разрыве", хотя огласно договора я имел право получить сумму в первый банковский день после окончания срока вклада. 5 дней банк незаконно удерживал деньги на депозитном счете