|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:32
Alexa написав:Звичайно..в Г.... Можливо хтось і повірив, що у Мінфіні не розрізняють Хрещатик і Київ....але тільки не "квестор"...
Железный аргумент  ну это читать вообще вмешно... Это при том, что банк выдает досрочно вклады по желанию вкладчика и не просит слезно продлевать... Просто мега вывод, ухаха........
Пан знає хто є лідером ринку муніципальних облігацій в Україні ?? ..правильно-Хрещатик....А пан знає , що для випуску облігації потрібно отримати дозвіл Мінфіну ?? Може підказати, який банк успішно "допомагає" містам "усьо порєшать з Мінфіном"...чи самі здогадаєтесь ?? Тому у мене пояснення , що Мінфін переплутав з кимось Хрещатик викликає не просто сміх а РЕГІТ...
...крім того шкандалю..на стелі були якісь невиразні узори...тому і Г...
..буду радий помилятись... 
Востаннє редагувалось квестор в П'ят 01 тра, 2009 18:39, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:36
квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
Пардон..."отряд не заметил потери бойца"...Вже є.. у В... 
поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:40
Пан знає хто є лідером ринку муніципальних облігацій в Україні ?? ..правильно-Хрещатик....А пан знає , що для випуску облігації потрібно отримати дозвіл Мінфіну ?? Може підказати, який банк успішно "допомагає" містам "усьо порєшать з Мінфіном"...чи самі здогадаєтесь ??
Ну так власне... Пану підказати хто допоможе банку порєшати його можливі проблеми? Дефолт банку = внутрішний дефолт країни, чи я помиляюсь?
Вважаю його стабильність не набагато нижча за Ощад і Ексіім.
-
Alexa
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:44
убийца эфира написав:квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
поменяйте номера 9 с номером 23..... у правекса очень качественный кредитный портфель.... а у поляков большие проблемы дома.... у них только 60 000 000 000 долларов ипотечных кредитов у физиков.... прикольно да? скоро думаю польша станет второй венгрией.... или второй украиной кому что больше нравится..... 
.....і не подумаю  ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 18:47
Alexa написав:Пан знає хто є лідером ринку муніципальних облігацій в Україні ?? ..правильно-Хрещатик....А пан знає , що для випуску облігації потрібно отримати дозвіл Мінфіну ?? Може підказати, який банк успішно "допомагає" містам "усьо порєшать з Мінфіном"...чи самі здогадаєтесь ??
Ну так власне... Пану підказати хто допоможе банку порєшати його можливі проблеми? Дефолт банку = внутрішний дефолт країни, чи я помиляюсь? Вважаю його стабильність не набагато нижча за Ощад і Ексіім.
...звичайно ймовірність банкрутства практично відсутня...але навіщо мені ці СТРЕСИ ? ..і клієнтам також... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:05
Уважаемый КВЕСТОР!
Интересен феномен Полтава-банка: как этот малыш умудряется удерживаться наплаву, да еще и платежи день-в-день переводить?...
С чего он живет?...
Повторю свой вопрос. Как Вам этот пациент?
-
Savvatiy
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:28
Jack Levine написав:Квестор, скажи пожалуйста, чего так греки (универсам и пирейюс) далеко сидят, что у них не так? ... А венгры всего на 3 ступени ниже шведов - как-то не гармонично смотрятся)))
Грецький Центробанк не рекомендував своїм підопічним сильно перейматись доньками.....а от для угорців виживання української доньки є практично питанням життєво важливим.....занадто вона їм "дорога"... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:33
Savvatiy написав:Уважаемый КВЕСТОР!
Интересен феномен Полтава-банка: как этот малыш умудряется удерживаться наплаву, да еще и платежи день-в-день переводить?... С чего он живет?...
с обналов и валютообменных операций
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:35
Savvatiy написав:Уважаемый КВЕСТОР!
Интересен феномен Полтава-банка: как этот малыш умудряется удерживаться наплаву, да еще и платежи день-в-день переводить?... С чего он живет?...
Те що брикається - це добре....але я вирішив на найближчі кілька місяців дискваліфікувати УСІХ аборигенів( крім державних)...."до вияснєнія"...
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 тра, 2009 19:37
квестор написав:убийца эфира написав:квестор написав:idontbite написав:Прокредит теж став Г?
.....і не подумаю  ....колега "Пурс" вважає , що Польща( разом із Чехією і Словаччиною) найкраще у Східній Європі пройдуть кризовий період ....і я з ним згоден... 
буду рад если вы окажетесь правы а я нет..... но макропоказатели польши ужасны... думаю месяца 2-3 и мы услышим о польше нехорошую информацию....
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
|