|
|
Re: ДельтаВношу поправку, ходят платежы с Визы на визу, с Мастера не ходят. Лимит 500 грн всего, а не с каждой карточки по 500 как было раньше. Айтишники таки работают над внедрением нового процессинга)))
Re: ДельтаСпасибо ДО за помощь в возврате непроведенных платежей... Платежи висели 3 недели, никто их не провел... Попросил ДО аннулировать их и вернуть на счет... В течение суток все с учетом комиссии вернулось назад на счет... Так что спасибо... Пр Дельта платежам на ПУМБ сегодня не уходит... Хотя в этом направлении в течение недели сбоев не было... Так что наверное и тут прикрыают... Вопрос к ДО- озвучте актуальные лимиты по работе карточек Виза в терминалах ?
Шановний DIV,
інформація передана на уточнення до відповідного підрозділу Банку.
Уважаемый dimas_zds,
благодарим Вас за отзыв. Всегда рады помочь в решении вопросов, которые Вас интересуют. Также информируем, что временные ограничения на расчеты в торгово-сервисной сети и сети Интернет по картам МПС VISA установлены в размере 1500 грн в сутки.
В відділенні мені роздрукували відповідь на мою заяву, в котрій вода, стосовно обмежень, и порада: звернутися в ЛЮБЕ відділення. Я прошу віддати мені валютний депозит в межах лімітів, і відповідно звернувся на відділення, що найближче до мого місця проживання. Додзвонитися до центрального не вдалося (не брали слухавки). Також наголошую, що в заяві просив повідомити мені дату, час та відділення де я зможу отримати свій валютний депозит. Звісно жодного дзвінка не отримав. Прошу ДО зв’язатися з начальником центрального відділення мого міста , стосовно запиту №2713545 від 23/12/2014, оскільки раніше мені дали зрозуміти, що я звертався не на то відділення. Щоб не було незрозумілостей подав заяви на двох відділеннях, на іншому №2711701 від 23/12/2014 р. Шановний Serg16,
описана Вами інформація передана до відповідного підрозділу Банку для врегулювання Вашого запитання. По факту отримання результатів Вас додатково проінформують.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||