|
Вывод денег с Skrill (Moneybookers) и скрытая комиссия банка |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
Додано: Сер 21 січ, 2015 16:34
Доброго всім дня. зареєструвався сьогодні і я на Скрілі. Є необхідність вивести гроші із Фінанси і кредит. Так як маю інет-магазин -відразу вибрав комерційний рахунок ( це моя перша помилка?, так дорожче?) 2ге питання: для того щоб завести гроші на всій скріл, потрібно на інший акаунт регити карту ФіК? чи можливо просто виставити рахунок на пошту ( як у Палки чи Лікпея)? тикніть носом, бо вже в очах мерехтить від їх Hеlp, але нічого толкового не знайшов.
-
happyk
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2015 23:45
Bariaba написав:Кто говорит, прям на все сразу?
наверно это пацаны из крыма были  но откуда там украинские банки  они правда свифтом хотели вывести 
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 12:19
varsent Я прочитав Ваш форум про OTP банк и Skrill. Пошел и открыл счет себе в OTP банке. И что я могу сказать - я перевел себе 185$ из которых получил на счет 140. И в Течении месяца получал ответ на вопрос где деньги. Я понимаю что промежуточные банки могут взять комиссию, понимаю что их может быть два посредника - но 45$ ???????Ну и мелочь - чтоб открыть счет с OTP директ вам нужно, заплатить 150 грн за генератор кода (Брелок такой), положить 10$ не снижаемый остаток, положить как минимум 5$ для верификации карты в системе Skrill. И вообще не важная информация OTP банк, даже если вы принесете им доллары и захотите их снять через минуту - вам выдадут гривны по очень низкому курсу. И вот я думаю, что автор темы работает в рекламе ОТP банка, бедный 10 $ у него сняло. Хотите превратить свои заработанные доллары в гривны и потерять 40% от суммы - OTP банк самый надежный. Минимум 2 банка корреспондента. Система конвертации доллара в гривну. И прикольный Брелок! Который придумывает коды, чтоб вас никто другой не обокрал! 
-
Eugene
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 12:33
Вывожу на виртуальную Привата. Потерь минимум, комиссия скрилла около 3 баксов и все. Потом на гривневую по весьма высокому курсу.
-
oleksandr_stetsenko
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 14:13
а у мене Приватівська Віртуалка не підв"язується на вивід  Приват каже, що вони проводять 3д Секьюр верифікацію і все ок, а потім Скрілл відмовляється ті два з половиною бакси брати. хто стикався і підкаже? чи сходити відкрити живу валютну карту в приваті? (візу дадуть? КДВ чи Уні треба?)
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 16:52
Comando написав:а у мене Приватівська Віртуалка не підв"язується на вивід  Приват каже, що вони проводять 3д Секьюр верифікацію і все ок, а потім Скрілл відмовляється ті два з половиною бакси брати. хто стикався і підкаже? чи сходити відкрити живу валютну карту в приваті? (візу дадуть? КДВ чи Уні треба?)
Я без проблем підв язав Приватовську Візу "для виплат" 3 дні назад.
-
happyk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 17:13
happyk написав:тикніть носом, бо вже в очах мерехтить від їх Hеlp, але нічого толкового не знайшов.
Оскільки Ви не змогли розібратись у такій елементарщині, то я б Вам не радив зв"язуватись зі Скріллом. Ну щоб потім не біло багато сліз типа "Я ж не знав а мене ж...." 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 17:41
justit написав: happyk написав:тикніть носом, бо вже в очах мерехтить від їх Hеlp, але нічого толкового не знайшов.
Оскільки Ви не змогли розібратись у такій елементарщині, то я б Вам не радив зв"язуватись зі Скріллом. Ну щоб потім не біло багато сліз типа "Я ж не знав а мене ж...." 
дякую за пораду, але я працюю на своїх грошам тому плакати не буду. тут втратив- там знайшов. Я уже і ліміти підняв черз подачу документів і анкети для мерчента. зараз із них слово пароль вибиваю для підключення модуля на свій інет магазин. Для мене їх інтерфейс не "френдлі" і що я реально не знайшов, це як перекинути гроші не юзеру Скріла на мій баланс не використовуючи модуоль і інет магазині. Те що є в Палки - коли можна висавити рахунок на пошту користувачу і івін її оплатить ввівши лише дані по карті.
-
happyk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 18:03
happyk написав: Comando написав:а у мене Приватівська Віртуалка не підв"язується на вивід  Приват каже, що вони проводять 3д Секьюр верифікацію і все ок, а потім Скрілл відмовляється ті два з половиною бакси брати. хто стикався і підкаже? чи сходити відкрити живу валютну карту в приваті? (візу дадуть? КДВ чи Уні треба?)
Я без проблем підв язав Приватовську Візу "для виплат" 3 дні назад.
підв"язали "на виплату" саме? бо там 2 різних підв"язування проводиться. І як приват КДВ приймає виведені гроші? комісію 0.5% знімає?
-
Comando
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 січ, 2015 18:50
Comando да, саме для виплати. знало щось від 2 до3 дол ( при чому 3Д перевірки не було!). В загальному для активації карти на вход і вихід зняло 4,85 долл.
Релаьно виводити не пробував, тому про % який візьие Приват не можу. Чекаю доки включать мозливість приймат платежі через магазин. Також замов карту Аваля, планую підв язати, та кантора більш передбачувана
-
happyk
-
-
-
-
Профіль
-
-
|