Shelale написав:varlо, Пишут, что распечатанные не принимают. Веселье продолжается.
Я распечатал и отправил по почте(27.03), сегодня позвонил, мне сказали что получили и сказали номер вх(от 31.03). Отправил с копией паспорта и кода, но сказали что можно было и без них.
Shelale написав:Пишут, что распечатанные не принимают.
Кто пишет и на основании ЧЕГО не принимают Форма кредиторских требований - исключительно произвольная
Кредиторські вимоги пред’являються у формі заяви та направляються на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку.
Заява пишеться в довільній формі із зазначенням: ПІБ, паспортних даних, реєстраційного номера облікової картки платника податків, дати та підпису особи / найменування організації (установи), організаційно-правової форми власності організації (установи), коду за ЄДРПОУ, ПІБ керівника, дати та підпису керівника http://www.fg.gov.ua/creditors/
Отправляете требования заказным, отслеживаете на сайте Укрпошты момент доставки. Всё.
Харьков в тексте заявления указывали сумму, которую рассчитываете получить, как кредитор? или без всяких сумм требовать включения в реестр: " Задовольнити мої вимоги шляхом включення їх до реєстру акцептованих вимог кредиторів в порядку черговості, встановленої пункт 4, частина 1, стаття 52, Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб». дата Підпис"