В тому, що власник - Паріба, серйозний банк, в пятірці світових. Їм гроші пересічних не потрібні, якщо мамка може дати валюту під мінімальний процент. До революцій також звикли, тому почуваються доволі впевнено.
Почитайте, цікава стаття
|
|
![]() В тому, що власник - Паріба, серйозний банк, в пятірці світових. Їм гроші пересічних не потрібні, якщо мамка може дати валюту під мінімальний процент. До революцій також звикли, тому почуваються доволі впевнено. Почитайте, цікава стаття ![]() УкрСиббанк - История одного кредита.УкрСиббанк - История одного кредита.
Угораздило меня взять кредит в этом банке ![]() Сначала навязали страховку (о которой не говорили ни слова,и если бы не привычка все читать перед подписью то мог и не заметить), которую обещали вернуть в случае досрочного погашения. Погасил все досрочно через Star24. На следующий день не поленился и зашел в отделение уточнить - сказали долгов нет и предложили взять справку об этом за 100грн (отказался - жлоб). С возвратом страховки не так все просто,нужно отправить в страховую кучу бумаг,проглотил и отправил. Обещали за две недели перечислить на карту но так и не перечислили. Сегодня получил СМС что мой кредит будет погашен 12.06 Звоню в калцентр - что за дела? Ответ вводит в легкий ступор "Вы не доплатили 3коп (сумма к погашению в Star24 указана, даже набирать не нужно) и с Вас за каждый месяц будем удерживать по 125.44грн, хотите закрыть кредит, оплатите еще 125грн до 12.06 А как СМС о завершении кредита? Это Вам в техотдел нужно,а у меня показан долг. Иду в отделение - говорят нет долга, звонок из отделения в калцентр ЕСТЬ ДОЛГ! В кассе пытаюсь оплатить - нет долга, опять звонок в поддержку - плати! Заплатил. Результат - страховку не вернули, и за 3 месяца пени слупили. Вывод: Жлоб нужно было в марте справку за 100грн брать! P.S. А Star24, думаю, спецом настроили, что-бы кредитчики копейки недоплачивали, и попадали на деньги. ![]()
Згідно із цим законом, клієнти, які підписали із банком строковий договір, не зможуть забрати гроші раніше встановленого договором строку. "За договором банківського строкового вкладу банк зобов'язаний видати вклад та нараховані проценти за цим вкладом із спливом строку, визначеного у договорі банківського вкладу", - сказано у законі. Клієнти банку матимуть право отримати вклади та нараховані по ним відсотки за строковим банківським договором по закінченню терміну дії договору. Дострокове ж повернення вкладу та нарахованих процентів за строковим вкладом можливе виключно у випадку, коли це передбачено умовами договору банківського строкового вкладу. Цей законопроект стосуватиметься лише тих договорів, які будуть укладені після прийняття цього закону та набрання ним чинності. Нагадаємо, українським законодавством передбачено два види договорів банківських вкладів: на вимогу та строковий. Але до вказаних змін було передбачено обов’язок банківських установ повертати будь-який вклад, в тому числі строковий, на першу вимогу вкладника – фізичної особи. ![]()
А це вже справжній ....Мураторій, який колись Стельмах вводив.
![]() И как будут аукнется теперь принятый сегодня закон, например, в Идея банке, где договоры "хитро" составлены, предполагая этапы как с хорошими, так и мизерными %? Что-то такое и банке Форвард было, может и еще где-то. Банки объясняли это (мне во всяком случае), что они таким образом пытались и обеспечить высокий % вкладчику, и удовлетворить требованиям НБУ не задирать % выше чего-то там. Я не повелся, боялся моратория, а теперь и моратория, похоже не надо.
Рада прийняла закон, згідно з яким банкам дозволено не повертати клієнтам вклади раніше встановленого терміну... За прийняття закону №1195 проголосували 243 депутати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|