Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК-КОМІССАРУК БОРИС ІЗРАЙЛЕВИЧ, М. ДОНЕЦЬК, ВУЛ. РОЗИ ЛЮКСЕМБУРГ, 20, КВ. 165, 83001 БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК-КОМІССАРУК МИХАЙЛО БОРИСОВИЧ, М. ДОНЕЦЬК, ВУЛ. РОЗИ ЛЮКСЕМБУРГ, 20, КВ. 16, 83001 ВЛАСНИК ІСТОТНОЇ УЧАСТІ-ГРАЧ ОЛЬГА ВЕНІАМІНІВНА, М. ДОНЕЦЬК, ВУЛ. ГРІНКЕВИЧА, 8, КВ. 23, 83001
ОАнатолич написав:Если в ПУМБе открыть гривневый депо на физ лицо, а центральное отделение и банкомат находится лишь за 40 км. в областном центре, то где мне можно будет снять ежемесячные %? Другими словами: есть-ли у ПУМБа банки-партнеры и дорого-ли обходятся их услуги? В поселке есть банкоматы только Аваля и ПБ. Спасибо. ПС. После дельты боюсь всего, в Приват идти не хочу.
ПУМБ входить в мережу банкоматів "Радіус", але, виходячи з поставлених вами умов, вам або в Приват, або в Аваль - на ваш смак.
У мене також закінчуться валютне депо, буду все виносити ... ставки малі, а ризик великий , якщо захоче Ахмєтка бачити мій горщик в себе, хай наливає більший градус, а так піду до інших лихварів на огоньок ))))
Скупердяй написав:У мене також закінчуться валютне депо, буду все виносити ... ставки малі, а ризик великий , якщо захоче Ахмєтка бачити мій горщик в себе, хай наливає більший градус, а так піду до інших лихварів на огоньок ))))
градус пох ) курс главное ) зимой в ОТП под 2% годовых несли аж бегом по 16,5 )
Скупердяй написав:У мене також закінчуться валютне депо, буду все виносити ... ставки малі, а ризик великий , якщо захоче Ахмєтка бачити мій горщик в себе, хай наливає більший градус, а так піду до інших лихварів на огоньок ))))
градус пох ) курс главное ) зимой в ОТП под 2% годовых несли аж бегом по 16,5 )
Ну соц. курс - це взагалі необговорюється, але якщо була б безналохова акція під гарний %, можна було б і подумати чи варто ще з ними дружити, а так немає пиріжків ... немає дружби, а значить і горщика