А в каком случае списывается плата за СМС-информирование? Если я картой не пользовался и соответственно СМС не получал то плата не списывается, я правильно понимаю? А то пару дней назад смотрю в ИБ - с кредитки списалось 7 грн. А сегодня вернулось.
AVZ написав:А в каком случае списывается плата за СМС-информирование? Если я картой не пользовался и соответственно СМС не получал то плата не списывается, я правильно понимаю? А то пару дней назад смотрю в ИБ - с кредитки списалось 7 грн. А сегодня вернулось.
Плата списывается в любом случае, независимо от того были операции или нет. Это стандарт, так во всех банках...
Подскажите, пожалуйста, если договором вклада до востребования прописано, что банк не осуществляет по счету расчётные операции и не принимает платёжные документы клиента для осуществления таких операций, то как банк может взымать за услугу: расчетно-кассовое обслуживание?
AVZ написав:А в каком случае списывается плата за СМС-информирование? Если я картой не пользовался и соответственно СМС не получал то плата не списывается, я правильно понимаю? А то пару дней назад смотрю в ИБ - с кредитки списалось 7 грн. А сегодня вернулось.
Плата списывается в любом случае, независимо от того были операции или нет. Это стандарт, так во всех банках...
sola написав:Ну не всегда... В укргазе, например, оплачивалось каждое сообщение... Т.е. если не было операций, то не было и сообщений и, соответственно, оплаты
Вот я тоже склоняюсь к мнению sola. Или почему тогда 7 грн вернулось на карту через два дня после списания? Надо будет на гор. линию позвонить.
У меня 3 карты. С каждой (!) карты сняли по 7 грн. Но вот зашел посмотреть что к чему. На две гривневые карты вернули 7 грн, а вот с валютной карты таки списали 50центов, что в перерасчете в грн ну никак не 7грн, а все 10-11грн.
Скільки депозитів повернув вкладникам банк "Фінанси та кредит" у першому півріччі
Зі статистики НБУ випливає, що в січні-червні обсяг валютних вкладів фізосіб у банку «Фінанси та кредит» скоротився на 24,6 млн дол, або на 4,3%. Це найнижчий показник серед банків з І групи класифікації НБУ (група найбільших) в абсолютному вимірі (сума) та другий з «кінця» результат у відносному вимірі (частка портфелю).
Щодо гривневих вкладів населення, то за обсягом зменшення відповідного портфелю банк «Фінанси та кредит» зайняв друге місце серед ТОП-банків: -769,5 млн грн, або -12,5%.
Як повідомляв Finbalance, у 1-му півріччі банк «Фінанси та кредит» отримав від НБУ стабкредити майже на 1,5 млрд грн.
Перше півріччя-2015 він завершив зі збитком 1,8 млрд грн (за нацстандартами фінзвітності). У 2014 році він задекларував збиток 215,7 млн грн за нацстандартами фінзвітності та прибуток 23,8 млн грн – за міжнародними стандартами фінзвітності.
Рівень покриття резервами кредитного портфелю юросіб у банку "Фінанси та кредит" на 01.07.2015 становив 11,6%, а кредитного портфелю фізосіб – 16,6%. При цьому на кінець червня 2015 року значення нормативу достатності (адекватності) регулятивного капіталу було на рівні 11,68% (за вимогами НБУ має бути не менше 10%).
30 червня акціонери банку завершили внесення до статутного капіталу «Фінанси та кредит» 1,972 млрд. грн., довівши його до 5,388 млрд грн (що вдвічі більше, ніж було на початок 2015 року). Як анонсували у фінустанові, 17 серпня відбудеться позачергове зібрання акціонерів банку, на якому буде розглянуто питання про проведення публічного розміщення його акцій на 2,5 млрд. грн (докапіталізація може відбутися у т.ч. за рахунок вкладників). http://финбаланс.ком.юа/news/Skilki-de ... pivrichchi