|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:02
Стільки розмов на пару сторінок про одну ситуацію, можливо, давайте розглянемо інший випадок? Мені дали кредитку, з нею листочок з її умовами, ніякого договору я не підписувала, на сайті про страхівку 0. Кредиткою скористалась, а потім наприкінці місяця - платіть за страхування життя. Як вам такий підхід, все прозоро-чесно? Те, що мені потрібно було наполягати на договорі я й так розумію і обговорювати вже пізно, у той момент не зорієнтувалась і взагалі не пригадую, щоб йшла про нього мова.
Востаннє редагувалось ulya в Нед 01 лис, 2015 20:06, всього редагувалось 1 раз.
-
ulya
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:03
idealstorm написав:. Если этот продукт продают только со страховкой, что тогда?
"этот" продукт могут продавать со страховкой только при желании на то клиента -так гласит договор , составленный юристами ПУМБа но ПУМБ пытается продать ,напарить клиенту в обязательном порядке ,вопреки договору , который сам же составлял ..чего не ясно то ???
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:05
idealstorm написав:Если этот продукт продают только со страховкой, что тогда?
Имхо клиент, пожелавший оформить кредитку, не вызвал доверия у менеджера. При условии оформления страховки менеджер посчитал риск допустимым. Чутье не обмануло, но, исходя из результата, менеджер недооценил риски.
-
Horus
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:09
ulya написав:Стільки розмов на пару сторінок про одну ситуацію, можливо, давайте розглянемо інший випадок? Мені дали кредитку, з нею листочок з її умовами, ніякого договору я не підписувала, на сайті про страхівку 0. Кредиткою скористалась, а потім наприкінці місяця - платіть за страхування життя. Як вам такий підхід, все прозоро-чесно?
вітаю в клубі ) потрібно розуміти і вас "оформили ", до речі мені теж не видали еземпляр страхового договору. Давайте предметніше , що у вас за карта, який тарифний пакет ?від якої Страхової послуга ? АСКА ЖИТТЯ ?
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:13
ulya написав:Мені дали кредитку
ulya написав:ніякого договору я не підписувала
Предельно просто - если не подписывали договора, то никаких обязательств перед банком у вас нет. ulya написав:Кредиткою скористалась
А это значит, что у банка обязательства перед вами есть. Ситуация, когда у банка перед вами обязательства есть, а у вас перед банком нет обозначает, что вы в раю. Либо какие-то утверждения ложны.
-
Horus
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 120 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:14
-VICTOR- Мені не далі взагалі ніякого договору, ні для ознайомлення, ні для підпису. І зараз щоб розірвати цю всю цю не кажу що, то мені кажуть, щоб перше підписала  Цікаво, правда? Щось треба змінювати в цій системі, бо ПУМБ стає вже незрозуміло чим
Востаннє редагувалось ulya в Нед 01 лис, 2015 20:21, всього редагувалось 1 раз.
-
ulya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:14
-VICTOR- написав: ulya написав:Стільки розмов на пару сторінок про одну ситуацію, можливо, давайте розглянемо інший випадок? Мені дали кредитку, з нею листочок з її умовами, ніякого договору я не підписувала, на сайті про страхівку 0. Кредиткою скористалась, а потім наприкінці місяця - платіть за страхування життя. Як вам такий підхід, все прозоро-чесно?
вітаю в клубі ) потрібно розуміти і вас "оформили ", до речі мені теж не видали еземпляр страхового договору. Давайте предметніше , що у вас за карта, який тарифний пакет ?від якої Страхової послуга ? АСКА ЖИТТЯ ?
Полювання на ПУМБу триває... А могли домовитися і по мирному...Ну що ж.. не ми перші почали...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:18
Horus написав: idealstorm написав:Если этот продукт продают только со страховкой, что тогда?
Имхо клиент, пожелавший оформить кредитку, не вызвал доверия у менеджера. При условии оформления страховки менеджер посчитал риск допустимым. Чутье не обмануло, но, исходя из результата, менеджер недооценил риски.
пальцем в небо менеджер там ничего не решает как и его чутье , там решает автоматическая система скоринга которая учитывает рейтинг по кредитных бюро в первую очередь рейтинг УБКИ которому ПУМБ есть партнером , а у клиента рейтинг УБКИ высок и автоматом был назначен почти максимальный лимит предусмотренный по продукту , без звонков и проверок:lol: так что продолжайте тыкать пальцем в небо 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:18
Horus Гммм, я наче розумію, що юридично я права. Звичайно, свій борг поверну, і хочу в попасти в грейс-період, але страхівка вже включена в мій борг. Ситуація взагалі зі сфери фантастики. Поки що як вийти не можу вирішити. Сума невелика, але чому я її маю платити, не розумію. Справа була в суботу, краще б вони прямо казали, що по суботах для оформлення документів не ходіть
Востаннє редагувалось ulya в Нед 01 лис, 2015 20:24, всього редагувалось 2 разів.
-
ulya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 лис, 2015 20:25
Horus написав:Чутье не обмануло, но, исходя из результата, менеджер недооценил риски.
Як раз чуйка і підвела...)) Не на того попав...)) А я попереджав ПУМБу не випєндриваться...)) Тут спєцконтингент... і краще було допомогти і не створювати бурю в стакані...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-