«Пока правительство решило, что ВЭБ сохраняется как институт развития и получит в капитал 150 млрд руб.», - говорит Антон Силуанов. Источник еще не определен, но это могут быть средства от 10%-ного сокращения расходов бюджета, доходы от акцизов или приватизации, перечислял министр.
Об этом сообщил глава правления банка Сергей Наумов.
Такая сумма обусловлена в большей степени отчислениями в резервы под кредит, выданный ранее компании "Креатив", на сумму свыше $15 млн, залогом по которому выступал исчезнувший со складов компании товар.
"Мы полностью зарезервировали (кредит "Креатива" — ред.) и докапитализировались, в связи с чем сейчас у нас нет проблем с капиталом", — сообщил господин Наумов.
По его словам, по-прежнему идут суды с компанией о возврате кредитных средств, однако переговоры усложнились с продажей Укргазбанком прав требований по кредиту, обеспечением которых выступал самый ликвидный актив, МЭЗ "Элада". Завод был продан конкуренту "Креатива", компании "Кернел".
"Мы будем смотреть, будет ли новый кредитор, который приобрел этот долг, садится с нами за стол переговоров. Если кредитор заберет актив, мы останемся со старым предприятием и банкам будет сложнее договорится о реструктуризации", — сетует глава банка.
flyman написав:я от не розумію, до чого банки РФ? може я почну постити статті про банки Польщі?
Шановний flyman, а між іншим дуже до чого, бо РФ зараз наш прямий ворог і зовсім непогано знати, наскільки погані в нього справи. Ось с подачі Майка я прочитав чудовий, як на мене, аналіз Адама Сміта http://smithchenko.livejournal.com/582.html щодо російської банківської системи.
Що робить Запад з Росією? Він її душить економічно (хоча, можливо, це зовсім випадково впали нафтові ціни, введені санкції і персонально Путін позиційований як дуже грязна людина) і навіть сліпі бачать, що в РФ холодильник починає брати своє в телевізора. І де краще проявляються проблеми РФ економіки, як не в банківських справах. Поки що в РФ за півтора року збанкрутіли майже 200 банків, це десь 20%, поки що переважно маленькі та середні. І якщо криза там піде далі, то як це вплине на нас? Я не дуже бентежусь щодо "дочок" росо банків у нас - тут кожний сам собі обирає ризик і патрітичну чи ні позицію. Але, якщо там піде банкопад, який торкнеться системних банків, то це безумно полегшить наші справи в АТО, підвищить нашу інвестеційну привабливість і таке інше (про стан Раша БС докладний і цікавий аналіз у Сміта, якому я особисто довіряю).
І взагалі знати, що діється у головного зовнішнього ворога це хіба погано? До речі, проблеми, навіть поки що латентні, в їхньому ВЕБі як на мене це цілковитий мед, бо це великий системний банк Раши.
godl написав:якщо там піде банкопад, який торкнеться системних банків, то це безумно полегшить наші справи в АТО, підвищить нашу інвестеційну привабливість і таке інше
проблеми, навіть поки що латентні, в їхньому ВЕБі як на мене це цілковитий мед, бо це великий системний банк Раши.
100%. Заради того, щоб замочити пуйла в сортирі можна перейти з шампусіка з ікрою на пивко з раками! Обійдемося і без ватабанків, тим паче, що там вже нічого смачного немає. Лише очі мозолять. Та й небезпечно вже там монеткам козака. В топку їх!
godl написав:якщо там піде банкопад, який торкнеться системних банків, то це безумно полегшить наші справи в АТО, підвищить нашу інвестеційну привабливість і таке інше
проблеми, навіть поки що латентні, в їхньому ВЕБі як на мене це цілковитий мед, бо це великий системний банк Раши.
100%. Заради того, щоб замочити пуйла в сортирі можна перейти з шампусіка з ікрою на пивко з раками! Обійдемося і без ватабанків, тим паче, що там вже нічого смачного немає. Лише очі мозолять. Та й небезпечно вже там монеткам козака. В топку їх!
Москальські шинкарі гарно вгощали, тому не по людські бажати їм зла Хай залишаються, і думаю вони ще зможуть неоднарозово виручити золотогоршочника гарними %
В каматозі. Як правильно гутарив пан Імпрінтер, пуйлу не можна було всератися. Тримати марку до кінця, в їх то становищі. Але від перенапруги пукнув і обдєлався! Ганьба! Цар несправжній! Лжеімператор без золотого запасу! Шаромижнік і голодранець! Треба дати йому коленом під зад!