Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 910911912913914 ... 2082>
Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 07:05

Dezdichado написав:
На самом деле это "вилы".С одной стороны дружественные днепропетровцы нависают.Почему им ликвид выгодна понятно.С другой стороны в бюджете дырка,которую ничем не залатаешь и нужны деньги.А взять их только в МВФ можно.Без этих денег вместо весёлой выборной компании нужно будет гасить социалиьные взрывы. А насколько мне помнится мвфовские буржуи настаивают на рекапе именно системных банков,а не помоеек типа родовида и киева,поскольку понимают,что крах любого системника вызовет эффект домино.

Вот-вот! А мы им масла в огонь подлили :twisted: :

Второе письмо в МВФ ушло вчера во все указанные адреса:
http://****/forum/viewtopic.php?f ... 3&start=30
Morgana

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 07:24

народ, я буду
но у меня от вчерашних звонков и смс (или от происков врагов)))) накрылся мобильник
починить или достать новый нет времени
так что созвониться ни с кем не смогу, буду искать в толпе знакомые лица
julson

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 07:45

Сводки с полей

Под укрпромом десять ментов пеших и два бобика патруля. Пешие менты вооружены легко (тока дубинка; касок, щитов, брони нет). Судя по их количеству и вооружению - рассчитывают на сотню-другую законопослушных граждан. :shock:

Ну, партактив... Пришло твое время удивлять властное жлобье и прикрывающую их мусарню. :twisted: Если их не удивит пару тыщ злобных вкладчиков - нас так и дальше лохматить будут...
vinni_puh

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 07:48

[b]V.i.t.a.l.i.y[/b]
ИГ просидела в банке с 16:00 до 19:00, но с ВА не встретились Sad . Раевский К.Е. с обеда был на заседании в НБУ, после этого в банк не заезжал. Надеюсь, завтра с утра прояснить ситуацию.

Удалось хоть что-то прояснить?
ami

Подякував: 22 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 09:46

Re: акция насрать !

Свидетель написав:- тут нам посоветовали с одного форума метод борьбы :D
http://forum.glavred.info/topic8697.html

мощно :D
bobsley

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 10:17

Пока проходит акция на Леси, чиновники от Укрпрома отвечают на внешние звонки так:
«Пока нам распоряжений никаких не поступало, но денег на выплату всем вкладчикам у банка нет. Звоните на следующей неделе, тогда будет ясно: национализируют банк или ликвидируют. Третьего не дано», — отвесает по телефону консультант контакт-центра Укрпромбанка.
Vlad59

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 10:41

Первая грустная новость про Укрпромбанк
http://www.epravda.com.ua/news/4a6575c441fb5/
цитата:
""Доля фінустанови невідома - на нараді в НБУ 20 липня чиновники так і не прийшли до спільної думки щодо подальшої роботи банку.

"Поки нам розпоряджень ніяких не надходилоо, але грошей на виплату всім вкладникам у банку немає. Дзвоніть наступного тижня, тоді буде ясно: националізують банк або ліквідовують. Третього не дано", - підбила підсумок консультант контакт-центру Укрпромбанку. ""
ruten

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 10:47

bobsley написав:
Свидетель написав:- тут нам посоветовали с одного форума метод борьбы :D
http://forum.glavred.info/topic8697.html

мощно :D

Читал :D Очень класно придумано! :lol: Вот бы всем чиновникам в один день вместе такое письмо получить :lol: И посмотреть на их рожы в этот момент :lol: Такое себе мнение народа о чиновниках :lol:
BRUNO

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 11:19

Re: Сводки с полей

vinni_puh написав:Под укрпромом десять ментов пеших и два бобика патруля. Пешие менты вооружены легко (тока дубинка; касок, щитов, брони нет). Судя по их количеству и вооружению - рассчитывают на сотню-другую законопослушных граждан. :shock:

Может, деньги должны подвести? Поэтому и охрану усилили... :?
viktorzvv

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 11:33

Звіт з акції.

Щойно з акції. Пішов, коли винесли роздруковку пояснення ТА про поточну ситуацію.

Головне враження печальне. Зловив себе на думці, що вже цих грошей ніхто ніколи не побачить.

Особиста неприємність в тому, що мав дуже-дуже приємну нагоду зустріти під банком одного свого знайомого, який там чомусь гуляв. Наврядчи він має депозит в тому банку... Однім словом сталося, як гадалося! Тепер треба буде придумувати легенду, чому я стояв в натовпі біля проблемного банку. Неприємно, коли про тебе йде поголос, що ти втратив велику суму грошей.

Тепер про саму акцію. Я спочатку не пішов у натовп, а пройшовся "городами" і подивився на все зовні. Навпроти ЦВ є кафе. В ньому персонал та відвідувачі дивилися на натовп як на хворих проказою та потішалися. Ну це зрозуміло, бо на пожежі завжди весело та цікаво. Це коли не твоя хата горить, звичайно.

Порахував ментів. Було близько 20 чоловік. Подалі стояла крита вантажівка з військовими номерами, де зазвичай перевозять рядових ментів. В машині нікого не було, але нікого не було й поруч. Як правило менти переховуються у найближчих дворах, але по дворах я вже не нишпорив. Біля мітингувальників світилися тільки офіцерські чини. Найбільший чин, який я побачив -- майор. Отже менти бояться рядовий склад виводити у пряме протистояння з простими людьми, бо рядові можуть не захотіти виконувати накази.

Мітингувальники. Різна маса. Різного віку, статі, соціального походження. Десь було всього 150 чол. Це, між іншим, дуже багато для проведення акції. І даремно ІГ постійно бідкається на брак людей. Інше питання, що вони не вміють працювати з натовпом. І, схоже, вчитися не збираються. З активу ідентифікував тільки Елею. Жіночка в свої 35 (?) років полюбляє світитися в променях уваги та слави. Це добре, але...

За обізнанністю люди теж різні. Хтось в курсі усіх справ, хтось тільки зараз побачив усю глибину проблем. Потішив рівень інтернетизації нашого суспільства, бо багато людей навіть не знають, як правильно записати веб-адресу ****. Потішило і те, з якою радістю деякі хапалися за цю соломинку...

Жодного плакату та листівки на мітингу я чомусь не побачив. А було стільки галасу та розмов про це! Між іншим, моя ідея обліпити стікерами стіни та портал Укрпрому була б абсолютно реальна, бо охорнців, включаючи тихарів було не більше 5 чол. Мою ідею відкинули, свою не втілили. Висновки робіть самі.

Видно, що актив ніколи не займався організацією мітингів, бо на мітингу головне креатив. Не можна зібратися купкою пошушукатися між собою і розійтися. Треба щось робити. Треба, аби був хоча б один плакат. Відносно ІГ мене ще насмішила поцовата жага посвітитися у ящику. Всі лізли до камери дати інтерв'ю. Сміх та й годі.

Отже висновки. Я зловив себе на думці, що ТА та різні пхамбухчани з сандлерами в принципі по суті праві, що так поступили з нами. В принципі, нам ці гроші не потрібні. Ні, звичайно ми б і не проти, аби ці гроші хтось повернув, алв в прниципі ми можемо обітися без них, а отже ці гроші нам не треба. Вони це бачать і відповідно забирають їх собі.

До всіх мінусів, що я мав до тепер додався ще один. Тепер мої друзі будуть підозрювати, шо я втратив велику суму грошей.

Толку від акції практично не було ніякого.
Scanderbeg

#<1 ... 910911912913914 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ