|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:28
Только что запостили на сайте Укрпрома... Ничего нового - бла, бла, бла...
Звернення тимчасової адміністрації Укрпромбанку
Шановні вкладники, клієнти, кредитори!
Протягом шести місяців, впродовж яких в Укрпромбанку працює тимчасова адміністрація, велася комплексна робота щодо відновлення його нормальної життєдіяльності. Метою цієї роботи є виконання банком всіх своїх зобов`язань перед вкладниками, клієнтами і кредиторами.
Рішенням Кабінету міністрів України Укрпромбанк включений до державної програми рекапіталізації. Це дозволить відновити нормальну діяльність Укрпромбанку і виконати всі зобов`язання перед вкладниками.
З метою підготовки до рекапіталізації тимчасова адміністрація Укрпромбанку здійснила всі необхідні дії. Розмір статутного капіталу банку був приведений до реального розміру його капіталу; була розроблена, погоджена з Національним банком і передана в Міністерство фінансів індивідуальна програма рекапіталізації Укрпромбанку, що передбачає перереєстрацію банку в публічне акціонерне товариство в процесі рекапіталізації. Також, були проведені переговори із зовнішніми кредиторами, результатом яких є досягнення домовленості про реструктуризацію 95% зовнішніх боргів банку, що становлять 120 млн. USD. У Міністерство фінансів передані листи кредиторів, якими вони висловлюють своє бажання і можливість реструктурувати борги Укрпромбанку, за умови його рекапіталізації державою.
Національний банк України ввів тимчасову адміністрацію в Укрпромбанку 21 січня 2009 року, у зв`язку з важким фінансовим станом банку. За період роботи тимчасової адміністрації банком здійснювалася системна робота з мобілізації коштів для виконання своїх зобов`язань. Зокрема, було погашено кредитів на суму 672 млн грн., отримано доходів від банківської діяльності 387,9 млн грн. Ці кошти були направлені банком на повернення депозитів і виплату відсотків. Всього було виплачено фізичним особам 1 213,3 млн грн., юридичним особам – 567,8 млн грн. Робота щодо повернення кредитних коштів продовжується, проте фінансовий стан банку продовжує залишатися важким, і виконання всіх зобов`язань перед вкладниками, клієнтами і кредиторами стане можливим лише після його рекапіталізації державою.
У цей час продовжується активна робота тимчасової адміністрації банку спільно з Національним банком, Міністерством фінансів, Кабінетом міністрів України щодо рішення питання про санацію банку, рекапіталізацію, відновлення його платоспроможності і нормальної операційної діяльності. Тимчасова адміністрація Укрпромбанку робить все, аби завершити цю роботу в найкоротші терміни, і сподівається на розуміння з боку вкладників, клієнтів і кредиторів банку.
-
Peacemaker
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:29
ЗАВТРА НАМ НУЖНО ТЕЛЕВИДЕНЬЕ, ШУМНАЯ АКЦИЯ, ГРОМКАЯ МУЗЫКА
ПРЕДЛАГАЮ СЛЕДУЮЩИЙ ПЛАН ДЕЙСТВИЙ - ДОБРОВОЛЬЦЫ ПАДАЮТ НА ПЕШЕХОДНОМ ПЕРЕХОДЕ НА БУЛЬВАРЕ, ИМИТИРУЯ ПЛОХОЕ СОСТОЯНИЕ, ИХ ОБСТУПАЕТ ТОЛПА, ТИПА ПЫТАЯСЬ ПОМОЧЬ И ПЕРЕКРЫВАЕТ ДВИЖЕНИЕ. В ЭТО ВРЕМЯ ИГРАЕТ ГРОМКАЯ МУЗЫКА, ГОВОРЯТ В МЕГАФОН. ВСЁ ЭТО СНИМАЕТ ТЕЛЕВИДЕНИЕ
АКТИВИСТЫ ГОВОРЯТ В КАМЕРЫ, ЧТО УРЯД ТИМОШЕНКО ДОВОДИТ ЛЮДЕЙ ДО СМЕРТИ ВИДЕО ВЫКЛАДЫВАЕМ В ИНТЕРНЕТ, Я ЕГО АКТИВНО РАСПРОСТРАНЯЮ
ПРОБКУ В НАЗНАЧЕННОМ МЕСТЕ РЕБЯТА ВОЗМОЖНО ПОМОГУТ СДЕЛАТЬ
Востаннє редагувалось _Killer_ в Вів 21 лип, 2009 12:32, всього редагувалось 1 раз.
-
_Killer_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:30
Elelja написав: ДА мне ПЛЕВАТЬ, кто что обо мне подумает...
Ай молодца...
Судя по тому, что Вы уже здесь, хотелось бы узнать новую информацию. Каковы результаты акции?
-
viktorzvv
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:30
Киллер дорогой Вы наш, а вы сегодня были?
что-то я вас на асфальте лежащем не заметила))
-
julson
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:34
julson написав:Киллер дорогой Вы наш, а вы сегодня были? что-то я вас на асфальте лежащем не заметила))
сегодня был
завтра, если народ начнёт, что я предлагаю - увидите меня лежащим на асфальте или в толпе перекрывающей движение
Востаннє редагувалось _Killer_ в Вів 21 лип, 2009 12:39, всього редагувалось 1 раз.
-
_Killer_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:37
_Killer_ написав:сегодня был
от жаль, я прям зря сходила, что вас не опознала))
сегодня одна только тетечка агрессивно была настроена в красной футболке, остальные мирные были
-
julson
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:40
julson написав:_Killer_ написав:сегодня был
от жаль, я прям зря сходила, что вас не опознала)) сегодня одна только тетечка агрессивно была настроена в красной футболке, остальные мирные были
в чём агрессия тётечки проявлялась?
-
_Killer_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:40
Killer
Блін,шо за дурня.Ви б ще епілепсію зимітувати звали
-
Motorolla
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:41
Motorolla написав:Killer
Блін,шо за дурня.Ви б ще епілепсію зимітувати звали
вас я никуда уже не зову
-
_Killer_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 21 лип, 2009 12:43
_Killer_ написав:ЗАВТРА НАМ НУЖНО ТЕЛЕВИДЕНЬЕ, ШУМНАЯ АКЦИЯ, ГРОМКАЯ МУЗЫКА
ПРЕДЛАГАЮ СЛЕДУЮЩИЙ ПЛАН ДЕЙСТВИЙ - ДОБРОВОЛЬЦЫ ПАДАЮТ НА ПЕШЕХОДНОМ ПЕРЕХОДЕ НА БУЛЬВАРЕ, ИМИТИРУЯ ПЛОХОЕ СОСТОЯНИЕ, ИХ ОБСТУПАЕТ ТОЛПА, ТИПА ПЫТАЯСЬ ПОМОЧЬ И ПЕРЕКРЫВАЕТ ДВИЖЕНИЕ. В ЭТО ВРЕМЯ ИГРАЕТ ГРОМКАЯ МУЗЫКА, ГОВОРЯТ В МЕГАФОН. ВСЁ ЭТО СНИМАЕТ ТЕЛЕВИДЕНИЕ
АКТИВИСТЫ ГОВОРЯТ В КАМЕРЫ, ЧТО УРЯД ТИМОШЕНКО ДОВОДИТ ЛЮДЕЙ ДО СМЕРТИ ВИДЕО ВЫКЛАДЫВАЕМ В ИНТЕРНЕТ, Я ЕГО АКТИВНО РАСПРОСТРАНЯЮ
ПРОБКУ В НАЗНАЧЕННОМ МЕСТЕ РЕБЯТА ВОЗМОЖНО ПОМОГУТ СДЕЛАТЬ
А еще захватить почту, телефон и телеграф.
Люди-то, которые по своим делам едут по той дороге, которую вы перекрывать хотите, в чем виноваты?
-
pa3op
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|