Нет никого!!!
Нормальный расклад.
|
|
1). Мені особисто почуття причетності не дуже потрібно. Але є люди з регіонів і вони можуть знати про те, що відбувається виключно з інтернету. Акція починається о 9:00, а перший звіт лише після 13:00. Це не годиться. Цілком можна кожні 15 хв. дзвонити комусь у офіс та передавати потічну інформацію. Якщо ж якесь загострення, то оперативність стає дуже важливою, то тоді можна визивати ТБ на "гаряченьке". 2). На війні інформаційне забезпечення дуже важливо. І дуже важливо, аби на всі ці події зовнішній світ дивився нашими очима. Тоді у нас буде більше союзників. 3). Відсторонена критика дуже важлива, бо дає можливість не робити дурниць.
Давайте тогда скажите где взять офис, людей которые должны оперативно принимать звонки (и забить на работу) и людей которые будут звонит...
А может Вам еще б онлайн-трансляцию через спутник, что-бы Вы сидя на диванчике сразу могли получать оперативную информацию???
Люди я был вкладчиком этого мною уважаемого банка 2005 по 2007 год и не вериться что сейчас такой облом - что не можете получить деньги! Почему до 2007 года - а потом я свои денюшки в КС вбухал! и теперь общее просвета не видно! Погнался за процентами! и кому хуже вкадчику банка или КС!???
Ще раз, більше прагматизму. Наша мета не менти, а гроші. Вони стали -- відходьте. Просто в жарі протистояння можна втратити відчуття мети. Вони стали, ви постояли з ними 5 хв, зняли на відео і гуд-бай! Нема чого з ними гратися в баран-баран буц! Далі відео скидується на Youtube і робиться відповідний коментар. Я знов таки наголошую, що 200 чол. це досить! Це можливо вже трохи багато. Оперативність керування натовпом падає пропорційно до його величини. Уявімо, що прийшло б 20 тис. чоловік? Ви б не впоралися з такою масою. А результат є, бо в Кабміні почали чухатися. Це вже добре. Поки усе не так вже й пагано. Добрі слова будуть після відвоювання вкладів. Тримайте себе в руках!
http://www.crime-research.ru/news/21.07.2009 Вчерашние ИЗЫСКИ Scanderbeg здесь. Это мог сделать ВЛАД, он на этом сайте работает вроде. А разве имеет кто либо право БЕЗ СОГЛАСИЯ АВТОРА...использовать его ТВОРЕНИЕ?? И лично я считаю,что тиражирование такого рода информации НЕ ЕСТЬ полезно для нас. Это как вместо поддержки за спиной поухмыляться...
Не стоит Scanderbeg-а упрекать за это. Он эту информацию дал здесь на форуме. А Vlad59 регулярно читает этот форум, вот и перепечатал отзыв Scanderbeg-а Всем: Может не стоит так рьяно выискивать банковских крыс? Лучше просто игнорировать. А то форум превращается в балаган - соберутся несколько участников и доказывают друг другу, что они не крысы Всем: Немного отвлеку Знаете ли вы, что в Ветхом Завете есть прямой запрет на выдачу денег в долг под проценты? Знаете ли вы, что в Англии до средних веков существовало наказание - смертная казнь за дачу денег под проценты? Знаете ли вы, что проценты в принципе невозможно заработать, можно только построить пирамиду? Всем рекомендую изучить, что собой на самом деле представляют деньги и НИКОГДА не ложить деньги в банк. Любой банк. Подробнее: http://knukim-edu.kiev.ua/
??? Ось, наприклад, є ASSOL. Чому б їй не дзвонити і не скидати оперативну інфу, аби вона її виводила в форум? Не я, не мені!!! Як ви не розумієте, що цей форум читають, можливо, десятки тисяч людей!!! І завтра вони можуть вирішити прийти на акцію! Бо чого дехто не ходить на акції? Бо вважає, що це нічого не вирішує! А так є репортаж, є жвавість, є екшн! Ось прийшла оперативно інформація про космонавтів, то і я міг би прибігти до ЦВ, між іншим...
это все было актуально для времен ветхого завета и англии средних веков. проценты "в принципе" невозможно было заработать, пока деньги базировались на золоте, а не те рисованные, которые существуют после отмены золотого стандарта
|
|