|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 19 вер, 2016 20:04
jump написав: budivelnik написав: Козак-характерник написав:Ну тоді Долярчику треба у Будівельника купляти хату... ))
1 Будівельник вже все продав , тому в найближчих 2 роки в нього нічого не купиш. 2 В Рясне намічається маленький Бізнес-Центр на 50 га , якщо ця ідея буде зреалізована , то дешевизна в Рясне залишиться тільки у фантазіях.
Ви вірите що, Рясне когось колись зацікавить? десь читав гарний вислів: Рясне-1 цікаве тільки мешканцю Рясне-2 та зараз по Львову у нормальних і більш-менш нормальних районах стільки новобудів наставили і ставлять, що жити десь Рясному - це якийсь мазохізм 
....ставити, то ставлять,- а ціни які???!!!...........от тому ті, хто пів життя тяжко гарували, утискували себе у всьому і складали копійка до копійочки на хату........і в результаті виявляється, що вони можуть купити лише десь на ОКРАЇНАХ міста! ....і то в кращому випадку.......бо в гіршому - то десь в глухому селі 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 вер, 2016 20:31
jump написав: budivelnik написав: Козак-характерник написав:Ну тоді Долярчику треба у Будівельника купляти хату... ))
1 Будівельник вже все продав , тому в найближчих 2 роки в нього нічого не купиш. 2 В Рясне намічається маленький Бізнес-Центр на 50 га , якщо ця ідея буде зреалізована , то дешевизна в Рясне залишиться тільки у фантазіях.
Ви вірите що, Рясне когось колись зацікавить? десь читав гарний вислів: Рясне-1 цікаве тільки мешканцю Рясне-2 та зараз по Львову у нормальних і більш-менш нормальних районах стільки новобудів наставили і ставлять, що жити десь Рясному - це якийсь мазохізм 
1 Вірю/не вірю - це не мій метод 2 Якщо збудують бізнес центр , в якому будуть робочі місця для 10000-50000 не самих бідних працівників міста , то в цих працівників виникне запитання А навіщо кожного дня їхати 15 км на роботу і 15 км з роботи з супер/пупер Схова . якщо можна купити житло в Рясне-1 ,Рясне-2 ,Рясна-Руська - на відстані в 1-3 км від роботи? Як думаєте , скільки потрібно бажаючих щоб ціни скочили на на +20% від існуючих і перегнали Сихівські? Як на мене достатньо 100-500 сімей , щоб ціни стартували.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2988 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 19 вер, 2016 20:33
Долярчик написав:я не "продовжую знімати"(орендувати), так, як зараз живу у тещі
Кайфово! Кожний день тещині млинці смакуєте...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 вер, 2016 20:17
budivelnik написав:1 Вірю/не вірю - це не мій метод 2 Якщо збудують бізнес центр , в якому будуть робочі місця для 10000-50000 не самих бідних працівників міста , то в цих працівників виникне запитання А навіщо кожного дня їхати 15 км на роботу і 15 км з роботи з супер/пупер Схова . якщо можна купити житло в Рясне-1 ,Рясне-2 ,Рясна-Руська - на відстані в 1-3 км від роботи? Як думаєте , скільки потрібно бажаючих щоб ціни скочили на на +20% від існуючих і перегнали Сихівські? Як на мене достатньо 100-500 сімей , щоб ціни стартували.
...звичайно, Ви б но тільки хотіли, щоб ціни скакали вгору.......... ...а ні, щоб якось "об"єднатись з державою" і будувати/штампувати невеличкі ДЕШЕВІ(нехай і з дешевого матеріалу) квартири для простих пересічних.........із стабільною ціною!-наприклад, 8тис.м2 за ЗАВЕРШЕНЕ будівництво! ....як на мене, думаю, що був би хороший попит на такі дешеві квартири! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 вер, 2016 20:30
Долярчик написав: budivelnik написав:1 Вірю/не вірю - це не мій метод 2 Якщо збудують бізнес центр , в якому будуть робочі місця для 10000-50000 не самих бідних працівників міста , то в цих працівників виникне запитання А навіщо кожного дня їхати 15 км на роботу і 15 км з роботи з супер/пупер Схова . якщо можна купити житло в Рясне-1 ,Рясне-2 ,Рясна-Руська - на відстані в 1-3 км від роботи? Як думаєте , скільки потрібно бажаючих щоб ціни скочили на на +20% від існуючих і перегнали Сихівські? Як на мене достатньо 100-500 сімей , щоб ціни стартували.
...звичайно, Ви б но тільки хотіли, щоб ціни скакали вгору..........
Якби у Вас було бажання прочитати що я писав 6 років тому - то дурниці про мої бажання у Вас би не зявлялись 1 Мої ціни і так були на 10% нижчими від середньоринкових 2 Я б з задоволенням заробляв продаючи по 500 м2 , замість 200 м2 в рік 3 Мій прибуток становив 20-30% за двохрічний цикл ( тобто фактично не відрізнявся від прибутку по депо , але там мені не потрібно було працювати - поклав гроші і стрижи дивіденти) Долярчик написав:...а ні, щоб якось "об"єднатись з державою" і будувати/штампувати невеличкі ДЕШЕВІ(нехай і з дешевого матеріалу) квартири для простих пересічних.........із стабільною ціною!-наприклад, 8тис.м2 за ЗАВЕРШЕНЕ будівництво! ....як на мене, думаю, що був би хороший попит на такі дешеві квартири! 
1 Що таке невеличкі? Я будував і 150 м2 і 37 м2 2 Що таке дешеві з дещевих матеріалів ? В мене вартість робочої сили становила 30% від кінцевої вартості житла. Зменшувати зарплати - особливо й нікуди Зменшувати якість матеріалів? так здешевлення на 20% - вело до погіршення якості в рази І щоб я отримав в залишку? Криві стіни з тріщинами ? 3 Що таке обєднуватись з державою? Заплатити менше за держекспертизу? Так вона й так становила максимум 0,02% від кінцевої вартості. А земля- у власності громади.Який резон громаді втрачати прибуток , щоб зекономленим скористалосьмаксимум 1% від цієї громади? А коли земля продана по ринковій ціни і ці гроші потрапили в бюджет міста(селища) - то там громада й вирішувала як правильно і з ефектом для більшості( а не для 1%) ці кошти витратити
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 20 вер, 2016 20:44
budivelnik написав: Долярчик написав: budivelnik написав:1 Вірю/не вірю - це не мій метод 2 Якщо збудують бізнес центр , в якому будуть робочі місця для 10000-50000 не самих бідних працівників міста , то в цих працівників виникне запитання А навіщо кожного дня їхати 15 км на роботу і 15 км з роботи з супер/пупер Схова . якщо можна купити житло в Рясне-1 ,Рясне-2 ,Рясна-Руська - на відстані в 1-3 км від роботи? Як думаєте , скільки потрібно бажаючих щоб ціни скочили на на +20% від існуючих і перегнали Сихівські? Як на мене достатньо 100-500 сімей , щоб ціни стартували.
...звичайно, Ви б но тільки хотіли, щоб ціни скакали вгору..........
Якби у Вас було бажання прочитати що я писав 6 років тому - то дурниці про мої бажання у Вас би не зявлялись 1 Мої ціни і так були на 10% нижчими від середньоринкових 2 Я б з задоволенням заробляв продаючи по 500 м2 , замість 200 м2 в рік 3 [size=150] Мій прибуток становив 20-30% за двохрічний цикл ( тобто фактично не відрізнявся від прибутку по депо , але там мені не потрібно було працювати - поклав гроші і стрижи дивіденти)[/size] Долярчик написав:...а ні, щоб якось "об"єднатись з державою" і будувати/штампувати невеличкі ДЕШЕВІ(нехай і з дешевого матеріалу) квартири для простих пересічних.........із стабільною ціною!-наприклад, 8тис.м2 за ЗАВЕРШЕНЕ будівництво! ....як на мене, думаю, що був би хороший попит на такі дешеві квартири! 
1 Що таке невеличкі? Я будував і 150 м2 і 37 м2 2 Що таке дешеві з дещевих матеріалів ? В мене вартість робочої сили становила 30% від кінцевої вартості житла. Зменшувати зарплати - особливо й нікуди Зменшувати якість матеріалів? так здешевлення на 20% - вело до погіршення якості в рази І щоб я отримав в залишку? Криві стіни з тріщинами ? 3 Що таке обєднуватись з державою?Заплатити менше за держекспертизу? Так вона й так становила максимум 0,02% від кінцевої вартості. А земля- у власності громади.Який резон громаді втрачати прибуток , щоб зекономленим скористалосьмаксимум 1% від цієї громади? А коли земля продана по ринковій ціни і ці гроші потрапили в бюджет міста(селища) - то там громада й вирішувала як правильно і з ефектом для більшості( а не для 1%) ці кошти витратити
...щоб держава надавала дешеві кредити Вам(будівельникам) під отаке ДОСТУПНЕ житло! ...то чому будуєте, а не поклали на депо?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 вер, 2016 20:54
budivelnik написав:1 Що таке невеличкі? Я будував і 150 м2 і 37 м2 2 Що таке дешеві з дещевих матеріалів ?
1)...наприклад, двушка може бути 50-55м2......а не так, як в більшості зараз, що спостерігаю 63....71м2 двушки! 2)....з дешевих матеріалів?.........ну це з піноблоків...........тонші стіни...........тонше утеплення фасаду.........без підземних гаражів..........підвалів......і т.п.
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 вер, 2016 14:38
Будівельнику 2 Якщо збудують бізнес центр , в якому будуть робочі місця для 10000-50000 не самих бідних працівників міста , то в цих працівників виникне запитання А навіщо кожного дня їхати 15 км на роботу і 15 км з роботи з супер/пупер Схова . якщо можна купити житло в Рясне-1 ,Рясне-2 ,Рясна-Руська - на відстані в 1-3 км від роботи? Як думаєте , скільки потрібно бажаючих щоб ціни скочили на на +20% від існуючих і перегнали Сихівські? Як на мене достатньо 100-500 сімей , щоб ціни стартували.[/quote] 10-50тис. народу буде працювати у у цьому центрі і купуватиме квартри у Рясному? це ж звичайні люди, а населення, яке має бабло у Рясному не оселиться. Сихів це майже такий самий відстій, ще й купою люмпену та рагулів. Трішки ближче до центру.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1320 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 вер, 2016 16:40
jump написав:10-50тис. народу буде працювати у у цьому центрі і купуватиме квартри у Рясному?  це ж звичайні люди, а населення, яке має бабло у Рясному не оселиться. Сихів це майже такий самий відстій, ще й купою люмпену та рагулів. Трішки ближче до центру.
1 Ви можете робити круглі очі, можете квадратні . але Ще в 2009 році , я виводив формулу згідно якої ціна на м2 зменшується на 10 доларів на кожен додатковий км до роботи. Обчислення було просте 1 км (додатково)= 2 км в лень(туди-назад) , а 2 км = 5 грн на авто , або 20 хвилин ходьби ( що у випадку середньої зарплати в 5000 грн= 1 грн по затраченому часу) Таким чином 5 грн х 300 робочих днів = 1500 грн(рік ). ці гроші можна порівняти з відсотками , тоді це =6000 грн основна сума / 56 м2(середня площа квартири)=4долара /м2 2 Таким чином , у випадку коли будуть збудовані додаткові робочі місця ( а бізнес центр це не середня зарплата в 5000 грн - а явно вища) і цих місць буде 10 000-50 000 і 1% від працівників прийме рішення купити квартиру поближче до роботи - це відразу підкине ціну на Рясне на 100-150 доларів/м2 ( з сьогоднішніх мінімальних 500 до 600-650.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1