rufius написав:Дело в том, что не руками то вещают. ) Платина от Пляки открестилась, вы не заметили?
Да они и от действий своих сотрудников кинувших меня открестились. И от договоров с мокрыми печатями открестились. Пусть крестятся... они анархисты сами не знают, что будет за продукт и будет ли он.
Платинум Банк, дивне рішення - заборонити писати деталі, що не можуть бути підтверджені. Саме на цій гілці А як же інші гілки форуму? А інші форуми. А соцмережі?
Платинум Банк, ти будеш мене переслідувати? Що, навіть на вихідних? Обмежувати свободу слова в наш час - небезпечно... і наївно.
Пляка знает написав:Платинум Банк, дивне рішення - заборонити писати деталі, що не можуть бути підтверджені. Саме на цій гілці А як же інші гілки форуму? А інші форуми. А соцмережі?
Платинум Банк, ти будеш мене переслідувати? Що, навіть на вихідних? Обмежувати свободу слова в наш час - небезпечно... і наївно.
Платинум Банк, Пляка каже: "Пристібніться"
На выходных и по праздникам не будут.Их тут нет в это время.
Пляка знает написав:Платинум Банк, дивне рішення - заборонити писати деталі, що не можуть бути підтверджені. Саме на цій гілці А як же інші гілки форуму? А інші форуми. А соцмережі?
Платинум Банк, Пляка каже: "Пристібніться"
Панове, Раз офпред і модератор від нього відхрестились, це інший Пляка, можливо його ціль дестабілізація ситуації в Платинумі, можливо простий троллінг ... Тут на форумі нарісувався Постернак в Альфі, він може з справжнім Євгеном на зв"язку і допоможе викрити шарлатана