Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
novichok написав:Коммуналька по прежнему 2000 грн без комиссий или подняли потолок?
Уважаемый Автор, добрый день! Лимит на оплату коммунальных платежей за счет кредитных средств без комиссий карты составляет 2000 грн. Подробнее С уважением, Владимир. ПриватБанк.
Ну так с новыми тарифами сложнее вписаться в 2 тыс. Может стоит пересмотреть ?
Alex2007 написав:PrivatBank 2000 без коммисий - это суммарно из кредитного лимита на месяц? или на один платеж.
Alex2007, здравствуйте. Лимит на оплату коммунальных платежей за счет кредитных средств без комиссий карты составляет 2000 грн. суммарно в месяц. С уважением, Владимир. ПриватБанк.
Козак-характерник написав:Зайшов у відділення КДВ отримати. Як на машині часу прокатився. Зайняв чергу і спостерігаю. Біля каси черга біля 10 людей. Що вони там хочуть? Менеджер консультує бабусю, яка грає на нервах і вимагає пояснити за що зняли ту чі іншу суму і чому? Потім дівчина пішла по черзі. Їй виписка потрібна. А термінал навіщо? Тіко зібрався йти по черзі до менеджера, то влетіла сумачеча бабка і без черги ломанулася переді мною: Караул! Терміново їй карту дайте, гроші згорять! А в мене часу немає. Я не уважив старість. Направив в чергу. Маленький стрес отримав. Совоооооок....Всі сидять пригнічені якісь, зашугані... аж ніяково.
Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося зіткнутися з негативом при обслуговуванні у нашому банку. Ми активно працюємо над зниженням черги у відділеннях банку, шляхом додавання сервісів в віддалених каналах обслуговування. Ще раз приносимо свої вибачення. З повагою, Володимир. ПриватБанк.
Ви не так зрозуміли... Я на черги не скаржуся... Я просто враженнями поділився про наших людей. До банку претензій немає...))
Козак-характерник написав:Працює. Вже на 180 грн.поповнив тіліпон.
Поділіться схемою Можна в ПП
Та які пп? Вже на всіх гілках розтредзвонили...)) Скоро прикриють лавочку...))) Реєструйте акаунти на всі доступні номери і карти. Кожний акаунт - 30 грн поповнення.
как то стремно вводить номер карты срок ее годности и сvc-код на сайте... или я зря переживаю???
логан1919 написав:как то стремно вводить номер карты срок ее годности и сvc-код на сайте... или я зря переживаю?
Только если взломают и украдут данные - какова в точности вероятность этого не знаю, но по-моему минимальная. Обезопасить карту можно, установив 0 лимит на расчёты в интернете..
AmberIT написав:Форумчане, подскажите, а через сколько времени ориентировочно происходит пополнение баланса телефона? Сколько ждать халявы в виде 30 грн?