Основи інвестування і допомога інвестору-початківцю. Як вкладати гроші в цінні папери? Портфельні інвестиції в акції та цінні папери та інвестиційний менеджмент в Україні.
mashkay, Рекомендую Вам этот проект - краудфандинг, на сегодняшний день это очень надежная система заработка. Вот ссылка для регистрации в проекте: А если будут вопросы-пиши мне: svetlanadonc ,donts.s .
Пока я разбираюсь в одном направлении - Валютный рынок(Форекс). Входить можно и со 100$, только учитывая, что в месяц в среднем 10% дохода, то сами можете подумать, насколько долго вы будете увеличивать свой инвестиционный портфель.
Dmytro_Pidburtnii написав:Пока я разбираюсь в одном направлении - Валютный рынок(Форекс). Входить можно и со 100$, только учитывая, что в месяц в среднем 10% дохода, то сами можете подумать, насколько долго вы будете увеличивать свой инвестиционный портфель.
Можно в собственное образование. Один из самых лучших видов инвестиций. Новые знания позволят найти новые источники дохода.Для интересующихся темой инвестиций, могу порекомендовать Академию Частного Инвестора.
Як Фінансовий консультант, скажу, що сьогодні можна почати інвестування і зі 100 гривень. Ми навіть студентам маємо що запропонувати у їхній "інвестиційний портфель". Єдине- потрібно знати правила інвестування і дотримуватись їх. До кожного підходжу індивідуально і рекомендую лише перевірені та надійні міжнародні проекти. А далі усе залежить від тривалості інвестиції, суми, ризиків і що саме хочете отримати. Якщо маєте бажання розглянути Вашу можливість, задзвоніть або напишіть у Вайбер чи Телеграм на номер 0662282813 Андрій.