Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
По Привату есть более-менее спокойных 6 месяцев, а там срок расчета с бывшими акционерами, как-то слишком тихо сдали банк, почему-то кажется, что все еще впереди, у самой куча депозитов, последний закончится в сентябре, и от этого как-то неуютно, хочу забрать все на время возможной междоусобицы...
Аналогій з дельтою немає ... по тому тіко чутки були по нацоналізації, а цей націоналізували. Той в коматозі рік був, а цей до дня націоналізації чітко працював
Дальнейшую судьбу национализированного ПриватБанка в эфире радиостанции Голос Столицы спрогнозировал экономист, эксперт Фонда общественной безопасности Юрий Гаврилечко.
«Ни в Минфине, ни в Нацбанке нет ни одного эксперта. Ни одного специалиста в банковской сфере там тоже нет, это подтверждается результатами деятельности Нацбанка и Министерства финансов: из 87 банков, которые «выводились» с рынка, а точнее, их банкротили, ни один не выжил, соответственно, точно такая же судьба ждет и «Приват»», — заявил Гаврилечко.
Ratatui написав: А чья нынче убка-бубка будет? Корезоид американский, банкоматы не удивлюсь. что случайно Киприотам принадлежат, а отделения арендуются у Эстонской фирмы. и за все это госбанку придется платить.
Не хочу нагнітати на профільній гілці, але якщо навіть уявити, що націоналізували з добрими намірами, то новоявлені керівники все одно б стикнулися з кучею проблем: організаційних, адміністративно-правових, технічних, кадрових. Такі питання з кандачка і з нальоту не вирішуються. Що говорити, якщо у найдосвідченіших юзерів постійно виникали додаткові питання. Приват - це міні-імперія, держава в державі. Це не лише відділення з совковими злими цьоцьками і рахівниці бухгалтерські, як в банці моєї країни, а й П-24, термінали, банкомати й інші дистанційні сервіси + купа суміжних послуг. Плюс відповідна філософія і корпоративні традиції. Без використання досвідчених кадрів і з притаманним держструктурам стилем керівництва, така махіна пробуксовуватиме конкретно.
Повторюю, це за умов найкращої мотивації, в що не вірю. А якщо вуйко почне палки у кольоса ставити, кадри потечуть, то машину поламають. Просто ці рейдери не усвідомлюють масштаб тої махіни, що віджали...