Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Я сам в Львівцентробуд інвестував, тільки в інший будинок. Сподіваюсь, як і обіцяють, до кінця року здадуть. Мені і компанія, і документи і умови інвестування подобаються, претензій немає.
Щось теж почав схилятися до Львівцентробуду на Зеленій. Дуже близько до центру. До перехрестя Зеленої і Франка навіть пішки можна дійти за півгодини. А там і до Площі Ринок рукою подати. Поруч там дивлюся Вопак є. І планування шикарне. Тіко ціна вище. Десь 21000$ по мінімуму за однушку. Але й однушка тут 45 кв. А Ви в який будинок інвестували? Вони дисконт дають при повній оплаті?
Козак-характерник написав:Просто мені тут сподобалося і вирішив купляти хату у Львові. Донецьк - мегаполіс індустріальний. А тут ще є чим дихати. Але іноді смердить так...
Козак-характерник написав:Просто мені тут сподобалося і вирішив купляти хату у Львові. Донецьк - мегаполіс індустріальний. А тут ще є чим дихати. Але іноді смердить так...
Вибачте, а що за сморід?
Це не метафора. Дійсно іноді смердить, що голова болить. Чи каналізація стара, чи щось зливають підприємства.
Вибачте, а що за сморід?
Це не метафора. Дійсно іноді смердить, що голова болить. Чи каналізація стара, чи щось зливають підприємства.
очисні споруди, каналізація, Ензим, свічковий завод, сміття
одвічні проблеми Львова, а ще...маршрутки, дороги, дитсадки, чиновники-нероби, відсутність парковок, кумівство, хабарництво і ще багато-багато...
Львів на порозі надзвичайної екологічної ситуації http://www.lviv.fm/user/allmainnews/index/id/10633 Львів на порозі надзвичайної екологічної ситуації. У місті вже накопичилось 7 із половиною тисяч тонн відходів. «Сміттєвий» меморандум, який кілька тижнів тому підписали міста Львівщини - не працює. У Ратуші через це вкотре скликали спеціальну комісію. Столичну та обласну влади знову просять вплинути на критичну ситуацію.
Спалаху кишкових інфекцій, пов’язаних зі сміттям у місті немає. Але це наразі. Та якщо ж відходи і далі не вивозитимуть - то ситуація стане ще загрозливішою. До того ж висока температура повітря - поживне середовище для розвитку бактеріальних збудників, – наголошує головний медик Львова Володимир Зуб.
Львів’янам радять почепити на вікна москітні сітки та мити руки щоразу після повернення із вулиці. Овочі та фрукти перед вживанням також слід ретельно вимивати. Ситуація із вивезенням сміття близька до критичної. Зауважує заступник міського голови з питань ТПВ Сергій Бабак.
Львівське сміття наразі приймають лише Червоноград, Буськ та Новояворівськ. Разом лише 80 тонн на добу. А це лише сьома частина з того, що продукує Львів за цей час.
треба почати активно фоткати сміття Садового і стукати! а ще краще звезти йому пару тонн під його особняк!
це найкраща ідея - завалити тому козлу усю його хату у парку доверху сміттям і хай розгрібає задовбав уже тим своїм ниттям про вселенський заговір проти нього, сонцесяйне чмо